|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Lekovi - OZEMPIC VS WEGOVY 9.7.2026 14:10:28
|
|
|
|
nevenanensi
|
Imam jednu dilemu, pa bih volela da čujem iskustva. Drugarica se takođe dugo muči sa viškom kilograma i insulinskom rezistencijom. Njen doktor joj je preporučio Ozempic, ali ona još uvek nije počela da ga koristi jer ima dosta nedoumica. Ja sam i ranije pisala da sam krenula sa Wegovy-jem kao pripremom za VTO, po preporuci ginekologa. Trenutno sam na oko 5 kg manje i zaista vidim veliku razliku – osećam se bolje, lakše se krećem, apetit mi je mnogo manji i za sada sam baš zadovoljna. Zato me zanima – ima li ovde neko ko koristi ili je koristio Ozempic? Kakva su vam iskustva, da li ste imali nuspojave i kakvi su rezultati? Naravno, volela bih da se jave i ljudi koji koriste Wegovy, da uporedimo iskustva. Ako među članovima ima neki endokrinolog ili lekar koji bi mogao da objasni glavne razlike između Ozempica i Wegovy-ja, bilo bi baš korisno. Znam da imaju isti aktivni sastojak, ali me zanima zašto se nekome preporučuje jedan, a nekome drugi i u kojim situacijama je koji bolji.
|
|
|
|
|
RE: Lekovi - OZEMPIC VS WEGOVY 21.7.2026 12:33:01
|
|
|
|
mikica88
|
Moja zaova je sa ozempikom oslabila 30 kg. Bila je u velikom problemu sa viskom kg i sa insulinskom.
|
|
|
|
|
RE: Lekovi - OZEMPIC VS WEGOVY 24.7.2026 13:33:40
|
|
|
|
nevenanensi
|
Drago mi je da to čujem!
|
|
|
|
|
RE: Lekovi - OZEMPIC VS WEGOVY 25.7.2026 23:14:48
|
|
|
|
taca55
|
Meni je moj lekar preporucio Wegovy za skidanje viska kilograma koji mi stoje od druge trudnoce, hormoni su isto bili uradjeni i sve analize (endokrinolog sve uredno ispregledao) a ja kako sam muku mucila godinama, ali godinama ona mi rece da ce mi ovo pomoci pa i ja mislim da krenem uskoro s terapijom, a cula sam jos i od drugarice da ima poznanicu koja je skinula dosta kg s njim
|
|
|
|
|
RE: Lekovi - OZEMPIC VS WEGOVY 27.7.2026 10:19:21
|
|
|
|
Stanickajedina
|
Draga, sada sam se vratila na tvoj post. Kazi nam da li si krenula? Kako ide?Sta se kod tebe desava? Bas mi znaci da cujem sto vise žena :) Od mene za sada preporuka i podrška za wegovy..Ako imas neka pitanja, tu sam piši.
|
|
|
|
|
RE: Lekovi - OZEMPIC VS WEGOVY 27.7.2026 11:22:25
|
|
|
|
taca55
|
Reci mi koliko kg si izgubila, ide li brzo? Jesi imala kakvih nuspojava? Ja razmisljam da konacno zakazem lekara ove nedelje i da pocnem, ali bi prvo da cujem iskustvo S koliko kg si pocinjala i gde si sad? I radis li jos sta dodatno pored?
|
|
|
|
|
RE: Lekovi - OZEMPIC VS WEGOVY 27.7.2026 15:23:13
|
|
|
|
Stanickajedina
|
Evo ide dobro, za sada oko 5kg..meni je to puno za skoro mesec dana, ali realno je jer imam visak od 20 KG!! Uverena sam da ce kasnije ici sporije, jer ne moze stalno ovako. Ne smem da kazem sa koliko kg sam krenula da mrsavim, jer me blam ..recimo to je tih nekih 20 KG koje treba da skinem. Na pocetku mi je bilo malo muka, ali sada nekako sve vec ide svojim tokom..Dodatno, vezbam par puta nedeljno, brzo hodam i ne jedem! axaxaxaxax
|
|
|
|
|
RE: Lekovi - OZEMPIC VS WEGOVY 27.7.2026 15:26:39
|
|
|
|
nevenanensi
|
Zdravo! Po povratku sa mora osećam se super, mislim da sam na još 2 kg manjka, najbitnije mi je da se u glavi osećam dobro!
|
|
|
|
|
RE: Lekovi - OZEMPIC VS WEGOVY 27.7.2026 15:32:44
|
|
|
|
taca55
|
Stanicka nemam ni ja nista manje nego ti... Cak i vise... Kod mene u plusu 22-25 sigurno... Sad mislim da sam resila da cu da zakazem kontrolu pa da ga konacno i ja uvedem, kad vi imate dobro iskustvo Racunajte da budete ovde ako budem imala kakvih pitanja, mozda cu biti dosadnaaa
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
KENGUR NOSILJKEbukimukiDA LI STE KORISTILI KENGUR NOSILJKE ZA DECAKEDA (
42%)

NE (
58%)
Ukupan broj glasova: 52Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!