Anna79
|
IZVORNA PORUKA: pahulja76 IZVORNA PORUKA: Anna79 Meni je triple test koji sam radila pre mesec dana pokazao visok rizik za Down-a, jer mi je Beta HCG dosta povisen, pa mi je dr zakazala kordo za 06. april u Visegradskoj, jer je u trenutku kad mi je stigao rezultat vec bilo kasno za amniocentezu, tj. dr mi je rekla da nije sigurna koliko bi rezultati amnio bili pouzdani u toj nedelji. Moja dr inace radi u Visegradskoj, ali radi i privatno, ja idem privatno kod nje, ali mi je za kordo rekla da obavezno radim u Visegradskoj, i da cu lezati par dana. Naravno, ona ce mi raditi i kordo, ali moram priznati da nisam bas skroz opustena. Inace, kad je stigao rezultat triple testa, dr mi je rekla da mi ona preporucuje dve opcije - da radim kvadriple test ili kordo. Ja sam odmah odlucila da cu raditi kordo, nisam se dvoumila ni jednog trenutka, jer prosto takvu neizvesnost ne bih mogla da podnesem. Sve u svemu, za nedelju dana idem u Visegradsku, ali ubi me ova neizvesnost anci, a kolika ti je bila ta beta posto si napisala da je povisena ja sam juce podigla reziltate triple testa ali do utorka nema ko da mi ih protumaci Draga, meni je triple radjen u 17 + 5 nedelji, a Beta Hcg mi je bio 44711 mlU/ml, tj. 3.56 Corr.Mom, sto je za taj period visoko, pa je to za sobom povuklo da mi i rizik za Down-a bude visok. sta pise kod tebe?
|