dunja RR
|
Nato, misliš odustala od Skiatosa :) Nama se obilaženje podrazumeva, zato uvek biramo letovanje a da ima lep grad u blizini, za uveče, ili ujutru dok nije vruće. Grad Skiatos je mnogo sladak inače, kao i Limenas u kojem smo bili prošle godine. Ranije smo bili smešteni u Pargi, pored Hanje, u Mirini, i na Krfu, ne znam koji je lepši grad, posebno su grad Krf, Hanja i Mirina nešto zaista posebno. Ali manastire više volimo u Srbiji da obilazimo, jer ipak je to deci bitnije, da nauče o svojoj istoriji. Obilazimo i u Grčkoj, ali nije nam primarno. A za neko ozbiljnije obilaženje, recimo Italije, čekam da M još malo poraste. Mi najverovatnije ove godine idemo na mesto o kojem sanjam godinama, u smeštaj koji sanjam godinama (nije ništa lux ili slično, ali u prirodi je i ima divna vlsnike, koji prave domaće maslinovo ulje), na jedan od najlepših delova Grčke, tj. Grci kažu da je najlepši zato tamo i idu :) Još davno mi je Nina sa RR, ako je se sećate, udata je za Grka i živi tamo, rekla da Grci ovaj deo smatraju najlepšim u svojoj zemlji. Rekla mi je IDI tamo gde letuju Grci, a ovo je upravo TO. Naši turisti idu, ali ne idu tamo baš često. Imamo i jedan veliki, lep grad baš blizu (zapravo jedan od najlepših u Grčkoj, i bila sam već u njemu pre 15ak godina, ali kratko), u kojem je svašta za obići, a i bezbroj atrakcija i sela okolo. Ne smem ništa dalje da pričam, jer previše je lepo da bi bilo istinito, dobila sam letovanje na poklon od klijenta, pa dok se ne ostvari, ne verujem Došta ružnih i tužnih stvari mi se dešava u životu i inače a posebno trenutno, i sve je neizvesno, mislim na letovanje, pa ne želim da se radujem pre vremena. Ali nekako verujem da će Bog da uredi baš sve kako treba da bude, pa kako god bude, prihvatam. I ako sve bude dobro, tamo smo za moj 50. rođendan, a moji kažu da sam zaslužila baš ovakav jubilarac
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.3.2026 14:15:10 >