|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FebRRuarska čavRRljaonica!
14.2.2017 17:20:50   
IvanaSK RR
Da, da, ima kontrolni u petak. Ali problem je sto je popodnevna smena, uvece dok dodje, napise domaci... U četvrtak muz radi i dan i noc, pa pokusavam da to nauci ranije. Inače, mi imamo problem sa njim i skolom. Kad zna ide sporo, a sad ga toliko bune mm, cm, m, kg, litre, minute, sekunde i onda je jos gore,jos veci otpor pruza kad nista ne razume.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 451
14.2.2017 18:35:34   
suzi kju
Ivana nemoj da se nerviras, moraš da ostaneš prisebna. I zbog njega i zbog bebe. Jbg ne mogu svi biti dobri đaci. Vaspitaj ga da bude dobar čovek ostalo i nije važno. U stvari jeste važno ali ne i presudno.

Meni muž dolazi, malopre se javio da je krenuo ka nama,bas me iznenadio. Uzeleo se dece a i mene user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 452
14.2.2017 18:53:27   
IvanaSK RR
Suzi, bas lepo, uživaćete sutra i prekosutra.
Ako ga pustimo on ce ponavljati razred, ionako su mu ocene nikakve.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 453
14.2.2017 18:57:55   
suzi kju
Ne kažem da ga pustite samo da se ne kidaš i ne nerviras toliko.
A muž će biti tu do nedelje, dali su mu petak slobodan dan

Direktna veza do poruke: 454
14.2.2017 19:15:43   
Sanjica26 RR
Suzi ovo si najbolje rekla da bude dobar covek.user posted image To sam joj ja skoro rekla. Zaista je to najbitnije.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 455
14.2.2017 19:34:11   
IvanaSK RR
Suzi, super za slobodan dan user posted image
Slažem se ja sa vama, i u pravu ste sto posto!! Pokušavam sebi da govorim da se ne nerviram, ponekad i uspe user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 456
14.2.2017 20:04:24   
Rosita
Uzela sam i zdravoj hrani, ima i onaj Josif Pancic. Meni se dopada.
Sanjice, mi imamo neki nutripraktik, nije bas onaj pravi, neka jeftinija firma. Ali je stvarno super stvar. D stavljam zaledjene jahode, maline, kupine, sljive, boro nice, desilo se da imam domace, uglavnom kombinujem sa pola banane, nekad i cveklu, sargarepu... Kad to popije mirna sam.
Bila na ovoj mojoj jogi. Bas mi prija. U cetvrtak cu imati neki poslovni sastanak pa cu morati da propustim trening, bezveze.
Ljubim vas.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 457
14.2.2017 20:20:33   
Rosita
Ivana, samo polakouser posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 458
14.2.2017 20:37:21   
Sanjica26 RR
Rosita nemam ni ja taj namunjeni i skup. Imam neki nutrifit. Super je masina, a za troduplo manje para i vise vati.
I ja dosta crvenog voca ubacim. Obavezno zbog slatkoce bananu.Sto ti kazes mirni smo posle jer tu sve ima.
Ivana, grlim te. user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.2.2017 20:38:43 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 459
14.2.2017 21:12:54   
branki*
cao,dragite moje!danas skola,pa isla da kupim poklone,sutra mojoj sari rodjendan,a i kumici,dok sam dosla kuci i pospremila,evo koliko je sati.odradila upravoo vezbe,pa sela za lap top da citam sta se desavalo ovde..
ivana,forsiraj ga,ali imaj na umu da nije to najbitnije,grlim te!
suzi,super za muzica,uzeleo seuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 460
14.2.2017 21:32:16   
IvanaSK RR
Hvala vam, divne ste. Ljubim vas sve, znace mnogo reci podrske.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 461
14.2.2017 22:06:14   
emicaa
Ivana ja uopste ne sumnjam da ces od njega napraviti dobrog covjeka,a ne vjerujem da je i pola igraca Reala bilo pretjerano zainteresovano za skolu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 462
14.2.2017 22:13:51   
Skockica
Opet je nasa divna RR uspela da me iznenadi, osvojila sam NUXE kremu user posted image
Suzi, bas super sad cete uzivati zajedno!
Branki sve hocu da te pitam pa mi nekako bilo nezgodno kakve to vezbice radis?
Ivana, i ja sam u osnovnoj bila losa a posle se u srednjoj probudila, pocela sa odlicnim uspehom i tako do kraja. Posle fakultet u roku zavrsila. I opet nikakve vajde nisam od toga imala. Naravno da se sekiras da ne padne razred, ali svakako ne dobijas nista da se nerviras. Samo polako moze on to jos popraviti ako lose uradi.

< Poruku je uredio Skockica -- 14.2.2017 22:14:45 >

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 463
14.2.2017 22:27:27   
mati
Ivana, lako je reci ne nerviraj se, ali samo ti znas kako ti je. Pokusavas da se opustis i skrenes misli ali ne ide. To su te slatke muke, na pocetku male a onda sve vece.
Mata je predskolac, ali nece bre da pise domaci pa to ti je. Jos sad kad mu kazem ajde da pisemo domaci, a on nije poneo svesku. Shvatio covek kako da izvrda. Mene strah da vicem i teram ga na silu da ne zamrzi skolu, i sad kaze da nece da ide.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 464
15.2.2017 0:56:35   
mati
Sta je ovo, prazna kafana?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 465
15.2.2017 0:58:09   
Skockica
I ja se pitam, bas je zatisje na forumu veceras.
Laku noc drustvo

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 466
15.2.2017 6:19:16   
branki*
jutro,zene!
skockice,ti si ista kao moj muz,vec sam to i rekla ivani,mm isto u osnovnoj katastrofa,nikakav djak,nemiran,u srednjoj bio vrlo dobar,a na fakultetu super!
radim vezbe da se zategnemuser posted image imas u temi vezbajmo i smrsajmo zajedno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 467
15.2.2017 7:10:49   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Joj, mati, nije covek pametan sta da radi. On je isao u vrtic, pa posle celodnevni i predskolski, nisu imali domaci tada. Muke krecu od prvog razreda, jednostavno ima otpor, sinoc mi je pet minuta govorio da u 30 mm ima 300 cm, a preksinoć je, naravno to znaouser posted image Domaci zavrsi cim dodje iz skole, mada u prvom razredu smo se i tu natezali. Lepo covek kaze da ne voli skolu, voli da ide zbog društva, al uci zato sto mora.
I učiteljica kaze da joj je krivo, jer vidi da moze vise. Ima dece koja, jednostavno, ne mogu vise i tad se ne bih ni nervirala.
Emice, poslacu ga tebi, nek igra tamo za neki klub user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 468
15.2.2017 8:07:06   
mali_mis
Jutro user posted image

Direktna veza do poruke: 469
15.2.2017 8:31:30   
Sanjica26 RR
Dobro jutro i ovde.
Mati kakav crni domaci? Moj predskolac to nema. Oni u vrticu dosta rade.Necu unapred da se nerviram. Moja je orna za rad. Cak i ova mala kaze: ",ajde da ucimo". user posted image Sa Teodorom plus kod kuce radim. Sad smo uzelo neku divnu enciklopediju. To su kratka pitanja i odgovori. Bas za njihov uzrast. I ona je obozava.
Videcemo kako ce biti od septembra.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 470
15.2.2017 8:48:12   
Duškić
Jutro mame user posted image

Direktna veza do poruke: 471
15.2.2017 9:23:35   
Milena18
Dobro jutro i ovde!
Ivančice, nemoj se nervirati user posted image
M se danas probudila nešto ranije nego inače i evo sad opet spava.
Idem da skuvam kafu i odnesem mužiću u krevet user posted image Danas nam je dan za lenčarenje i šetnju. Jedva čekam da izađemo napolje.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 472
15.2.2017 10:21:37   
Skockica
Zdravo drustvance. Ja pijem kaficu i polako dolazim sebi iako sam vec doruckovala. Vreme je grozno hladno i oblacno ne ide mi se nigde ali moram ovog malog da izvedem negde samo dok vidimo kad ce papi, bilo bi super kad bi izasao ranije kao juce onda mozemo negde ici zajedno.

IZVORNA PORUKA: branki RR

jutro,zene!
skockice,ti si ista kao moj muz,vec sam to i rekla ivani,mm isto u osnovnoj katastrofa,nikakav djak,nemiran,u srednjoj bio vrlo dobar,a na fakultetu super!
radim vezbe da se zategnemuser posted image imas u temi vezbajmo i smrsajmo zajedno.

Ok ok nisam jos ulazila u tu temu, samo malo virnula, uskoro cu i ja biti stalni gost. Nego mislim da si pominjala da sa detetom radis neke vezbe, ako nisam nesto pomesala user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 473
15.2.2017 10:55:56   
suzi kju
Jutro..
Muž mi je sinoć došao i zamislite kupio mi ono Milka srce user posted image mi inače ne praznikujemo taj dan zaljubljenih nikad pa me začudio. U stvari jesmo dok smo se zabavljali .
Danas će valjda biti lepo pa da se malo šetamo.

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 474
15.2.2017 11:13:21   
Sanjica26 RR
Mi uskoro krecemo na put. Uzivajte danas. Bas je lepo vreme.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here