|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
10.10.2018 14:32:30   
smeško
Pari, smes da ga pustis?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 326
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
10.10.2018 14:35:49   
mama Jo
Super pari, sigurno ce mu biti lepo, a verujem da ce ti jako nedostajati. Ja ne znam kad ce se desiti da moje odu negde bez mene 10 dana user posted image
Tako mu danas dijetalno daji, dobro je da je raspolozen.
E, ta torta se napravi bukvalno za 15 minuta, napisacu u nekoj recept temi.
Sad su zasplae, pa samo da rasklonim malo i pisem.
Jess, kako si ti, posao? Jeste se sad uhodali vec sa svim svakodnevnim obavezama?


_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 327
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
10.10.2018 21:19:15   
jess021
Mama Jo, dobro smo. Sad smo se vec pomalo navikli na ovaj ritam. Jedino sto ne stizem da spremim stan, to me bas nervira a i mama mi puno pomaze, u smislu rasiri ves, zavrsi rucak i sl.Na poslu mi je skroz ok, ne mogu da se pozalim, dodjem oko 15h, oko 16h smo vec napolju ako, oko 19h kuci, vecera....Kako ste vi? Nema te u temi vrtic, pitah te pre neko vece kakvo je stanje. 

< Poruku je uredio jess021 -- 10.10.2018 21:21:08 >


_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 328
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
10.10.2018 22:06:37   
Misha i Ljisha
Dobro vece.

Ceo dan nismo bili kuci, odnosno bili smo za rucak i to je to. Imali smo danas zakazano u decijoj bolnici. Ono sto nisam zvala u petak zvala sam u ponedeljak i objasnila da je dr rekao da mi hitno zakazu ove nedelje. sta da vam kazem osim da sam apsolutno razocarana u sve nase dr. Ja kazem vas kolega nas je posla prosle nedelje smo bili jer je neutesno plakao 5 sati. Ona kaze znate mama on sad ima prava i da se buni, sad je zahevniji, zabavljajte ga user posted image PA jesam ja debil i ne mogu 5 sati da smirim dete kojem je dosadno????? Malo je reci da sam ljuta. Necu dalje ni da pricam sta mi je sve rekla jer mene slusala nije. Samo je rekla vidite kako lepo napreduje koliko je otisao u duzinu odlicna kilaza, pogledajte kako je cvrst,odlicna krvna slika. Odlican je odlican. A ja sam idiot od majke. I sva tri dr koja su ga videla taj dan kad je neutesno plakao su idioti.Pritom dr na prijemu u deciju nam rekao bude li se jos jednom desilo tako nesto da ce nas ostaviti na lezanju na posmatranju. Ja kazem krenm da uvodim namirnicu dva dana i vidim da mu ne prija pa treci dan ne dam, a ne ne ne ne mama morate 3 dana, obavezno 3 dana. I da ima dva cvrsta obroka (nema jos ni 6 meseci mislim dami D imala 2 obroka tek sa 8 mozda i kasnije), i jos me nakrpila sto ga ne stavljam da sedi do sad bi se navezbao i vec bi lepo sedeo. Cvrst decak. Malo je reci da sam siznula.



a da ne pricam da smo cekali satima a preko puta u istom hodniku ORL i pulmolog. Svi kaslju i svima nesto fali.

Dosli kuci seki dali rucak, spakovali se i otisli na hokej. P bio dobar tamo. Vratili se seki dali veceru i kupanjac i krevet. Mm je na putu kuci ali nece pre ponoci sigurno. Mozda cu ga i cekati videcu.
Nema kljuc ili cu mu kljuc negde napolju ostaviti nemam pojma.

Iscitala sam sta ste pisale i niceg se pod milim Bogom ne secam.

Nego jeste culi za ove alarme da se pojaca bezbednost dece. Rece nam juce vaspitacica u vrticu da im je bila interventna jedinica i rekla da pojacuju bezbednost. A ovde kod nas ispred skole uhapsili neke strane drzavljane. Opsti haos u selu. Kaze meni D "mama sad necu moci sama da idem u prodavnicu?" user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 329
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
10.10.2018 22:41:54   
vonavoj
U bre Ljisho,nemoj me plasiti..T mi se sama vraca iz skole,a i budu na ulici same...Inace,dr i jesu debili..jedino se slazem da treba da sedi,da vezba i da ima vec 2 obroka. Bar su moje imale..cim sam uvela pirincane,to je prebaceno za uvece,a ijutru su bile kombinacije povrca i voca..isprobavanje.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 330
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
10.10.2018 23:57:22   
smeško
Bezbednost? A ja zato pitala Pari da li sme da pusti dete do Egipta. Mislim, ne znam kakva je tamo situacija, a moj N bi poginuo da vidi piramide. Hoće da bude arheolog kad poraste. Pa sam mislila da od nekog cujem kakvo im je stanje u zemlji i sa turistima.Mi smo tek sa sest meseci krenuli sa uvodjenjem namirnica, mislim Ljisho da uopste ne kasnis. Neko uvede neko ne, jer ni bebe ne reaguju isto. Isto tako i za sedenje, svaki dr svoju pricu. Nama pedijatar ne dozvoljava da ih dizemo sami zbog kicme, uvek kaze da ce to sami kad budu spremni. Pa ti sad zakljuci.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 331
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 6:35:21   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. P mi se budio jednom. Morao fa izbaci gasove. Malo je plakao al ok nije strasno.Nego. Kazu u NS na Telepu pokusaj napastvovanja, neki polugo covek je zaustavio devojcicu i rekao joj valjda da udje u kola. Devojcica pobegla. U Begecu neki beli kombi deci deli bombone. U Veterniku je navodno bio pokusaj otmice a ihapsili su ih ovde u Futogu. Imali su spremljene decije pasosr,navodno. Svasta se desava. Novine demantuju. Ali zasto bi interventna policija bila do vrtica i to bilo na roditeljskom ako nije nista? Takodje policajaca na svakom cosku u gradu i pored skola. Doduse imam i ja teoriju da hoce da vrate obezbedjenje u skolama da bi roditelji placali pa dizu frku. A opet ti isti policajci ne cuvaju decu vec cuvaju skolsku imovinu. U svakom slucaju svi roditelji su pozvani na vandredne roditeljske. I deca po skolama  imaju predavanja o bezbednosti. Na roditelje se apeluje ukoliko je moguce da dovode i odvide decu do 7mog razreda a sedmi i osmi da se krecu u grupama bar po dvoje troje

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 332
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 7:27:08   
Maraj
Jutro mame.
O Boze ljiso...pa ja nisam nista cula, sto se te bezbednosto dece tice.... mi u vrticu placamo cuvara koji je tu ujutru i posle podne. Izmedjubse vrtic zakljucava.
Ne znam sta se desilo sa onom pricom u bg-u, da su neki zaustavili auto i pokusali devojcicu da ubace u auto. Nesto ne vidim da su pricali sta na tv-u posle tog dogadjaja.

Sto se tvog P tice jedino da vidis kada rade ti dr koji su videli kako ti P place, pa da tada odes kod dr.


(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 333
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 7:48:41   
vonavoj
Do 7og..ali kako?!  Roditelji sede kod kuce,ne rade!?I mi placamo obezbedjenje...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 334
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 7:55:58   
Misha i Ljisha
Von to je ovde kod nas. Mozda je policija imala neku dojavu. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 335
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 8:27:07   
smeško
Au. Mozda hoce da nateraju roditelje da se sloze sa ovom zabranom izlazaka posle 22h za decu.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 336
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 8:27:13   
mama Jo
Dobro jutro svima.
I ja sam cula za te pokusaje otmice, i odsekla sam se.... posle se demantovalo. Navodna ta devojcica sa Telepa je priznala da ju je covek pitao samo da li zna gde je neka ulica, a ona je preplasena dosla i majci ispricala tako, majka se uplasila- prijavila policiji.... posle su se samo nizale slicne price. Pre neko vece sam i u grupi MN procitala - pokusaj otmice u Sajkasu, pa su se mame iz Sajkasa javljale i rekle da se nista neobicno ne desava u selu. Da li je sve to istina ili ne... joj, ali strasno mi je da o tome i mislim, ma jezivo.
Svakako sam za to da se bezbednost svuda pojaca..
Ljisho, a sta vas pedijatar kaze, i za hranu i za sedenje, i za to neutesno plakanje?

Inace jess, kod nas nista novo... sve standardno. A o vrticu ne smem ni da pricam. Ubice me ovde user posted image salim se, ali taman smo krenuli, sa sve plakanjem, i pocne da kaslje pre nedelju dana tacno, i vaspitacica nam taj dan rekla da bas jako kaslje, i evo od tada ne ide...
Kod nas je, izgleda najveci problem nasa/moja blaga narav... ali kako da sedim kod kuce a znam da ona tamo place? Da imam posao sve bi drugacije bilo, ne bih imala drugu opciju.
Od ponedeljka krecemo ispocetka sve.
Necu vise o vrticu, evo idem u temu...oprostite!

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 337
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 8:29:42   
smeško
Mama jo, sve znamo. Samo ne gubite kontinuitet tek tako i navici ce se.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 338
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 8:32:12   
Misha i Ljisha
mama jo u Sajkasu je majka uzela dete od oca. To je neka porodicna komplikacija.
Za Telep sam procitala i ja u MN pa posle demant pa onda opet da nije laz ali da je majci dok se vodi istraga receno da cuti. Nemam pojma vise sta da mislim. Katastrofa.
Nas pedijatar nas i salje od starta po lekarima jer on stvarno neutesno place. Samo sto je zena eto prvo mislila da je neuroloski. Ona se slaze da treba i kod gastro i kod alergologa, eto mi juce zakazali u decijoj a oni nas nisu zakazali kod gastro nego mi se cini da je to nesto slicno kao nutricionista. A nemam pojma. Ovde j.be lud zbunjenog a meni je pun ocin lekara. Idemo danas u savetovaliste pa cemo videti sa dr sta cemo

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 339
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 8:38:49   
Sanjica26 RR
Mama jo, neces da pises a pisesuser posted image Salim se

Dobro jutro. Doruckovala sam, a sad u akciju.
Kod nas je skoro bilo da su pokusali da otmu devojcicu. Sprecili su ih roditelji koji su bili u okruzenju. U Teodorinoj skoli je bilo obezbedjenje, ali vise nema. Roditelji vise nece da placaju. Te stvari su se naravno uvek desavale. Mozda je sada cesce.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 340
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 8:42:45   
mama Jo
Sanjice, izvini...ponelo me 😊 eno otisla sam u temu.
Jeste Ljisho tako sam i ja sve cula, ko ce znati, strasno u svakom slucaju.
Javi bas sta i danas kazu, ljubimo batketa

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 341
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 8:56:53   
bebilule
Jutro mame, ja na poslu, još pijuckam kaficu pa ću redom po papirčinama.
Ljiso, jesam li ja dobro shvatila, vi još niste stigli do gastro?
Joj, M je imao neki proliv sa četiri mjeseca, dugo je trajao, pa smo završili kod tog dječijeg nutricioniste. Sjećam se samo nekog lupetanja pola sata o formiranim obrocima i mesu, a njemu četiri.
Danas moram tražiti dinosauruse, kod mog djeteta se javila prva "opsesija", želi da im svima zna imena. Prvo sebi moram kupiti neku enciklopediju user posted image .

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 342
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 9:06:02   
emicaa
Ljiso samo vas vozaju i lupaju iz supljeg u prazno.Nadam se da cete naici na nekog ko zna sta radi,da se djetence ne muci vise.
Juce sam nazvala curku zbog vode,kaze javila je muzu a on je trebao meni.A muz na poslu,kao da samo gleda u telefon i ceka kad ce mu neko poslati poruku.



_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 343
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 9:14:16   
Sanjica26 RR
Kupi bebilule ili se uclani u bibliotekuuser posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 344
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 9:19:19   
bebilule
Evo Sanjice kancelarija do moje univezitetska biblioteka, valjda ima nešto iz doba mezozoika user posted image .

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 345
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 9:24:08   
Sanjica26 RR
Jao,  pa tebi je pored posla. Kad odem sa decom u biblioteku ostale bi nekoliko sati. Jos na decijem odeljenju ima lazy bag,  pa se one uvale tu. :)

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 346
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 9:27:38   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Bebilule, od nasih prijatelja sin je opsednut dinosaurusima. Pre par godina na sajmu knjiga sam mu kupila neku 3d knjigu o dinosaurusima, oduševljenje je bilo nevidjeno.
Ljiso, za doktore nemam reci.
Sto se tice tih otmica i ostalog, izbegavam da citam o tome. Pricajte sa decom, pricajte, pricajte. Pre neki dan sam sinu pokazivala slike onih meda bombona (droga) i rekla da slucajno ne uzima bombone ni od koga. Moja deca obozavaju bomboneuser posted image bila je neka prica i o parfemima, kao nude deci parfeme...

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 347
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 9:54:42   
bebilule

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Jao,  pa tebi je pored posla. Kad odem sa decom u biblioteku ostale bi nekoliko sati. Jos na decijem odeljenju ima lazy bag,  pa se one uvale tu. :)


Ne Sanjice, meni je na poslu user posted image . Vrata do vrata. Ali tu bih mogla naći nešto za sebe, ne i 3D varijante knjiga o dinosaurusima.
Ivana, ja mislim da su to Vulkanova izdanja. Sebi sam nekad kupovala Ratnike i 300...čini mi se.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 348
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 10:53:06   
Misha i Ljisha
Pisacu kasnije dobili smo jos uputa i jos dr i jos i jos i jos. I nismo opet primili vakcine. Idemo u setnju

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 349
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
11.10.2018 11:05:09   
mama Jo
Hajde Ljisho uzivajte, da batke bude dobar napolju, pa nam pisi.
U mi dobila proliv jutros 😏

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
5 grešaka koje ne bih ponovila kao mama po...
Roditeljstvo je izazov, a novi roditelji su posebno podložni greškama.



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here