|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/17 [chat]
10.11.2017 0:17:32   
dddaca
Strasno, stvarno. I ja ramisljam da malenu odvedem.
Hajde laku noc zenice, ako je neka budna. Proletelo mi je vreme veceras, nisam ni primetila koliko je sati

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 226
10.11.2017 0:23:25   
mama Jo
Laku noc 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 227
10.11.2017 8:12:56   
Anck Su Nmaun
Jutroo
Razvezla decu pa se bacila na sredjivanje kuce. Sad oribala pa sela da se prosusi user posted image
Planiram veceras da vodim decu u pozoriste, cekam da se blagajna otvori, nadam se da ima karata user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 228
10.11.2017 8:15:22   
Duškić
Jutro i ovde. A ja nahranila sina, a mala voli u vrticu sa decom da jede, nije htela.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 229
10.11.2017 8:41:40   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Jutroo
Razvezla decu pa se bacila na sredjivanje kuce. Sad oribala pa sela da se prosusi user posted image
Planiram veceras da vodim decu u pozoriste, cekam da se blagajna otvori, nadam se da ima karata user posted image

user posted image juhuuu sta ima u pozoristu?

JA odvela Ducu, dala joj dorucak naravno pre vrtica jer tamo ne jede, vratila se kuci, ja jela i zvala moje. Standardno jutro. Sad cu da se bacim na rad jer sam sinoc radila do pola 1 i nisam zavrsila. user posted image

A kucu cu sredjivati sutra ili u nedelju, dete sutra vodim kod babe i dede na spavanje pa cu onda ja natenane.

Direktna veza do poruke: 230
10.11.2017 8:43:44   
Mala Elena
Jutro.
Ja sam cele ove nedelje bila sa decom, obe su kenjkave. Srecom pa smo dva dana imali goste pa su se malo oraspolozile, inace...
Kod nas svasta novo, P ima virusni neki kasalj, inhalira se, uz to povremeno povraca, uglavnom posle tecnosti a cvrstu hranu odbija. Tako tri dana i zali se na stomak. Muz ih izveo sinoc napolje a ja sam ostala kuci da placem. user posted image Nije me sramota da to kazem. Razumecete me...htela sam iz koze da pobegnem.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 231
10.11.2017 8:45:51   
emicaa
dobro jutro,moja djeca se budila na smjenu sinoc,a nista im ne fali user posted image Onda sam ja legla kod T a mm se borip sa D.
On krajem mjeseca ide opet dermatologu,bas a vidim st ce ovj novi reci.Stariji je i iskusniji user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 232
10.11.2017 8:46:11   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Jutroo

user posted image juhuuu sta ima u pozoristu?

Ima "Mala Vila" premijera. Nisam mogla ranije da isplaniram, pa nisam rezervisala karte, zato se nadam da ce biti za veceras. Ako ne ...sledece nedelje.

ME nije sramota , svima jednom "prekipi" pa je i zdravo malo izbaciti to iz sebe.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.11.2017 8:47:46 >

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 233
10.11.2017 9:18:18   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Ih, bre, ME, kakvi sramota. I ja sam jednu turu plakanja imala preksinoc. Kicme me razvaljuje vec danima, haos oko ucenja, ova mala kao krpelj, njace bez veze... Mada, mogla bih svaki dan jednu turu plakanjauser posted image
Cekam Milenu da joj kažem da je sin dobio ceo dan juce slobodno, bez ucenjauser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 234
10.11.2017 9:26:20   
Mala Elena
Znaci ima nas user posted image Nisam zaista odavno, ali me pritislo pa sta cu.
Ljubim vas !

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 235
10.11.2017 9:27:19   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Neki su zavrsili dorucak, neki tek pocinju.
Ja sam jako lose spavala. Prvo spavala sam kod mojih sa T. Cele noci se otkriva. Drugo stomak me i dalje boli.
Ja svaki dan po malo placemuser posted image Place T, placem i ja za njom.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.11.2017 9:29:09 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 236
10.11.2017 10:18:18   
Anck Su Nmaun
Pa ovde moze slobodno jedna tema da padne :"Kad , koliko i zasto sve mame placu?" user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 237
10.11.2017 10:28:02   
IvanaSK RR

Pa ovde moze slobodno jedna tema da padne :"Kad , koliko i zasto sve mame placu?" user posted image user posted image

Ahahhaahahhahaahahhaa, mislim da bi tema bila bas posećena user posted image

Direktna veza do poruke: 238
10.11.2017 11:13:29   
vocicana
Tema moze i razlozi da i ne.
Dobar dan inace, tek sada malo predaha, pa da se javim.
Moje dete je u katastrofalnom izdanju, od Ivana SK njakanja, vristanja, plakanja, sa razlogom i bez, ne jela, sto uopste nije normalno za moje dete, koje bii mene pojelo, od mog pms-a koji mije na nos i usta izasaoovog meseca, od nekih planiranja, za dan dva nedelju unapred, od nepostizavanja bas sam pukla, ali ni sada nisam mogla da se isplacem, nikako, previse je negativnosti bilo u meni. Kakva sramota ME, placi zeno, to je odlicna stvar kada mozes.
Rucak imam, nista necu da spremam, posle podne sa malim napolje, sada ga je muz izveo, danas je kao jeo nesto, istina, uvela sam mu Nystatin, sinoc i dete je kroz dva sata bilo kao novo.
Znaci sve se skupilo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 239
10.11.2017 11:35:27   
Milena18
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Cekam Milenu da joj kažem da je sin dobio ceo dan juce slobodno, bez ucenjauser posted image

Ivana, baš si mekog srca user posted image

ME, je l'' ti lakše kad si se isplakala? Svima nam dođe takav dan. A tek kad se set_im kako je to kad ti se na trudničke muke i hormone nakalemi još stotinu problema i neprijatnih situacija...

< Poruku je uredio Milena18 -- 10.11.2017 11:39:11 >

Direktna veza do poruke: 240
10.11.2017 11:37:00   
mama Jo
Joj i ja sam sinoc pustila koju suzu i odmah lakse....
Tako da - placite zene to je najlaksa samo-psiho-terapija 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 241
10.11.2017 11:40:19   
IvanaSK RR
Jel da, Milence? Bas sam divnauser posted image mada, mislim da sam to više zbog sebe nego zbog njega uradila. Hahaha
Sebi sam dalq slobodno user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 242
10.11.2017 16:57:48   
Mariya
Dan mame.
Meni je danas prekipelo, kad nisam pukla danas... A ništa posebno, samo iste stvari svaki dan i valjda je prelilo čašu. L je bio budan i drndao me od 5 do 7. Onda sam ustala, spremila Lu za vrtić i krenula da spremam kuću,doručkove mleko, čaj. Tu je već skočio pritisak, kad sam videla dnevnu, mm i devojčice treba svake večeri da pospreme dnevnu a to nisu uradili već 2 dana, zamolila sam muža da namesti prekrivač na ugaonoj, čuo me je, rekao da hoće i onda ja ujutro vidim da to nije uradio, i tako je počelo. Onda je gospodin otišao naravno od kuće, ostavio mobilni na punjaču a ja sa njih dvoje da idem po devojčice u vrtić, vratio se kući dovoljno kasno da ja kasnim u vrtić.onda Lu kako je došla kući tako je počela da gnjavi L, stalno mu čačka glavu, danas ga je lupkala pesnicama u glavu, prvo sam je istukla zbog toga, sat vremena kasnije ga je udarala flomasterima po glavi. A on vrišti. Ne što ga boli nego ga nervira, naravno. Toliko mi je skočio pritisak da vam ne mogu opisati. I opet sam je istukla. Onda mi je ispala flaša sode koja je eksplodirala po celoj kuhinji i pola trpezarije je mokro, a tako sam ispekla ruku dok sam pekla pancerote... I pokušala sam da plačem ali nisam, ne mogu. Radije bih razbijala neštouser posted image
Na sve to muž ulazi i pita šta nam je.

< Poruku je uredio Mariya -- 10.11.2017 17:00:10 >

Direktna veza do poruke: 243
10.11.2017 17:21:17   
Mala Elena
Mariya, samo neki problemi user posted image
Da se javnem, evo pecemohleb za veceru i cekamo tatu.user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 244
10.11.2017 17:42:13   
mama Jo
Joj Mariya 😣 tacno sam se zamislila u toj situaciji sada... pukla bih isto...
Ne znam... probaj da muz ode negdesa svima njima a ti bar sat vremena da iskuliras...

,,Carpe diem"

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 245
10.11.2017 17:51:08   
Sanjica26 RR
A ti uhvati maglu. To kad krene jedva cekas da se dan zavrsi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 246
10.11.2017 18:16:25   
IvanaSK RR
Mariya, jos par sati i novi danuser posted image Inace, i moj sin ima te izlive prema bebi nekada, cacka je, drnda, i onda se ona nervira.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 247
10.11.2017 19:35:16   
Mariya
Evo malopre sam i čašu razbilauser posted image
Dosta mi je ovog dana.
Joj tako bi rado pobegla negde bar na sat, dva.
Zamislite kad mi je Lu rekla "Mama tebi tata ništa ne pomaže, samo dođe i radi svoj posao" user posted image pametnica.
Ivana videla sam da to skoro sva starija deca rade sa mlađima. Uhvati mu pramenčić kosice pa ga vrti i na kraju čupne, mazi ga po glavi od potiljka prema čelu, celim dlanom, pa mu protrlja rukom glavicu, pa mu namešta šiške i gurne mu prst u oko slučajno i takve stvari. Ili dok on puzi ide četvoronoške iznad!njega, ili ga preskače dok puziuser posted image joj,za to je izmlatim svaki put. Izludi me jer se on i dernja kao da mu se ruke lome.

< Poruku je uredio Mariya -- 10.11.2017 19:46:21 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 248
10.11.2017 19:38:37   
mama Jo
Jaoj Mariya, neka se na tome sad svs zavrsi, sutra ce vec biti bolje 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 249
10.11.2017 21:26:45   
Sanjica26 RR
Dobro vece zenice. Ja se spremam na pocinak. Ceo dan me boli glava i stomak. Sad cu da popijem lek i valjda cu da spavam.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Bebe se noću bude da odgode začeće sestara...
Zašto bebe imaju ovakav uticaj? Razlog je evolucija. Trebaju im roditelji koji će sav trud uložiti u njihov odgoj.

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here