Mariya
|
Dan mame! Moja H još uvek kod babe, Lu se sa drugaricom igra u trpezariji. L mi spava od dva!!! A ja, za nepoverovati, u dnevnoj digla noge da odmorim!! Me, i ja sam prolazila tako i onda sam počela da kuvam samo ono što jedu. Pa nek jedu dva dana zaredom palačinke, njima super, a meni još bolje meni nije teško jer volim da kuvam ali mi uzme mnooogo vremena to kuvanje. Prvo pripremam doručak za mene i njih troje. Onda ih nahranim. Lu jede sama, H pomažem, L hranim. Onda rasklonim, popakujem mašine za sudove i veš, pa krenem sa ručkom. Pristavim supu, pripremim glavno jelo, u međuvremenu nosim devojčice u vrtić, sa sve L, naravno i vraćam se da nastavim sa ručkom.ljuštim,seckam, mesim,mešam, pržim, pohujem, ma znate već sve. I kad se skuva, opet priprema za malce i hranjenje. I tako od 8 ujutro do 3-4 popodne. Bukvalno pola dana mi ode na kuvanje i hranjenje. Ovako mi je bas svaki drugi dan slobodan. Sanjice, opet tvoj pms? Jesi li probala femisan kao što sam ti ranije rekla? Milena, koliko se radovala odlasku kod logopeda juče, toliko je odlazak danas bio grozan. Nije htela da ostane sama sa ženom u kancelariji nego se njarila, zakačila se za mene i plačljivim glasom govorila da ne idem i da je ne ostavljam, jaojj jako me je naljutila, dogovorile smo se šta ćemo kupiti nakon časa, pošto nije bila dobra, nije dobila ništa. Sad je obećala da će u ponedeljak biti dobra. Baš i to da vidim. Oh, malac se budi...
|