Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 9:39:20
|
|
|
|
Trcosava
|
oo Mod, meni liči da će danas da je porode Drž' se Mod draga!!! I diiiši i kad dođe vreme guuuuuuuuuuuuuuraj
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 9:39:30
|
|
|
|
LillyT
|
A da li to znaci da ce je zadrzati tamo?
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 9:39:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da to nije opsano jer je u terminu. Ako nešto pođe po zlu, porodiće je, zar ne?
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 9:40:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT A da li to znaci da ce je zadrzati tamo? Pa valjda, nisam shvatila, a ne bih da davim. Ako nešto saznam, javiću vam.
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 9:43:23
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Mislim da to nije opsano jer je u terminu. Ako nešto pođe po zlu, porodiće je, zar ne? Ma naravno,ništa sada neće poći po zlu...vrijeme je a u bolnici je
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 9:48:28
|
|
|
|
Trcosava
|
samo da joj ne roknu indukciju odmah, da se ne namuči i umori meni su indukciju dali tek ihaha kasnije... prvo vaginaletu za omekšavanje grlića, pa epi i tek onda indukciju
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 9:50:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma samo da se ne nervira i ne brine.
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 9:52:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Mod ide na patologiju zbog smanjene količine plodove vode. pa njoj je taman prošao termin i logično da je količina vode smanjena ... brzo će je poroditi ako Bog da
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 9:53:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Joj Tašo ja sam se plašila isto indukcije kao nenormalna, kako vidim da kače nešto oko mene - samo zapitkujem šta je to, mada dok su mi stavili onu vaginaletu - meni su krenule kontrakcije i to na 5 min, posle nekih sat vremena sa tim kontrakcijama sam krenula da se šetam... Mislim da su mi indukciju dali zadnjih sat vremena,a u međuvremenu mi i vodenjak pukao... sve cuuurilo
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 9:54:14
|
|
|
|
2002m
|
Bice bebiske danas Mene je moj gin. odmah prikljucio na indukcijua.Pre indukcije nisam imala bolove,samo sukrvica.Probusili mi vodenjak,dobila inekciju protiv bolova i porodila se kao munja .
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 9:56:10
|
|
|
|
NadaR
|
Jel se sad stvarno poradja? Danas je 5.2. ... bas lijep datum za rodjendan
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 10:34:01
|
|
|
|
Unica
|
srecno Mod... i da bebac dodje sa sto manje muka... pa da se upoznate i oci u oci
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 10:34:48
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Joj Tašo ja sam se plašila isto indukcije kao nenormalna, kako vidim da kače nešto oko mene - samo zapitkujem šta je to, mada dok su mi stavili onu vaginaletu - meni su krenule kontrakcije i to na 5 min, posle nekih sat vremena sa tim kontrakcijama sam krenula da se šetam... Mislim da su mi indukciju dali zadnjih sat vremena,a u međuvremenu mi i vodenjak pukao... sve cuuurilo Joj Trco, blago tebi. Ja od porođaja pa nadalje mrzim indukciju. Ja sam imala bolove 17h pa su me onda priključili na indukciju još 7h, a nikako se nisam otvarala. U Betaniji izgleda nije praksa da se stavlja ta vaginaleta... A sad će Mod brzo...uraaaaaaa
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 13:25:01
|
|
|
|
NadaR
|
Jel se nekome javila Mod??
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 14:23:05
|
|
|
|
Mica breskvica
|
sad mi je Mod pustila poruku : U bolnici sam. Smanjena količina plodove vode. Sad cekamo samo da krene. ajdeeeeeeeeeee Moddddddddddddddd
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 14:25:03
|
|
|
|
Maza82
|
Modesti sam o hrabro draga, držimo fige i navijamo za tebe i tvoju bebicu da sve bude u redu i da imaš što lakši porod
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 14:25:37
|
|
|
|
minavb
|
Konacno! Navijamo za lak i lep porodjaj i divan susret mame i bebe!
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 14:26:40
|
|
|
|
anajid
|
Ajmo Mod samo napred i da i mi ubrzo krenemo za tobom!URAAAAAAAAAA
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 14:37:48
|
|
|
|
Dudu25
|
Modiceeee budi nam jaka ... hajde ljubavi jos malo imas
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 14:44:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mica breskvica sad mi je Mod pustila poruku : U bolnici sam. Smanjena količina plodove vode. Sad cekamo samo da krene. ajdeeeeeeeeeee Moddddddddddddddd OPA! ajde mod ajde bebo uz vas smo!!!
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 14:45:32
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja sam mislila da je ona to vec obavila! U svakom slucaju! >>MOD DRZI SE! NAVIJAMO ZA TEBE I BEBCA!!!<<
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 14:46:12
|
|
|
|
Markovicka
|
Drzimo fige da bude sve kako treba i da ubrzo drzis svoje cedo u krilu!
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 14:47:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Markovicka, od kad tebe nisam videla/// Kako si?
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 14:49:13
|
|
|
|
Markovicka
|
Evo sad sam mnogo bolje cim visim na ringeraji
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 5.2.2010 14:52:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod!!!! Drzi se draga, sve ce biti ok!!! Mislimo svi na tebe i tvoj bebana! Brzo ce to proci! Saljem ti puno pozitivne energije! Kisss
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.