|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Letovanje 2026.
1.1.2026 19:07:43   
dunja RR
Evo teme Jess user posted image

Razmišljamo, razmišljamo...
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Letovanje 2026.
1.1.2026 19:30:43   
jess021
Hvala Dunja🙂
Mi bi ove godine na neko ostrvo, možda Skijatos, iako nisam puno istraživala. 
Dunja, imaš li neku preporuku?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2
2.1.2026 15:05:26   
dunja RR
Jess, Skiatos je predivan, mi smo bili 3 puta, poznajem ga kao svoj dlan :)

Nezgodno mi je da dam preporuku, jer je Skiatos specifičan - možeš biti smešten na nekoj od plaža, a uveče ići do grada kolima (svojim ili rentacar) ili autobusom (često ide, čist, klimatizovan), ili možeš biti smešten u gradu a do plaža ili kolima ili busom. Mi smo uvek birali prvu opciju, tj smeštaj na plaži.

Takođe, nezgodno je preporučiti i plažu, iako su sve prelepe i vrlo slične (peščane, uhlavnom je svuda duži plićak), ljudi imaju različite ukuse. Nama se deo oko Kukunarie najviše dopada, prvo zbog same Kukunarije, koja je najveća i najpoznatija plaža na Skiatosu, skroz u hladu, velikim borovima, ali je na njoj i gužva uvek, a u blizini je još nekoliko lepih plaža na pešačkoj udaljenosti.

Lepe su i ostale plaže: Trulos, Agi Paraskevi, Vromolinosi druge, i sve one su sve nešto bliže gradu od Kukunarije (ona je na najdalja od grada, autobusom pola sata).

Mi smo prvi put bez dece bili na Trulosu, a posle dve godine sa decom na Kukunuraiji u istom smeštaju, jer nam se jako dopao, najbliži je Kukunariji, ušuškan, ništa luksuzno ali ima sve što je potrebno. Posebna kuća samo za nas (nemamo kontakt ni sa kim, 70km2, dve spavaće sobe, ogromna dnevna soba sa kuhinjom, kupatilo, velika terasa + dvorište samo naše, super internet, čiste svaki dan, gazda živi 20m udaljen uzbrdo), par minuta pešaka do Kukunarije, malo više do Banane i Ampelakie. Zove se Vila Maria KLIK, i radi je Kontiki, jedan je od povoljnijih smeštaja ali i jedan od najlepših u Kontikiju.

< Poruku je uredio dunja RR -- 2.1.2026 15:13:28 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 3
2.1.2026 23:09:27   
jess021
Dunja, hvala ti puno na ovom detaljnom opisu.
Koliko ste plaćali ovaj smestaj?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

CHEWY VITES daruje Ringerajce vrednim nagr...
Chewy Vites je Ringerajcima pripremio sjajne poklone za celu porodicu!
PORODILIŠTE U PASJANU – ROĐENE 134 BEBE U ...
Pasjane se u rekordere upisalo pre dve godine, kada je u jednom danu rođeno osam beba. Od prvog plača 2015. godine, poro...

Anketa

Ime za naseg decaka. Tesko nam je da se odlucimo!!!!
Zoka81

David (93%)

Paul (7%)

Ukupan broj glasova: 82

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here