Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 11:48:02
|
|
|
|
minavb
|
Ti buhlice nisi bila?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 11:49:00
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pridružujem se Trćinom batinanju
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 11:53:19
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ti buhlice nisi bila? nisam nesto sam juce bila skroz slogirana, bolela me ledja i bila mi frka po ledu sa novog bgd da dolazim. al' znam da sam otisla, sigurno bi mi se popravilo raspolozenje! 'vako sam i danas
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 11:55:30
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam prosto imala osecaj da ce nesto da me spreci u kafenisanju i eto, skrsim se. Jos sam i nagovarala mm da me odveze do Coste, ali me noga bas boli, ne bi izdrzala da sedim duze od pola sata. Nije fer!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 12:11:25
|
|
|
|
gagana83
|
Pregledala sam slicice,super ste mi sve
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 12:25:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: banini odavno nisam upoznala ovako dobra i mila stvorenja,savrseno utrosena 2 sata u beogradu(iako mi se dupe smrzlo ispred meka) A koga smo cekale?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 12:44:44
|
|
|
|
Anitaaa
|
e banini samo kukaš čekale smo samo 10,15 min a mimce ne sme ni da priviri sad ovde
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:37:05
|
|
|
|
Mimče
|
sme,sme ali neradi joj komp kod kuce pa cavrlja s posla . mimce se javilo da kasni i pet puta im reklo da udju
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:39:41
|
|
|
|
Suncicabg
|
He he he, necemo vise da te zezamo Mimce draga
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:40:42
|
|
|
|
guppy RR
|
Drage moje Ringerajke, ova tema zaista zaslužuje pažnju. Bravo na tako lepom druženju. Dunja mi je napisala kratak tekst za naslovnu stranu... pogledajte
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:41:36
|
|
|
|
Mimče
|
ih ih ajd da vam verujem ja sam danas sve prepricavala i muzu i njegovoj sestri.Zaista mi je bilo lepo i dugo se nisam od srca ismejala, a anitine price sa dragim mm su fenomenalne, veliki ljubac svima
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:49:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Drage moje Ringerajke, ova tema zaista zaslužuje pažnju. Bravo na tako lepom druženju. Dunja mi je napisala kratak tekst za naslovnu stranu... pogledajte Bravo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:52:14
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Drage moje Ringerajke, ova tema zaista zaslužuje pažnju. Bravo na tako lepom druženju. Dunja mi je napisala kratak tekst za naslovnu stranu... pogledajte Prelepo Bravo Dunjice
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:53:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala draga moje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:54:29
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Drage moje Ringerajke, ova tema zaista zaslužuje pažnju. Bravo na tako lepom druženju. Dunja mi je napisala kratak tekst za naslovnu stranu... pogledajte Dunja
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 13:55:58
|
|
|
|
dunja RR
|
LillyT ... šta kaže dragi jel poznaje mm?, ja mog zaboravila da pitam, a sada mi nije tu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 14:00:35
|
|
|
|
Anitaaa
|
bravo dunja,ja tek sad videla
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 14:01:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa bravo dunja,ja tek sad videla
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 14:09:14
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: dunja LillyT ... šta kaže dragi jel poznaje mm?, ja mog zaboravila da pitam, a sada mi nije tu Naravno da ga poznaje, radili su jedno vreme zajedno, kaze mi dragi, *kako da ga ne znam, bio sam tu kada je dosao*
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 14:11:17
|
|
|
|
Anitaaa
|
Mali svet....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 14:15:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: dunja LillyT ... šta kaže dragi jel poznaje mm?, ja mog zaboravila da pitam, a sada mi nije tu Naravno da ga poznaje, radili su jedno vreme zajedno, kaze mi dragi, *kako da ga ne znam, bio sam tu kada je dosao* pozdravi dragog
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 16:22:24
|
|
|
|
Shishica
|
E, ne da sam ljubomorna!!! Bas vas briga! Ja sad samo slike gledam! I ne mogu cestito ni da sedim za kompom nego malo, malo pa lezim... Lepe ste kao andjelcici, a posebno da pohvalim Liliku i OTIku!!! Mislim stvarno ste ko secer!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 17:17:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene, a gde su slike?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 17:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
... slike su ! ... nemam reči, sem da je svaka na svoj način prelepa! .. a naše trudnice..... nemam reči!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 17:49:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ... slike su ! ... nemam reči, sem da je svaka na svoj način prelepa! .. a naše trudnice..... nemam reči! Hvala!!! Zao mi je sto ne mozemo SVE da se nadjemo negde i da uzivamoooooooo!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?