Rosita
|
Ljiso, moj D je u istoj- jednoj jedinoj sobi gde ce, Boze zdravlja biti i beba. Mislim da cu skakati da ga ne budi :). Ja nisam dostigla taj nivo svesti, a mislim da je koristan. Da, sa jedne strane me radi to da ce D biti uskracen za neke stvari, ali sa druge ce me, znam, raditi i to da drugom detetu pruzim isto sto i D. Sve u svemu, nije bas konatruktivno tako misliti. Valjda ce stvari leci na svoje. D je inace sav posvecen brat, trenutno. Ja uopste ne potezem pitanje bebe, ali on stalno prica sve najlepse. U cesnici je namenio sam da jedan deo, preostali, kad se ukaze, bude za bebu. Sutradan ja ugledam taj deo i namerno stavim kod njega u tanjir da izvuce. On ce ozbiljno, pa zasto mama, jeswm li rekao da je to za brata? Eto, i sve u tom faxonu. Sa druge strane, doslo nam dete od 17 m u goste. Zaboravila sam koliko je i to jos malo. Elem, poceo crtac, malac place a D ce- pa hej, tise, je l vidis da gledam Patrolne sape??? Pa mu je D povukao neko lego uputstvo iz ruke o ono se pocepa, samo pocetna strana, plakao je toliko tuzno. Tako da- bice veselo. I da napomenem, jedna od najiritantnijih recrnica koju pamtim iz detinjstva je- on je jos mali.
< Poruku je uredio Rosita -- 11.1.2018 23:43:18 >