|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 10:44:53
|
|
|
|
mardzy
|
U kom smislu aktivni clanovi? Aktivni u pisanju po forumu? Ja sam clan i pratim ovaj portal vec skoro 10 godina. Od kad sam rodila prvo dete. Pa onda i drugo pa sad i sa trecim. Sve sto me zanimalo u vezi sa decom nasla sam na portalu RR. Mozda ne komentarisem ali sam redovni citalac 😁. Tako da sebe smatram jako aktivnom. Pozdrav i srecno u kliktanju
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 10:45:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
E sad gledam bas se klikce. A sinoc sam bavila pogled bilo manje brojeva. Bas je dosta. Ja sam odustala.Fil nadam se danas ces da upecas specijalnu ili ti ili flamingos.
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 10:46:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Ne mora da budu aktivni ako žele nagradu na kliktanje. Pogledajte teme koje su sad aktivne,pisali uglavnom oni koju su igrali nagradne i to pišu po reč,dve.Dosta vas i piše samo kad su nagradne,svi to znamo.Ali poštujte pravila i igrajte,ko voli druženje taj će da piše
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 11:04:14
|
|
|
|
flamingos
|
Ne odustaj Mirko,ti si najbliźa
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 11:09:22
|
|
|
|
marketing RR
|
Von, ta nagradna igra je i dalje anonimna, to je igra sa komentarima (anonimno objavimo) koja ide svakog meseca, i nakon objave komentara glasate za komentare, glasaju samo članovi, znači isto. Igre sa ikonama su nešto drugo. Evo linka do igre kada si osvojila KLIK IZVORNA PORUKA: vonavoj Kad sam ja 2011..godine osvojila kolica hauck na ovom forumu,bila je sasvim druga prica!glasalw samo clanice i bilo je anonimno...nije se kliktalo.To je bila najvrednija nagrada.I hvala velikoj RR!
< Poruku je uredio marketing RR -- 12.12.2019 11:10:54 >
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 11:09:41
|
|
|
|
flamingos
|
Dada Despot i specijalnu pronađe,pa bravooo!Čestitam👏
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 11:11:00
|
|
|
|
lepic
|
Pa kad osvoji specijalnu ima pravo i na glavnu? Gresim li? Ili nema?
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 11:56:51
|
|
|
|
flamingos
|
Naravno da ima prava.Čestitah
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 12:00:08
|
|
|
|
Tikica94
|
Lepa ideja,mi smo ucestvovali i u konkursu za zvezdicu baby kalendara...
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 12:05:00
|
|
|
|
flamingos
|
Hajde i ovde,srećno.
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 12:55:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Cestitamo dada 😊
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 12:59:09
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: mardzy U kom smislu aktivni clanovi? Aktivni u pisanju po forumu? Ja sam clan i pratim ovaj portal vec skoro 10 godina. Od kad sam rodila prvo dete. Pa onda i drugo pa sad i sa trecim. Sve sto me zanimalo u vezi sa decom nasla sam na portalu RR. Mozda ne komentarisem ali sam redovni citalac 😁. Tako da sebe smatram jako aktivnom. Pozdrav i srecno u kliktanju
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 12:59:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo Dada 😊
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 13:27:41
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: mardzy U kom smislu aktivni clanovi? Aktivni u pisanju po forumu? Ja sam clan i pratim ovaj portal vec skoro 10 godina. Od kad sam rodila prvo dete. Pa onda i drugo pa sad i sa trecim. Sve sto me zanimalo u vezi sa decom nasla sam na portalu RR. Mozda ne komentarisem ali sam redovni citalac 😁. Tako da sebe smatram jako aktivnom. Pozdrav i srecno u kliktanju Izvinjavam se ako sam te ičim uvredila-pisali,ne pisali,pratili,ne pratili-ne izjašnjavam se više o tome.Pozdrav i tebi,a i dečici❤
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 13:37:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sam odustala. Bezveze mi je zbog drugih. Uzela sam specijalnu. Ako hoce Fil da igra pa da ja odustanem ako sam i dalje ispred nje,mislim da bi se pomerila za jedno mesto. Cini mi se da je najbliza ona bila.
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 13:39:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Von ja se ni ne secam te nagradne kad si dobila kolica, moguce da nisam ni bila tad na forumu. Ja sam gomilu nagrada ovde dobila, gomilu 😊
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 13:50:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Na RR ima druzenja i nagrada
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 13:58:07
|
|
|
|
flamingos
|
Veselice moja,tako,je,ima i druženja,a i nagrada.To je naša RR❤👏
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 14:07:06
|
|
|
|
princezica1
|
Pozdrav svima, dugo vas citam, nisam pisala doduse. Cestitala bih svim devojkama koje se bore fer, a pitala bih i nesto ljude koji vode ovaj sjajan portal. Koliko sam razumela pravilnik, jedna osoba sme imati samo jedan aktivan nalog ovde na portalu. Ja sam primetila, a vidim i druge devojke na pocetku teme nesto cudno. Devojka koja se potpisuje sa dadadespot me podset_ila na clanicu dadadespotbukvic koja je igrala igre ovog tipa i vec osvajala nagrade. Da li je sve po pravilima u ovom slucaju?
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 14:09:52
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja jok, nemam bas toliko vremena. Ako ubodem specijalnu odlicno. IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Ja sam odustala. Bezveze mi je zbog drugih. Uzela sam specijalnu. Ako hoce Fil da igra pa da ja odustanem ako sam i dalje ispred nje,mislim da bi se pomerila za jedno mesto. Cini mi se da je najbliza ona bila.
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 14:11:42
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bar nesto Mirko 😉
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 14:14:51
|
|
|
|
flamingos
|
Princezice,ne znam,redakcija je tu da proveri.Pošteno igram,kako ovu,tako i svaku nagradnu igru,o ostalima više ne komentarišem,niti me zanimaju.
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 14:36:50
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: princezica1 Pozdrav svima, dugo vas citam, nisam pisala doduse. Cestitala bih svim devojkama koje se bore fer, a pitala bih i nesto ljude koji vode ovaj sjajan portal. Koliko sam razumela pravilnik, jedna osoba sme imati samo jedan aktivan nalog ovde na portalu. Ja sam primetila, a vidim i druge devojke na pocetku teme nesto cudno. Devojka koja se potpisuje sa dadadespot me podset_ila na clanicu dadadespotbukvic koja je igrala igre ovog tipa i vec osvajala nagrade. Da li je sve po pravilima u ovom slucaju? Mozda je zaboravila sifru starog naloga pa napravila drugi. Nasi programeri proveravaju sve.
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 14:38:11
|
|
|
|
flamingos
|
Ma da smo živi i zdravi.Programeri su tu i proveriće❤
|
|
|
|
|
RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sj... 12.12.2019 14:45:30
|
|
|
|
princezica1
|
Veselice, sifra se lako reset_uje i nova stize na mejl, zasto bi se pravio drugi nalog ako je sve regularno. Ne sumnjam u programere.
|
|
|
|
Anketa
ime za devojcicusllaelena (
43%)

iva (
45%)

marina (
12%)
Ukupan broj glasova: 119Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!