|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
31.1.2017 13:13:37   
Sojka
Bilo kuda, apis gola svuda... To je sve sto meni treba, kada bol u grlu, zavreba. Nekad prsnem i malom bati, ali on nikako da shvati, prljave rukice ne smeju u usta, time imunitet slabi, ali sta da se radi? Uskoro puni, godinicu jednu, i imuno cink ce mu pomoci, da bude zdrav kao ja, bukvalno, preko noci.Kao lavic zdrav sam i snazan i uz pharmalife proizvode, volim da se pravim vazan.user posted image user posted image

user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 31.1.2017 16:36:00 >

(odgovor članu Bloger)
Direktna veza do poruke: 201
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
2.2.2017 11:01:06   
Mala Elena
Evo i nas , sada vec sa punih godinu dana user posted image Ovih dana cu mojoj Petrici uvesti Imunno sirup jer uskoro krece u jaslice. Pokazao se dobro kod starije devojcice u poboljsanju imuniteta.
Apis golu joj trenutno prskam zbog nadrazenog grla i zdrela i vec bolje prihvata obroke. Zaista je dobar lek, na prirodnoj osnovi i prijatnog ukusa, poznat je i doktorima, nama ga je i orl preporucio!
Pozdrav Pharmalife kompaniji i rr!

(odgovor članu Bloger)
Direktna veza do poruke: 202
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
2.2.2017 13:26:26   
Duškić
user posted image

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=image1&ID=23609

Sa zadovoljstvom koristimo proizvode PHaRMALIFE ..U ovim hladnim danima neizbezan je i IMMUNo sirup kao i Broncamil, za starije dete koje ide u vrtic..Dok ovaj malac sa slike uziva u mirisu i delotvornosti FITOBALM Gela, cim oset_imo blago krckanje u grudima i nosic kad nam je zapusen namackamo grudi i ledja i uzivkamo! Mapez sprej nam je bio spas za starije dete, zato sto uzivamo u dugim set_njama i trudimo se da sto vise budemo u prirodi...

< Poruku je uredio marketing RR -- 2.2.2017 19:43:41 >

(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 203
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.2.2017 22:18:38   
Dragce86
Hvala, Pharmalife-u od srca, nas paketic je stigao juce i ulepsao nam jutro! Predivni i korisni proizvodi koji ce nas stititi u ove hladne dane user posted image

(odgovor članu Bloger)
Direktna veza do poruke: 204
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.2.2017 23:49:08   
Duškić
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 205
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.2.2017 9:35:09   
Bubamara14
Stigao nam paketic....
Hvala punoooo
Divni ste...
💗💗💗💗

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 206
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.2.2017 12:15:42   
IvanaSK RR
Samo da vas opet pohvalim :)
Sin nema problema sa virusima, za koji mesec cu i bebi poceti davati Imunno. Apis gola-pre par jutara sam ustala sa bolom u grlu, prsnula par puta u toku dana i pred spavanje, sledeće jutro nema bola.
Super ste user posted image

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 23.2.2017 12:16:30 >


_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 207
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.2.2017 20:23:48   
vikiveki
Apis agola je neizbežan u našoj kućnoj apoteci.

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 208
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.2.2017 20:29:01   
Ana RR
Sjajni kao i uvek! Trenutno koristimo Immuno, malo da popravimo imunitet, a naravno uvek u rezervi imamo sprej Apis Gola i Fitobalm user posted image Hvala Pharmalife što mislite na nas user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 209
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.2.2017 20:31:56   
suzi kju
Do pre neke tri nedelje nismo koristili Broncamil, Mislim da nam je jedino on falio u kucnoj apoteci.
Imuno piju već neko vreme unazad, apis golu prskamo i preventivno . Fitobalm smo dali bratu od strica i njegovi su roditelji bas zadovoljni.
Bravo za pharmalife!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 210
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
24.2.2017 23:20:56   
LauraAndrija
Sada smo prvi put koristili i Apis Golu po preporuci pedijatra, odličan sprej. Ćerkica koja ima dve godine pije Immuno, zbog oslabljenog imuniteta. Fitobalm koristimo svi, a najviše mažemo bebi, odmah otpusi nosic, odličan je. Sve preporuke. Najbolji Pharmalife!

< Poruku je uredio LauraAndrija -- 24.2.2017 23:25:36 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 211
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.2.2017 22:08:41   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).

PROČITAJ VIŠE...
user posted image


Na kraju meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće 3 pobednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej), 20ml, dodatak ishrani

Antibiotska terapija u lečenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne deluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primenu u dečijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.
user posted image
Apis Gola oralni sprej - Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim uljem žalfije i timijana koji doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Timijan doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Žalfija doprinosi prirodnoj odbrani organizma.

FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ

Bebe odmah po rođenju poseduju imunitet koji nasleđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada pre prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa deteta isparavaju pod uticajem telesne temperature, dete ih inhalira te uspešno razređuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način detetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbedni za upotrebu od rođenja ( od 0 meseci) kao i za decu starijeg uzrasta.
user posted image
Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele


IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML

IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.
user posted image
IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML, dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.



Broncamil koncentrovani rastvor, 200ml dodatak ishrani

Statistika pokazuje da predškolsko dete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosečnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod dece je postnazalno slivanje, kao posledica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).
user posted image
Broncamil, koncentrovani rastvor 200ML - Dodatak ishrani za decu i odrasle sa biljnim ekstraktima za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Listovi divljeg suncokreta i etarsko ulje iglica srebrnog bora, eukaliptusa i timijana doprinose normalnoj funkciji gornjih disajnih organa.

user posted image
Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.




Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.



< Poruku je uredio lesica RR -- 14.10.2019 13:31:25 >

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 212
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
3.3.2017 13:56:21   
lutkic@
Prvo iskustvo sa Pharmalife proizvodima smo imali jako rano. Starije dete je bilo podlozno cestitm infekcijama disajnih puteva pa smo spas nalazili u FITOBALM-u koji je razgradjivao sekret u plucima i sinusima, tako da je lakse disala. Mladje dete je alergicno na ujede komarca od rodjenja, tako da je jedino sto smo smeli da koristimo bio MAPEZ koji je blagog mirisa i najbitnije komarci nisu prilazili detetu, mada su i mama i tata malo krali mapez 😃. Oba deteta su cesto imali crveno grlo i afte po ustima, tako da nam je pedijatar preporucio APIS GOLU, koja je jako prijatnog ukusa i brzo je uklanjala probleme. Pre nekoliko meseci smo osvojili APETITO sirup ovde, probali i nastavili da koristimo, jer je mali strajkac konacno poceo da rucka kako treba. Sada smo u fazi virusa, i zaista zelim da probam IMMUNO sirup za jacanje imuniteta jer su cesto bolesni zadnjih 2 meseca. A da, koristimo i ISILAX jer mucimo muku sa tvrdom stolicom, ali od kada koristimo taj sirupic nema vise plakanja na nosi. Ja sam prezadovoljna PHARMALIFE proizvodima i koristicu ih i dalje.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 213
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
6.3.2017 7:54:14   
Duškić
Vasi preparati su za svaku pohvalu! Sve je tako zdravo i na biljnoj bazi. Nasi favoriti su Broncamil sirup, Immuno sirup i Fitobalm gel. Koristimo i Mapez sprej on je nas drugar kad krenemo u setnju i parkic !! Hvala vam sto brinete o zdravlju nase dece!

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 214
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
6.3.2017 11:33:53   
AnaTamara
Bronchamil i fitobalm su nam kao clanovi porodice :)

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 215
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
8.3.2017 2:01:08   
Beba Elena
Moje iskustvo o Pharmalife proizvodima…

Koristili smo APPETITO sirup i posle 2 dana je imao efekta, pocela je da trazi da jede, a do tada nista. Iskreno, malo se bunila dok ga je pila, da je bljak, nije joj se bas ukus svideo, ali je bitno da je rezultat bio ODLICAN 5. Rec je o 2,5 god. devojcici.

Isto tako smo koristili i APIS GOLA sa kojom smo takodje zadovoljni. Zalila se na grlo u jaslicama, pocela sam da joj prskam grlo taj dan od po podne, mislim da sam joj 3x tog dana prskala grlo i sledece ujutro vise nije imala tegobe, mada sam ja i taj dan nastavila da ga prskam 3x na dan, i jos jedna, pa onda prestala...nije bilo vise potrebe...bas sam zadovoljna, a NAROCITO SAM ZADOVOLjNA PUMPICOM koja bas olaksava davanje leka. SVE POHVALE za prakticnost!



MAPEZ smo takodje koristili i nismo imali problema sa komarcima. Kod ovog proizvoda je divno to sto ne ostavlja tragove po odeci, a meni licno je i to izmedju ostalog bitno...

IMMUNO smo sada kupili, tek krecemo da ga koristimo, tako da ne mogu trenutno nista da vam o njemu napisem… Kupila sam ga kao preporuku i plus sto je od PHARMALIFE-a firme, od sad sve njihove lekove uzimam, jer su nam se svi lekovi koje smo do sada od njih koristili pokazali da imaju savrseno dejstvo i efekat…

Prijavljujemo se jer su nam zalihe pri kraju,
a zelim da mi deca uz pouzdane i proverene lekove odrastaju.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 216
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.3.2017 23:58:26   
Savrsena
Zdravo svima, zovem se Lola i imam 16 meseci...dojena sam bebe od rodjenja i dan danas sikim kad god pozelim, a to je kaze moja mama mnogoooo cesto :-) ali je mama zahvaljujuci Fitolatu, uvek za mene imala mleka. Valjda sam bas zbog toga jako retko bila bolesna, ali vas balzam Fitobalm je nesto sto sam stalno koristila...cim se malo zakasljam mama mi odmah namaze balzam i ja sam zdrava...a da, mama, tata i ja zajedno leti koristimo Mapez sprej i komarci beze od nas...hvala va sto pravite divne proizvode za nasu porodicu...volimo Vas...

(odgovor članu Beba Elena)
Direktna veza do poruke: 217
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
14.3.2017 19:56:24   
sonjii
Beskrajno hvala i Vama i doktorici Mirjani koja je moju bebu bukvalno spasila strasnog ekcema koji ima na obrazu.Na njen savjet smo kupili Imunno sirup i ja sam ubijedjena da je otkako smo ga poceli piti da je krenulo na bolje.Evo,tacno 15 dana kako ga uzimamo i ja sam PREsrecna.Uporedo koristimo i CortinaT kremu za vanjsku upotrebu.Vec sam Vm slala sliku mog Luke, a poslat cu opet da vidite promjenu. Jos jednom, hvala do neba user posted image

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 15.3.2017 0:39:13 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 218
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
14.3.2017 21:59:28   
sonjii
Kako da postavim sliku? Nece pa nece.. user posted image

(odgovor članu sonjii)
Direktna veza do poruke: 219
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
15.3.2017 0:39:39   
marketing RR
Sređeno ;)

(odgovor članu sonjii)
Direktna veza do poruke: 220
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
15.3.2017 5:30:23   
sonjii
Super, hvala user posted image

_____________________________

Na svijetu postoji samo jedno lijepo dijete i svaka ga majka ima..


(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 221
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.3.2017 2:22:38   
marketing RR
Drage dame,

Pišite nam o Pharmalife proizvodima, čekamo vas, jer uskoro sponzor deli vredne PHARMALIFE PAKETE proizvoda koji sadrže IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).

Požurite, još samo par dana pa saznajemo dobitnike
user posted image

(odgovor članu sonjii)
Direktna veza do poruke: 222
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.3.2017 7:09:41   
Sanjica26 RR
Sve proizvode Pharmalife koristimo. Fitobalm je neverovatan. Jos od drugog meseca bebinog zivota mazemo jer je beba cesto bila bolesna. Kad krene sekret iz nosa starijoj damo bronkamil sirup i za par dana joj bude bolje.
Apis golu prskamo cim ih boli grlo.
Sve pohvale za pharmalife. Najbolji ste.user posted image


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 223
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.3.2017 8:40:11   
sonjii
Mi smo prije dva dana konacno kupili i Omega Junior kapi, a Imunno sirup nam je vec pri kraju..Za kapi jos nista ne mogu reci, vjerovatno treba vremena da se vidi efekat, ali sirup je odradio svoje najbolje moguce.Juce smo isli primiti vakcinu, a dva dana prije toga smo uradili krvnu sliku, pedijatrica prezadovoljna.Gvozdje 121, i sigurna sam da je zahvaljujuci sirupu, jer je hemoglobin inace najteze odrzati u granicama. Za ova tri proizvoda samo rijeci hvale, a proslo ljeto smo koristili i Mapez, koji je takodje odlican, ne znajuci da je od Pharmalife.

user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 27.3.2017 1:58:19 >


_____________________________

Na svijetu postoji samo jedno lijepo dijete i svaka ga majka ima..


(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 224
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.3.2017 9:04:46   
Ana RR
Mi smo dugogodišnji korisnici Pharmalife proizvoda. Još od prvih meseci koristimo fitobalm ( a sada imamo skoro 6 godina) i uvek ga imamo u kući. Koristila sam ga i ja kada sam bolesna i mogu reći da je i meni pomogao. Apis golu takođe često koristimo, iako sin nije ljubitelj tih stvari, poslušan je i dozvoljava da mu prsnem u grlo kada ga boli. I sam kaže da mu je bolje od toga user posted image U ovim prelaznim periodima (proleće, jesen) koristimo Immuno sirup, čini mi se da je tada malo osetljiviji pa pokušavam da sprečim viruse i malo ojačam organizam. Broncamil nam je jako pomogao kod upornog kašlja, vrlo brzo mu je bilo bolje tako da sam baš zadovoljna. Hvala Pharmalife što mislite na nas user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu sonjii)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here