|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
12.10.2018 13:00:22   
smeško
Kako nece. Sam osecaj da je toliko daleko...Dobro je za njega da se odvaja na nekoliko dana. Moji jedva čekaju, ali ja se toliko uzelim kao da ih nema mesec dana, a ne 7-10. Naravno, iskuliram.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 376
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
12.10.2018 13:42:46   
Maraj
Ja bila napolju. Meni smeta ova vrucina. Ne znam kako vama. Ali ja izgoreh na suncu.
Ja sam se odvajala od L na dan-dva
Ode da spava kod mojih i to je to. Al zato kad sam sad otisla u porodiliste htela sam da skrenem. 12 dana ga nisam videla

Pari samo mu pricajte da ga mnogo volite i ako tvoj bivsi i ti ne zivite zajedno.
Ja sam ubedjena da je kod njega psiholoske prirode.
Mozda mu je tesko palo i vencanje. On je sigurno zamislio vencanje njegovog tateci njegove mame jel da.... pitanje je kako je shvatio vase vencanje i ako vi zivite zajedno

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 377
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
12.10.2018 17:39:03   
emicaa
A sto mrzim kad ispisem post i ono samo nestane 🙄
Mi bili na igralistu,taman na ulazu u zgrdu nas stigao i tajo.Vikend moze da pocne 😊
Posle cemo do svekijevaca da se pozdravimo,idu ujutru na more.
Paru uzivace on,vjerovatno ce mu prvih dan/dva biti neobicno bez tebe.Ali posle ce sigurno uzivati.
Nema nam Ljise? 

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 378
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
12.10.2018 17:53:57   
smeško
Svi cekamo Ljishu da se javi.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 379
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
12.10.2018 19:05:01   
Duškić
Meni bas prija ovo vreme. Uhvatio me neki stomacni virus uh, grcdvi me ubise.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 380
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
12.10.2018 20:55:09   
smeško
Ljishoooooo, gde si? Kako ste?

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 381
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
12.10.2018 21:28:25   
Misha i Ljisha
Evo me evo me. Sela sam na kratko.Otisli jutros do doma zdravlja po uput. Pa otisli u deciju na kontrole kod fizijatra i neurologa. Javim se sestri kod fizijatra. Kaze mi kako mislite kontrola mi nemamo nikakve evidencije da ste bili nemate uput za nas. Rekoh prosli put amo vam dali uput rekli ste da vazi pola godine. Ne nema nista kako mislite. Rekoh evo izvestaj na izvestaju dr napisala da dodjemo danas na kontrolu. Ajde ali morate da cekate. Inace kad smo stigli P je bio jedina beba kod fizijatra da su fer pustili bi nas sve ostalo velika deca sportisti koji su se povredilim al ajd.  Cekamo. Naravno poslednji kao u fazpnu cinimo vam uslugu evo primicemo vas. P u marami non stop ja na nogama. I spavao u marami i jeo u marami. Haos. Fizijatar kaze odlican je i od sad kontrola po potrebi. Ok. Ajd neurolog. Pa vi nemate uput. Pa ne mozemo.....itd. Ista prica. Rekoh rekla mi je dr kad skupim sve nalaze da samo dodjem da iskuca ona zena izvestaj. Srecom naidjem na nju na hodnkku i ona kaze sestri da me ubace. I mi kod nje u ordinaciji. Kaze jao sta je ovo nema prethodnih izvestaja u kompjuteru. I ja tek onda skapiram sta se desilo sa uputima. P je bio prijavljen kao Pavle Curcic tj na moje prezime dok njemu noje stigla zdravstvena knjizica (resena misterija s uputima ocito ali kasno za nas vec smo tamo bilo satima). Ok ajd sad da potrazim jednog poznanika u decijoj da mi zakaze kod gastro preko veze. Nadjem ga. Ludom srecom. Covek krenuo kuci. Kaze ajd u ponedeljak da ga samo zvrcnem i sredice nam da nas prime naredne nedelje. Ja se jedva dovukla do prodavnice uzela i vodu i koka kolu i cokoladicu. Samo sto nisam kolabirala. Na nogama non stop sa P u marami. On je jadnicak bio superiska. Neurolog insistita da se uradi EEG glave tokom spavanja. Kaze nece ga vakcinisati dok se to ne odradi. Cini joj se da je primetila blagi strabizam. (inace bili kod oftalmologa sirili mu venice i sve po redu nalaz uredan). I naravno kontrola za dva meseca. Izmedju da uradimk privatno EEG. 
Ok. Dosli kuci. Isli po seku rucali ajd napolje. Uspavala ga ajd opet do prodavnice u set_nju i doslo vreme za kupanje. Moji otisli na hokej. Klizaljke koje sam narucila ne odgovaraju 😞 porucili druge da nam donesu iz Segedina. Stap i klizaljke 100e.Pekla palacinke za D kad dodje s treninga. I evo sela Mrtva sam

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 382
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
12.10.2018 21:42:42   
smeško
Au, bre, Ljisho, pa kako bebe nemaju prednost? 😑 Bas nije fer. Na sta sumnja neurolog pa trazi eeg? Inace, on se najcesce i radi u fazi spavanja i prelaz spavanje-budjenje. Dobro ne poludis.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 383
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
12.10.2018 21:53:05   
Rosita
Ja rekoh ljiši, napatiše se više vala, svom snagom navijam da sve tegobe prodju!
I ja sam vala mrtva. Juče nam pedijatar dala uput za očno u dz jer samo oni mogu dati uput za KC. Tano me nagrdili što nisam samo papire donela a ne i bebu jer je epidemija konjuktivitisa?! Mečki na rupu, ko da nam nije dosta. Nemam ja, gospodo, gde bebu. I opet nema termina. Strašno. Izguglam nekako gde radi jedna dr iz KC privatno i zakazah za sledeću sedmicu.
Onda D vodila na sportski pregled za plivanje. Dok sam popunjavala podatke on ušao na pregled i odradio deo, dalje nije hteo, nije znao šta će mu raditi, uplašio se ekg- a. Pa sam ga onda umirila te to uradismo.
Tona veša i szdova, N nervozan, zub mu probio,samo bi da se nosa, na kraju se i D rasplakao jer mu žao mene i što N plače kad ga spustim... Sve u svemu, privedosmo dan kraju. Sutra da vodimo D na rođus. Nije nam baš neki tajming ali hajde.
Čitam vas povremeno, drago mi je da je smeško opet tu!
Puno pozdrava 

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 384
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
12.10.2018 21:54:46   
Misha i Ljisha
Pre Eeg treba da odradimo i kontrolu kod neurohirurga. Fontanela je otvorena svega par milimetara. Ne znam na sta sumnjaju ja mislim da samo hoce dobro da se ograde pre vakcinacijw. Eto tako mi se cini. Da ne bude dobilo dete autizam od vakcine a ustvari je bilo neato neuroloski. Otlud znam. Nemam pojma vise iskreno da vam kazem. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 385
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
12.10.2018 23:01:53   
Misha i Ljisha
Rosi twk sad vidim da si pisala. I vi se sa tim oftalmologom namuciste. Mada brzo su vam zakazali. Mi smo P bilo zakazali privatno kod oftalmologa i cekali smo opet mesec dana skoro ravno.  Valjda nema puno u NS oftalmologa koji "gledaju bebe". Moji su odavno u carstvu. Ja bih valjalo jos da oribam sporet al nemam snage. Upalila sam masine. Istusirala se. I mislim da ne znam da su noge moje. 
Ivana cisto da znas da imam 3kg manje 😂😂😂 iako sam zdrala i pice i pljeske i svasta. Hahah...ma to kod mene nema neke velike veze sa unosom hrane. Ja nista vise nisam jela nego pre trudnoce pa sam se ugojila u trudnoci cim sam prestala terapiju da pijem. Evo sad je pijem mesec i po i krenuli su kg dole spontano bez dijete. 
Idem da pokrijem moje "nesposobnjakovice" koji to ne umejj sami (prvenstveno ovde mislim na mm)

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 386
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 9:29:18   
Rosita
Jutro mame. Evo ja tek ustsla. Al zaspala oko pola 7, mrtva, starijie dete ustalo ihaj i gleda crtaće. N je katastrofa spavao, ne možeš od njega oka sklopiti. Zubi, valjda. Još on , mukica, i ne pravi frku. Al sisa ruke, kenjka i udara nogama ogradicu da odjekuje zgrada😂. Sve isporemetismo, eto oko pola 6 dadoh mu i sisu, sad opet sisa a trebao bi doručkovati, spava jer je izmoren skroz.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 387
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 9:46:33   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Ljiso, vas je bas poteralo sa tim lekarima, uzas. Sto se tice kilograma, unosila si manje kalorija nego sto si trosilauser posted image
Rosita, i kod vas je bas veselo.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 388
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 10:30:55   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Rucak jos jutros spremljen. Deca namirena. Kucu sam juce sredila. Danas i sutra dajem sebi oduska. user posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 389
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 13:26:38   
Maraj
Dan mame.
Mi bili napolju. Dosli kuci. L zaspao. Ja oko S. Mm ode do prodavnice. Mislila sam cupavce posle da pravim sa L. Obozava da mi pomaze u kuhinji pa mu tako dam da muti jaja ili da mi ubacuje sastojke u smesu...

Ljiso bas sam htela da te pitam da l ste radili eeg. Sad vidim da cete tek... pa ok.al sta taj neurolog radi ako niste do sad radili eeg. Ona na osnovu vizuelnog pregleda deteta malo sta moze da vidi. Bar eeg zbog tog plakanja da uradite
Ja kada sam radila u jednoj zdravstv.ustanovi, radili smo eeg deci bez anestezije. Dakle bas dete mora da se izmori , da mu se "dobro" prispava

< Poruku je uredio Maraj -- 13.10.2018 13:27:45 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 390
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 14:35:25   
Milena18
Dobar dan!
Ljišo, nadam se da ćete stvarno sledeće nedelje stići do gastroenterologa.
Maraj, i ja imam malog pomagača u kuhinji. Najviše voli da razbija jaja i da meša. Večeras ćemo praviti palačinke, obećala sam joj da će ona sipati smesu u tiganj.
Nas dve smo i dalje kilave. Ona kašljuca i malo slinavi, nije strašno, ali već deset_ dana uveče ima blago povišenu temperaturu koja u toku noći spadne. Crp joj je bio povišen, pa je dobila antibiotik, ali i dalje je isto. U ponedeljak ponovo daje krv i idemo na kontrolu. A meni se zapušilo uvo, jedva da nešto čujem. Moraću u ponedeljak da odem u neku privatnu ordinaciju jer su mi pregled kod izabranog lekara zakazali za deset_ dana. Ja ću za deset_ dana poludeti ako ostane ovako. Jutros mi nešto M priča i ja joj nekoliko puta tražila da mi ponovi, a ona meni "mama, ti si gluva" user posted image Pa me još i zeza, došla i viče mi na uvo "mamaaaa".
Mi išle malo u šetnju, svratile smo i do biblioteke. Sad odmaramo.

< Poruku je uredio Milena18 -- 13.10.2018 14:36:25 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 391
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 16:05:18   
Maraj
Milena i mi pravimo palacinke zajedno user posted image
L muti celu smesu. Ja samo nadgledam i pecem palacinke. On isto sipa s kutlacom u tiganj. Uziva u kuhinji i jedva ceka kad ce da mi pomaze. I samo vice "mi smo kuvari " user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 392
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 16:44:05   
Sanjica26 RR
Dobar dan! Nigde nikog. Moje dremaju. Celo pre podne smo uzivali u prirodi. Sve pesice. Malo je bilo naporno deci, ali planinarenje nije na odmet. user posted image
Sutra cu kod drugarice pored Dunava. I ovako nema struje, a mm ima posla.

Evo imamo temu o kuvanju sa decom KLIK

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 393
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 19:05:00   
Duškić
Milena i mene tako bolelo i samo mi isprali ,naravno privatno i super.
Ljisho super ti sve stizes..
Maraj., kod mene se to podrazumeva da kuvamoi mesimo zajedno.
Sanjice , user posted image uzivaj!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 394
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 20:53:52   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. Sva deca valjd prvo nauce da mese palacinke 😀 Maraj da treba EEG u spavanjU da se izmori dete pa da ga snimaju. Iskreno mislim da je to bespotreban pregled. Kao sto rekoh nema on problem neuroloske prirode vec se oni zakacili pa sad da sve provere.  
Ja danas imala cas. Malo po kuci sa D isla da kupimo poklon njenoj simpatiji. Pa mu izeli i balon u obliku srca 😂😂😂 . pa sam uspavala batketa ostavila ga sa tatom odvela je. Vratila se kuci bila sa mojima i onda opet uspavala batketa i otisla po nju. Evo sve sam masine spremila. Istusiral se i mislim iskreno da cu da spavam. Deca spavaju odavno. Mm gleda neki film koji me ne zanima 😂 ne mogu sad neke teske teme da gledam. 

Idem da vidim sta ima novo na rr


(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 395
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 21:07:39   
Maraj
Jao ljiso pa ona ima simpatiju user posted image diiivno.
Sto se eeg-a tice, verovatno hoce da iskljuce mogucnost nekog epi napada zbog njegovog plakanja. Jbg oni uvek kazu da plac bebe i vrsta plakanja signalizira na nesto. Pa bolje da iskljuce i to.
Ja se tusnula. Pala sam s nogu. Pravila sam cupavce sa L. Kokosa bilo po celoj kuhinji. On kako uvalja kolac u kokos krene da trese ruke, da mu slucajno ne budu prljave. Na kraju je sami jedan griz pojeo. Mm nije jeo. I eto, samo ja jela.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 396
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 22:23:01   
Maslacak15
Joj sto volim kad otkucam dug post pa me izbaciuser posted image . Nema me, ne znam za sebe od posla. Dobila sam da radim neke evaluacije za EU sto mi je super tezga ali doslo u nezgodno vreme, nema goreg. em neispavana, em me A drzi na kratkom lancu tokom dana, em treba da zavrsavam revizju nekog rada i to je deadline polovinom novembra. Bas sam u panici. A lose spava, lose jede samo jos pripreme za hodanje odlicno iduuser posted image Ludo dete, deluje mi da se sprema da objavi rat srednjem bratu koji je prohodao sa 9 meseci i nedelju dana. Za sada je ahead of schedule. Pitam je svaki dan zna li ona kad je rodjena hahah ali nju to ni najmanje ne zanima. I brbljiva je, ma sva je slatka samo me urnise propisno. Raspad sam.
Bili smo porodicno jutros na bowlingu, decaci su bili odusevljeni. Sad malo TV pa sutra nova radna nedelja. Moram da iskoristim kad je mm, mozda ih odvede sve troje u zooloski....Pozdrav mame!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 397
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
13.10.2018 22:35:33   
smeško
Mame user posted image
Mi smo dobili novu turu nekog stomačnog virusa. Niki povraća već 6. put i ima povišenu temperaturu. M je povratio samo jednom, J je imao 5 stolica. Mm i ja se držimo. For now.
Dali smo im gutljaj koka-kole, otkud znam zašto, kada ti se dete muči svašta probaš, iako baš i ne veruješ pričama da pomaže. Uglavnom, zgadili su se još više. Maki je posle desetak minuta izašao iz sobe da nam kaže da je to grozno piće i da nas zamoli da ga ni mi ne pijemo.user posted image Sunce moje, mi ne pijemo koka-kolu, kupili smo je za drugare koji su nam dolazili jutros.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 398
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
14.10.2018 0:30:45   
vonavoj
Neispavana potpuno..Maslacak,kako bese kazes za ono spavanje/,budjenje...evo i kod nas..lepo je spavao do pre 5 dana,sad se budi non stop nocu,2 puta jede. Budio se pre oko 4/5i cao,evo sad vec jede..
Proslavili smo rodj,bilo je 40oro dece,J malih isto koliko i T iz skole. Super su bile..a tek.pokloni,haos. Ustale u pola 7,nisu mogle da docekaju..i zaspale u 22..to samo.one mogu😂

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 399
   RE: Razgovori mama 10/18 [chat]
14.10.2018 5:50:50   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Evo ovaj moj je spavao do nalo pre. Popio mleko i nastavio. On odlicno spava kad  nije jadnicak u tegobama.Ja ssm sinoc vala zakucal u 9. Ma strasno koliko sam vila umorna. Evo sad mi oci na vrh.glave. ne vredi niata drugo vec ici lepo u popiti kaficu. Nadam se da ce decovi bar do 7😀

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...
KAKO DA ODGOJITE SREĆNU BEBU
Vaša beba je srećna beba? Naučite ključne elemente osnovnih potreba, stimulacije i prilagođavanja. Otkrijte kako da podi...



image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here