Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 17:51:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: banini IZVORNA PORUKA: OTI ovo su nam Anitaaa i Banini (iskreno preko RR nisam imala pojma koliko je Anitaaa duhovita...stomak me boleo koliko sam se smejala)...Banini je ...WOW!!! anita je zaista smesko zivi,slatko nas zena nasmeja...... oti,ajmo u koga bi ste sa RR da ste musko da se obracunamo Ajde banini!prihvatam izazov
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 17:52:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Trcosava lilly imaš tamo komentar na onoj slici u albumu... molim pročitaj i ozbiljno me shvati Ako ces da me bijes po turu, izvoli slobodno, dobro je i lepo je tapacirano, trpi jake udarce Ako smo ti OTI i ja kao sceri, nemam sta da ti kazem, samo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 18:12:55
|
|
|
|
Veca77
|
Devojke moje, preslatke steeeee!!!!! Sad sam imala prilike da sa slika vidim kako izgledaju neke nase forumasice - Suncica, Dunja, Mimce, LilyT (koju sam zamisljala potpuno drugacije i samim tim me je odusevila). Prema tome, LilyT budes li vise kukala kako si ruzna i debela izvikacu se na tebe preko rr!!! Mnooogo mi je zao sto nisam mogla da vam se pridruzim, ali Boze zdravlja, imacemo jos prilika! Ljubim vas puuuno!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 19:01:24
|
|
|
|
Suncicabg
|
i ja jedva cekam sledece druzenje
|
|
|
|
RE:Čekamo dve crtice FEBRUAR 2010 7.2.2010 19:24:08
|
|
|
|
mamaca
|
IZVORNA PORUKA: OTI Slike sa druzenja su postavljene u JAVNI ALBUMI KLIK Druzenje u Beogradu Mivice
|
|
RE: RE:Čekamo dve crtice FEBRUAR 2010 7.2.2010 23:22:17
|
|
|
|
kleopatra*
|
Devojke gledala sam slicice sve ste preslatke
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 23:28:02
|
|
|
|
marince1
|
Divne su vam slike! Kako vam zavidim!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.2.2010 23:29:47
|
|
|
|
Jeca*
|
stvarno su lepe slike a i ne mogu biti drugacije kad ste vi lepe i kad je atmosfera na kafici ocigledno bila vrlo prijatna
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 0:22:42
|
|
|
|
sanji
|
Hoću samo da kažem da mi je mnogo krivo što nisam bila! Super su slikice a komentare sam pisala u albumu!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 7:38:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: OTI banini cico jel si mi ti ova plavujka skroz desno? jecam jecam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 7:41:45
|
|
|
|
NadaR
|
Super ste djevojke
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 7:47:26
|
|
|
|
Anoniman
|
dunjice divno žao mi što ne popričasmo malo više ali ako ništa drugo delimo isti ukus prema kristoferu vokenu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 8:02:31
|
|
|
|
Dudu25
|
oooo kako ste sve divne ma nemam rijeci ljubim vas sve jaooo kako bi voljela da sam i ja bila sa vama extra ste djevojke
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 8:33:17
|
|
|
|
jacagoga
|
Devojke, izvinite sto nisam bila (a obecala sam) od petka popodne me uhvatila neka kijavica i kasalj pa sam malo to odleyala a nisam htela takva da se pojavljujem da ne bih sirila viruscic dalje. Bas mi je krivo... Slicice su divne
< Poruku je uredio jacagoga -- 8.2.2010 8:37:42 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 8:34:47
|
|
|
|
bebironcic
|
Drage moje sve ste divne...zao mi je sto nisam bila sa vama
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 8:38:08
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: jacagoga Devojke, izvinite sto nisam bila (a obecala sam) od petka popodne me uhvatila neka kijavica i kasalj pa sam malo to odleyala a nisam htela takva da se pojavljujem da ne bih sirila viruscic dalje. Bas mi je krivo... Biće još druženja a i bolje možda što nisi zbog ove naše tri trudnjačice,da ne pokupe nešto pa da nam poiskaču čmičci
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:06:23
|
|
|
|
jacagoga
|
pa da zbog trudnjaca i nisam dosla
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:07:43
|
|
|
|
Anitaaa
|
A i ti se čuvaj organizovaće nas DG opet
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:13:43
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa A i ti se čuvaj organizovaće nas DG opet Ma DG je divna, svaki put se ona potrudi Meni je zao sto nisam stigla sa svima da se izdivanim (mislim najvise na suncicubg i banini), ali bice prilika Doduse, meni price nikada dosta, ja bih mogla da naklapam do sutra.....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:14:35
|
|
|
|
Anitaaa
|
I ja...ja sam rodjena pričalica.U stvari verovatno pričam previše
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:15:30
|
|
|
|
Anitaaa
|
U stvari mi treba da se nadjemo na 5,6 sati i onda bi možda stigli da sa svakim proćaskamo lepo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:17:35
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Anitaaa A i ti se čuvaj organizovaće nas DG opet Ma DG je divna, svaki put se ona potrudi Meni je zao sto nisam stigla sa svima da se izdivanim (mislim najvise na suncicubg i banini), ali bice prilika Doduse, meni price nikada dosta, ja bih mogla da naklapam do sutra.....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:18:23
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa U stvari mi treba da se nadjemo na 5,6 sati i onda bi možda stigli da sa svakim proćaskamo lepo Ako ces ti onako da nas zasmejavas i to je malo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:21:27
|
|
|
|
Anitaaa
|
Suzdržaću se majke mi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.2.2010 9:23:44
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Suzdržaću se majke mi Ma luda si, ja sam se toliko smejala
|
|
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?