Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 9:57:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, popij rakijicu Ne volim takva haoticna jutra.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 10:31:03
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Slabo imam vremena za pisanje, ali se trudim da ispratim šta se dešava kod vas. Koliko vidim, virusi su malo popoustili. M i dalje ponekad curi nosić, ali nije strašno. Od sutra konačno ostaje da spava u vrtiću. Anck, jesi li sad sama? Opusti se malo. Meni ponekad dođe takav dan da bih iz kože iskočila i što se više nerviram, sve se više gluposti dešava. A ja imam samo jedno čudovištance.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 10:55:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Anck, jesi li sad sama? Opusti se malo. Meni ponekad dođe takav dan da bih iz kože iskočila i što se više nerviram, sve se više gluposti dešava. A ja imam samo jedno čudovištance. Upravo odvezla T u skolu i sad stigla. Sad sam sama, al sve jedno kad mi dan tako pocne..pukla bih!Stres!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 11:31:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni je pritisak 100/60, malaksala sam . Jutro proslo prosecno , ceka se u pet soba da bi se odradio ctg, a sve neka nova pravila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 11:41:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro... Mi katastrofa spavali, jedva cekam da mala zaspi da uhvatim malo sna sa njom... Vedro, ali duva neki hladan vetar... necemo dugo biti napolju...
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 11:42:09
|
|
|
|
Milena18
|
Joj Anck, baš bez veze. Biće bolje ME, meni je takav pritisak bio od početka do kraja trudnoće. Rekord mi je bio 90/50. Dobar deo trudnoće sam provela u nekom poluošamućenom stanju. Jeste neprijatno, ali ipak bolje nego da je visok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 14:11:17
|
|
|
|
dddaca
|
Dobar dan! I mi smo lose spavale nocas. Malena se probudila nesto pre 6, plakala, jedva sam je smirila. Posle je spavala, ali nije to to. Odvela sam je kod mojih do veceras da bude, da se malo rastrcim po kuci, ali evo, tek sad udjoh i nista mi se ne radi. Osecam se kao da me je voz pregazio
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 14:33:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja sam dobila, pa me sve boli. Radimo domaci zadatak. Barem ne idem posle podne na nastavu, ali ipak moram da izlazim iz kuce. Moram da vodim T na ples.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 15:18:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Obucite se dobro, vetar bas duva, mi bili napolju malo i mala kukala da udjemo unutra... duva sa svih strana 😁
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 15:23:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ovaj vetar je bas dosadan, danima vec duva Ja sam danas nesto nikakva skroz, rucak nisam stigla da spremim, a i nemam pojma sta da spremim. Jescemo jaja
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 15:25:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vetar toliko duva da me sad glava boli. Ja sam poslala T na spavanje. Jedva gleda. Domaci ce kasnije, pa mora da ide i na ples. Sofi i ja cemo da se ususkamo i da gledamo neki crtani. Ja ni jaja nemam
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 15:40:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma da, neki dobar omlet napravis, sve sto nadjes u frizideru strpas u omlet i milina 😊 Ususkavanje, topao caj i neki keksic i crtani - bas mi je lepa slika u glavi 😊😊
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 15:45:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja imam četiri jaja Ma mozemo jedan dan i da ne jedemo
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 15:47:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I naravno zaspala je za minut. Eto koliko je umorna. Posle casova je isla na ritmiku. Sofi i ja smo ispod cebeta. Ona gleda crtani i gricka keksic.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 15:49:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ivana i ja slabo imam sta u frizideru, a ajaja kupili duplo, i mm i ja Zene, ja popila kafu danas i nakon pola sata sam legla i odremala mene vise ni kafa ne drzi u zivotu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 15:51:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
ME, uživaj onda, spavaj kad god imas priliku Muka mi je vise od svakodnevnog smisljanja sta cu za rucak.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 16:20:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivana, isto. Kad bi mi svakog dana rekli šta im se jede i šta da spremim, život bi mi bio lakši. Mislim da nije loše napraviti neki plan, za nedelju dana barem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 16:23:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam napravila plan do sledece plate. Ne mogu stalno da trcim po namirnice. Cekam da mi mm napravi aplikaciju. Bicr mi jos lakse.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 7.11.2017 16:25:17 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 16:26:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ivana , ima jaja za naredna tri dana Salim se, ne znam kada sam zadnji put isprzila jaje. Ana, ja kad bih moje pitala0 jeo bi se samo krompir.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 16:35:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Moje dete i ja smo ljubitelji krompira i on je uvek za krompir, da li pire, pečeni ili pomfrit (koji izbegavam ali nekad damo sebi oduška). Btw, moje drugarice i dan danas pričaju kako niko ne sprema pomfrit bolje od mene
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 16:38:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Extra! Ja nemam fritezu. Koliko li kosta?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 16:41:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Moje dete i ja smo ljubitelji krompira i on je uvek za krompir, da li pire, pečeni ili pomfrit (koji izbegavam ali nekad damo sebi oduška). Btw, moje drugarice i dan danas pričaju kako niko ne sprema pomfrit bolje od mene Verujem im ako nisam nikad jela kod tebe. I ja volim pomfrit, ali moje mogu da ga jedu, a i ne moraju.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 16:54:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne znam, ne koristim fritezu. Imali su je moji svojevremeno ali mislim da nikada nismo koristili. Sanjice, ja ga baš, baš volim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 17:14:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kako onda pravis pomfrit ako nije tajna?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 7.11.2017 17:24:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja ni nemam fritezu. Bez friteze przim pomfrit. Idemo u temu KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciMirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?