|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 14 15 [16]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 2025
6.9.2025 11:00:20   
Ivanka 75
Kako je prosla prva nedelja skolarci? 

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 376
6.9.2025 11:32:41   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kako je prosla prva nedelja skolarci? 
Kod nas super.A kod vas?❤️

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 377
6.9.2025 11:46:14   
Ivanka 75
Da ne ureknem pu pu pu 😊
Već ima nekih lepih komentara u dnevniku pa se ona čudi i krsti 😂 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 378
6.9.2025 11:47:56   
Ivanka 75
Inače, sinoć sam bila na koncertu Dina Merlina. Spektakl, preporuka u potpunosti ako imate priliku da ga gledate. 

Direktna veza do poruke: 379
6.9.2025 12:26:23   
flamingos
Bravo za Ivku!❤️ kod nas su upisani srećni smajliji.Za sad je super.Nadamo se da tako i nastavi.Kod nas je sinoć  na trgu pevao Peđa Medenica.

Direktna veza do poruke: 380
6.9.2025 13:42:41   
Ivanka 75
Uh uh može i Peđica ❤️

Direktna veza do poruke: 381
10.9.2025 15:49:34   
flamingos
Dobar dan.Kako ste?Nešto se naoblačilo i baš mi smeta ova promena vremena.Juče su mi stavili holter i jutros sam išla da skinu i da se očita,da vidimo kakva je situacija.Pozdrav svima.❤️

Direktna veza do poruke: 382
11.9.2025 8:12:20   
Tiziana
Dobro jutro devojke.Flam bas mi je zao sto imas zdravstvenih tegoba. Nadam se da ce se srediti.Kako su ostale mame?Kod mene intenzivna nedelja i na poslu i van. Jedva cekam vikend.Juce bila sa cerkom nesto da kupimo pa usput da ona proba neke haljine jer imamo neku vaznu svadbu u oktobru. Nismo nasle. 🙃U ponedeljak kod nje bio roditeljski. Boga mi neobicno dugo smo se zadrzali, glavna tema je bila odlaganje mobilnih telefona dok su u skoli.Otisla posle sa nekim mamama na pice.Danas cu da se izlezavam kad se vratim sa posla. Takav je i dan. 

Direktna veza do poruke: 383
11.9.2025 13:00:30   
Ivanka 75
Tizi, kod nas na roditeljskom bilo ovako, ovo su pravila, deca moraju da se pridrzavaju, bez telefona na casu. Samo smo klimali glavama i aminovali 😊

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 384
11.9.2025 15:08:01   
Ana RR
Dobar dan user posted image mi smo već i virus fasovali user posted image u subotu popodne počeo da se oseća loše, skočila temperatura, u utorak je išla i preko 39. Vadili krv, virusno. Danas je mnogo bolje, odmara do ponedeljka.

Mene muči pms, glavobolja... ne pomaže lek a imam posla i ne mogu da se sklonim od laptopa. Ovo vreme dodatno pogoršava, baš mi ne prija.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 385
11.9.2025 15:29:44   
Tiziana

I kod sina u gimnaziji je tako, ali kod cerke u osnovnoj nije...
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Tizi, kod nas na roditeljskom bilo ovako, ovo su pravila, deca moraju da se pridrzavaju, bez telefona na casu. Samo smo klimali glavama i aminovali 😊

Direktna veza do poruke: 386
11.9.2025 17:08:54   
flamingos
Hvala,Tizi.Život...Sve me je sustiglo.Biće bolje.Imam terpiju i idem dalje.I kod nas je potrajao roditeljski,rečena su pravila o svemu,pa i o telefonima i to je to.Tizi,lepo se provedite na svadbi.❤️

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 387
11.9.2025 23:35:13   
Ivanka 75
Tizi, bas su pedagod i razredni komentarisali na roditeljskom kako pravila vaze za sve ali se u osnovnim skolama ne sprovode kako treba. 

Direktna veza do poruke: 388
12.9.2025 18:07:04   
Tiziana
Flam, ima jos vise od mesec dana do svadbe,kuckacemo se valjda ovde do tad😉
Kako su devojke zadovoljne skolama? Jesu se navikle? 

Direktna veza do poruke: 389
12.9.2025 18:11:07   
flamingos
Tizu,tek kad sam otkucala i poslala set_ih se da je oktobar.Kuckaćemo do tad,svakako.Kod nas je super u školi.Kako je kod vas?

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 390
12.9.2025 20:46:46   
Ivanka 75
Za sad zadovoljna i skolom i drustvom, samo nek ostane tako 😁

Direktna veza do poruke: 391
13.9.2025 18:07:14   
Tiziana

Kod nas standardno.Ona je sad u nekom svom fazonu, razmislja konstantno sta da obuce i pravi neke kkmbinacije 🙃 Sad su najstariji u skoli. Samo prica o zavrsnom i nesto se preracunava, ako dobije ovoliko bodova mocice ovamo, ako dobije onoliko mocice onamo. Pa ko ce od drustva gde da ide i sl...😴 Potpuna suprotnost od sina koji je bio u fazonu nemam pojma ni o cemu, ima jos puno vremena.😂Kod njega ove godine od pocetka skolske godine idu jako, valjda da sto vise predju u sl neke potencijalne obustave..Fino mu je drustvo,samo se negde zuji..Sve u svemu ok su.Tinejdzerski.
Odoh da se spremim idem sa drugaricama na pice.Uzivajte u suboti.

IZVORNA PORUKA: flamingos

Tizu,tek kad sam otkucala i poslala set__ih se da je oktobar.Kuckaćemo do tad,svakako.Kod nas je super u školi.Kako je kod vas?

Direktna veza do poruke: 392
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 14 15 [16]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 14 15 [16]
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

Sofronije
Admin

Neobično ime? Kako za koga. Da li bi svom detetu dali to ime?

DA (0%)

NE (100%)

Ukupan broj glasova: 17

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here