Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 26.2.2017 22:39:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro veče i laku noć vam želim. Ivana i Emice drugarice moje po nespavanja, vama posebno želim laku i mirnu noć. Ivana a pitu mogu da te naucim da praviš , tj kore da razvlacis...
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 2:59:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro vece il dobro jutro 😂😂 jos se lomim !
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 6:47:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Suzi, Emice kako prosla noc? Kod nas opet budjenja koliko hoces, a ustali u sest. Suzi, razvlacicemo
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 7:35:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao Ivana ona te bas urnise. Verovatno ce beki zubic.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 7:59:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, ona nije bas toliko loše spavala do pre nekih mesec dana. Ovaj jedan je izbio pre par dana, verovatno ocekujemo drugi. Najgore mi je kad se probudi u četiri, pet, a ja ne znam ni kako se zovem
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 8:47:38
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,Ivana ne pitaj.Dva puta se budio ali je uspavljivanje trajalo po sat vremena.Ruke mi je odvalio Dora popila sirupe pa cemo brzo doruckovati.Ja u dva idem na vadjenje krvi,da provjere jetru pa cemo u setnju.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 8:53:50
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame, ove moje su hvala Bogu lepo spavale pa sam se i ja lepo naspavala najzad
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 9:22:09
|
|
|
|
Duškić
|
Jutroo.. Ja sve nesto lutAm po ovim temama..Udjem na trenutak, otkucam, pa ne posaljem, zazvoni mi mob i tako..Vratim se , procitam postove...i tako.. Mi nismo nocas lose spavali.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 9:24:41
|
|
|
|
Duškić
|
A sto se tice serije ni ja je redovno ne pratim, kad se zadesi. Sad uopste ni ne gledAm ni tv, a filmove volim ali ne stizem da gledam.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 9:36:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro. Ivana nikako. A me urnisala, a E spavala kao bubica. A večeras će A da spava a E da me zaj* **va.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 9:41:55
|
|
|
|
mati
|
Jutro zenskaci. Vala ni ja ne spavam , sa ovom vecom decom, kako li je tek vama sa kmezavcima. Ali to su sve "slatke muke". Kroz roletne se probija neko sunce, ali nesto sumnjam da je toplo.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 9:48:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro devojke! Kod nas je baš lepo napolju, nema sunca ali je toplo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 9:53:20
|
|
|
|
emicaa
|
Duskic koristi opciju uredi da ne idu dva posta jedan za drugim
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 9:55:31
|
|
|
|
mati
|
Da ne bude pec pec. Nego ove moderatorke nam bas fine, pa i ne peckaju mnogo.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 10:00:43
|
|
|
|
emicaa
|
Mati vidis kako smo zlatne Zovem Davidovog doktora da mu da neku kremu covjek opet na godisnjem,zovem Dorinog ovnog da nam naprave termin za popodne umjestu ujutru i napravi ga tek u aprilu,i to kad smo planirali za Doboj.Bice opet pomjerat.Ne mogu da vjerujem da su toliko puni pa da tek u aprilu imaju slobodno
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 10:03:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mati, ne krse se mnogo pravila :) Sve dok se postuju pravila, ne pisu tri posta za redom u kafani ili razgovorima(tj pise se i u ostalim temama), i dok se ne pisu poruke jedna za drugom u temama(umesto da se koristi opcija uredi) ja cutim Evo drugi put u par dana mi kazes da sam fina
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 10:07:15
|
|
|
|
mati
|
Emice ja procita, Dorinog ovna. Ivana, nemoj da vas ponese pa da se uobrazite sad. Jao , nema ko da spremi dorucak moram ja.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 10:08:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam se vec uobrazila Nego, toliko o tome kako ste slikale ves
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 10:15:04
|
|
|
|
mati
|
Ja nista nisam obecala, to se ova Emica sad hvali kad vezba, pa kao ves da pokaze. A manijaci samo pare oci...
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 10:28:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emica i Voci jesu cccccc Bice Emica prava sexyka na leto
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 10:30:04
|
|
|
|
emicaa
|
Mati pa kad sam napisala ovnog neda mi se prekontrolisati sta napisem a uvijek bude greska u pisanju. Ivana ja zaboravila,ako se sjetim posle cu slikati. A pored ovoliko slatkise prije da cu biti slonica
< Poruku je uredio emicaa RR -- 27.2.2017 10:31:14 >
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 10:46:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, slatkise jedem kad treba da dobijem.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 11:21:08
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Juce mama prebacila neki kanal na tv, nemam pojma koji, i kao tu ce biti dodela Oskara. A. spava, ja zevam u telefon, bacim pogled, mama sa sve cvikama na ocima spava ko top, na tv, neke sisate tete kod nekih plasticnih hirurga izvoljevaju. Krecem da joj polako otmem daljinski, kad ce ona "gledam, ostavi daljinski tu ce Oskar". Mislim se hoce hoce al u pozi 69. Zadremam, probudim se, opet neke nebuloze. Prebacim kanal, dok je daljinski jos cvrsto u njenoj ruci, kad se budi i kaze "jel vidis da je tu Oskar, sto si tako dosadna" Gledala je Oskara citavih 10 minuta, posle toga sam zaspala.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 11:34:45
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Duskic koristi opciju uredi da ne idu dva posta jedan za drugim Ok, to mi i Ivana skoro rekla. Nisam ni obratila paznju. Ja bas pitalA da li mogu da se brisu postovi, negde sam pisala nesto ali rece mi Ivanica, neee!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 27.2.2017 11:47:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nema opcije za brisanje, samo te "uredi" :) Al mi oslabila baterija na mobu, uzas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.