|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18
15.1.2018 11:11:33   
isidora88
Ja sam uglavnom sama pa ne mogu da raskitim jelku jer je jako visoka. Mm danas i sutra radi ceo dan, izludeh u stanu vise. A kad raskitimo nemamo gde sa jelkom pa moram vodeti da je odnesem kod tate ili mame. Sto nekih cuda sam spakovala da nosim negde samo nikako mm da bude slobodan da utovari to u auto. Moramo i da krecimo ovih dana i zavese da uzmemo. Kako cemo to uspeti nemam pojma

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 326
15.1.2018 13:23:33   
smeško
Dobar dan! Volim da citam sta pisete jer se meni nista ne desava. Stalno sam u kuci sa decom. Jedva cekam da im prodju boginje.
Rosi, ti pijes utrogestan? Ja sam dobila da vaginalno stavljam jedan uvece, ali ja to retko radim. Ne mislim da mi treba.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 327
15.1.2018 18:47:54   
vonavoj
Gde ste trudnice?
Ja lezim od kad sam dosla sa posla..nesto me jajnici bole...kao da sam se smrzlauser posted image ...ne mogu da se ugrejem..obula sam dva para carapa.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 328
15.1.2018 18:53:32   
smeško
Pa, vreme je...bas da se smrznes. Jos ako ides peske...Bilo bi super ako imas vunene carape. Cuvajte se zenice, vreme je uzasno promenljivo i gadno.
Ja prevrcem da nadjem bilo koga ko je zdrav da dodje do nas sutra oko 14h da bude sa Makijem dok ja odvedem Nikolu kod zubara, boli ga zub.user posted image Bas mi to nije trebalo po ovom vremenu, on jos ne ide u skolu.
Nadjoh brata koji ce doci, sutra nije na dezurstvu. Mm je sutra u Mladenovcu. A sto ja volim da vozim ovim nasim ulicicama po snegu...user posted image

< Poruku je uredio smeško -- 15.1.2018 18:55:15 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 329
15.1.2018 18:57:04   
vonavoj
Kolima idem na posao..i kupila sam dobre cizme..bas za sneg..ali kao da sam se nazimilauser posted image
Moje naselje se nikad ne cisti..jutros sam dobro proklizala kad sam skretala..mrzim sneg i led..

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 330
15.1.2018 18:59:15   
smeško
Ni moje. Prosto se plasim da vozim zimi. Ja sam sinoc isla u setnju do prodavnice kad je poceo vetar. Bas sam se smrzla, tako da tacno znam o cemu govoris.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 331
15.1.2018 19:42:16   
Maraj
O von pa vidi da noge naparis toplom vodom. Popij caj i obuj vunene carape. Ja nisam ni izlazila danas. Samo do mojih koji su mi blizu. Sutra idem do Doma zdravlja da vidim da uzmem nalog za injekcije fragmina. Sad oprala kosu pa cu je susiti. L gleda crtace...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 332
15.1.2018 22:05:41   
madre
Cao, drustvouser posted image tu sam i ja... Juce krstili T, danas proslavili rodjendan, bilo je lepouser posted image ja sam dobro, rastem, jedem i tako touser posted image B danas dobio temp, pa sutra nece ici u skolu, bas je zaribao.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 333
15.1.2018 22:56:28   
Maraj
Jao madre divno user posted image
Nek je srecno krstenje i rodjendan !!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 334
16.1.2018 10:33:17   
Maraj
Jutro drage. Nema vas
Ja klopala. Spremala L palentu. To bas voli da doruckuje...
Oko 13h idem do Doma zdravlja...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 335
16.1.2018 12:41:43   
Misha i Ljisha
Dobar dan mame. Ja da se javim na brzaka. Umnjak IZVADJEN user posted image
Iskreno uprpala sam se, pocela sam da se tresem i bebac odjednom poceo da pravi frku u stomaku i onda sam zazmurila i udhnula i smirila se. Nikad se pre nisam uplasila zubara, ali iskreno nije mi bilo svejedno sto mi studenti vade umnjak koji je toboze jako komplikovan, malo su se pomucili ali su bili dobri, jedino sto su me dva puta sili, al dobro moraju na nekom da vezbaju. Nemam ni velik otok dali su mi injekciju. Ok sam. Ponela sam zub kuci da pokazem Duci heehhe...Orgoman mi je umnjak user posted image

Kuvam pasulj. Malo raduckam ali ne preterano kljuca me bol u glavu. Nervira me sto je kao sve toboze besplatno za trudnice i onda mi uvek daju beli recept za sve lekove, juce potrosih 4000 u apoteci. Al dobro sta sad.

Odoh da zavrsavam poslove pa da idem po moju D u vrtic. Ljubim vas.

Ja inace obozavam hladno vreme samo da ima jos snega i sve bi bilo super user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 336
16.1.2018 15:43:40   
emicaa
stomacici samo da virnem kako ste user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 337
16.1.2018 16:15:38   
Sanjica26 RR
Konacno Ljiso i toga da se ratosiljas.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 338
16.1.2018 16:16:32   
isidora88
Danas mi nesto nije dan. Iznervirala sam se oko gluposti. Ja rucala i evo beba stica, nesto mi je mnogo miran danas, malo me i brine. Stariji bebac nesto brljavio, nije hteo lepo da ruca, stariji sinak uskoro stize iz skole. Malo se druzio sa dedom danas. Mm opet radi ceo dan. Ni ne vidjamo seuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 339
16.1.2018 16:26:16   
vonavoj
Ja sam se bukvalno raspala danas na poslu..novi program..fakturisanje,nista ne valja..ispravljaj, trazi greske..
Glava me zabolela..
Isidora,gde tm radi?
I ja sam uglavnom sama po ceo dan..

Direktna veza do poruke: 340
16.1.2018 16:38:38   
isidora88
Von u zandarmeriji je, nikad ne zna kad radi, samo mu jave par sati pre posla, stalno neka angazovanja. Ludim vise jer nists ne mozemo da planiramo.
Juce me pita mm kad cu se poroditi, kaze mora da zna unapred, mislim se otkud znam kad cuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 341
16.1.2018 16:50:36   
vonavoj
Hahaha.kad ces? Znam,zeznute su te smene..

Direktna veza do poruke: 342
16.1.2018 17:09:39   
Maraj
Evo i mene
Bila u Domu zdravlja. Mozete misliti, nece da mi daju injekcije na ruke, vec ja svaki dan motam da idem u Dom zdravlja , pa da me oni tamo bockaju. Bas mi to ne odgovara. Pa ja sam tek 13.nedelja. Do 40.nedelje da idem svaki dan tamo. Pa to je bas bezobrazno. Ne znam da l da idem kod direktora ili onog zastitnika prava pacijenata. U prosloj trudnoci su mi davali injekcije na ruke , za nekih 10.dana. A sad kao ne moze

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 343
16.1.2018 17:22:23   
smeško
To je BAS maltretiranje. Ja sam i za Vladetinu rekla da je smesno, kao na bolovanju sam jer moram da mirujem, ali mogu da stojim u redu dva sata bez stolice.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 344
16.1.2018 17:47:10   
Maraj
Pa smesko , upravo to. Totalni apsurd. Videcu sutra gde se uopste nalazi ta kancelarija zastitnika prava pacijenata. Meni dete nije primljeno u vrtic. Mu6u hvala Bogu radi. Pa jel treba svaki dan da vucem dete sa sobom il da gledam ko ce da ga cuva. Stvarno ne znam sta cu osim da se tamo negde zalim. A osecam da ga necu ni naci. I da su ti zastitnici prava pacijenata samo fiktivni

< Poruku je uredio Maraj -- 16.1.2018 17:48:01 >

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 345
16.1.2018 17:52:27   
smeško
Ma, tu su, samo ponove isto, nista ne rade.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 346
16.1.2018 18:15:08   
Ana RR
Maraj, ima vec duze vreme kako su uveli to pravilo da ne daju injekcije da se nose kuci. Na vise mesta sam to cula.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 347
16.1.2018 18:19:47   
smeško
Anci, meni su pre mesec dana dali sav progesteron depo u injekcijama na ruke.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 348
16.1.2018 19:02:06   
Ana RR
Mislim da je u pitanju samo fraxi. Barem sam ja samo za njega cula da ne daju. Ali totalna je glupost maltretirati trudnicu, em je zima em vladaju virusi. Strasno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 349
16.1.2018 19:18:30   
Maraj
Stvatno Ana user posted image
Piiiih, nisam to znala. Pa ja cu probati, pitacu, nemam sta da izgubim. Al svaki dan da idem u Dom zdravlja... pa ne smem nigde da otputujem. Ako odem, ne sleduje mi injekcija...kakav apsurd...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...

Anketa

izolacija
eugenija

Osećate li se izolovano ili odbačeno od strane starih veterana rr, tj. devojaka koje su uvezane, imaju svoje zezancije i interne šale i priče?

često (43%)

nikad (32%)

ponekad (25%)

Ukupan broj glasova: 138

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here