Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 21:51:12
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Jao Mimce, bas si slatka, hehehe, sada se vidi da si trudna LiliT i cmok za Laru Vidi se , al ste me nahvalile , slatki smo i vejiki i Delija proslo je ihajhaj i leti ja bih cak i da malo uspori ne stizem ni da primetim a vec cu da se porodim Suncico cekam te
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 21:53:35
|
|
|
|
cipiripi
|
I meni odgovara posle 14h...jer do tad spavam A gde? 1.Nejt 2.Veca 3.Suncica 4.Cipi . . . .
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 21:58:34
|
|
|
|
Mimče
|
Ja sam free u petak koliko ja znam, ali mi u zadnje vreme memorija overload pa zapisujem, ok mi je u bilo koje vreme
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 22:28:47
|
|
|
|
Nena81
|
E ova mimce samo bi da kafenise. Nije fer ti ces vec po II put da pijes kafu a ja ni jednom. Aj dodji malo ove moje da pricuvas a ja da popijem kafu sa RR devojkama. Dobri su, ne grizu, ne bacaju zvake kroz prozor, ne pljuju prolaznike...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 22:30:31
|
|
|
|
cipiripi
|
Neno aj i tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii plizzzzzzzzzzz
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 22:32:25
|
|
|
|
Mimče
|
sta cu Neno tek sad sam prestala da radim pa ne znam sta bih sa silnim vremenom, cekajuci bebca , a ove zene su stvarno super, ne znam a da ih povedes pa cu da ih zabavljam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 22:55:35
|
|
|
|
Nena81
|
Ma super su oni u drustvu, nego sam autonogama pa je to komplikejsn spakovati se obuci njih dvoje i mene i izaci iz stana. Evo vec sam se umorila dok sam samo napisala Uz to treba iskombinovati da odspavaju u isto vreme....nije to lako drage moje. Al kad muzic uzme odmor meni mozak na ispasu svaki dan mozemo da kafenisemo.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 23:09:41
|
|
|
|
sanji
|
Nije fer, opet se kafeniše bez mene! Nisam kući pa ne mogu da dođem! Želim vam lep provod!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 23:28:25
|
|
|
|
sanji
|
DG nešto si mi se mnogo provrednila! Kad se vratim kući moraš da nađeš vremena za mene!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 8:53:06
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi I meni odgovara posle 14h...jer do tad spavam A gde? 1.Nejt 2.Veca 3.Suncica 4.Cipi . . . . Nisam bas sigurica ja A i radim do 17h
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 8:53:58
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl A draga moja ako te nesto tesi ja jesam kuci ali nemam vremena pa cu solidarisem sa tobom Aj DG na kratku kaficu bar
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 10:09:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mogu kada se dogovorite, mislim da ce i Mimce, dodaj je na spisak
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 11:53:04
|
|
|
|
Delijagirl
|
Sanji : u got ure self a deal iovako sam sad kod vas u ZD Suncica : rado ja ali stvarno nema sanse radim od 9 do 12 pa od 14 do 19 pa od 21 do 00 u petak Jos malo pa ce biti bolje kad se zavrse izpiti pa ce ove moje poceti normalno da rade onda cu ja da odmaram
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:19:09
|
|
|
|
Veca77
|
Delija, pa kakvo ti je to blesavo radno vreme? Pih, steta..... Sta kazete da se vidimo negde u gradu, oko 14.30? Recimo da to bude negde na Obilicevom vencu? Nadam se da ce vreme da nas posluzi, pa da mozemo da sedimo napolju! Sta kazete? A mozemo i na dunavskom keju, ali bi bilo malo bezobrazno od mene to traziti, jer tu blizu zivim.....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:23:17
|
|
|
|
Iva979
|
Slazem se, mada glasam za grad
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:23:45
|
|
|
|
Delijagirl
|
e pa draga nase radno vreme je od 9 do 00 i sad zavisi od mene kako organizujem 2 devojke koje pored mene jos rade ali one obe imaju izpite imaju da uce i tako dalje pa sam ja dobar sef i skoro sam sve preuzela na sebe ali bar imam tu 2 puta po 2 sata da ja malo ustanem prosetam uradim nesto po kuci... Mislim its fine by me kod kuce sam netrebam nigdje da idem a da smara smara mnogo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:24:07
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Slazem se, mada glasam za grad Hoces li doci tomorrow? Pleeeeeaaaase?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:24:54
|
|
|
|
Iva979
|
Cek, jel to ono za subotu?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:26:02
|
|
|
|
Veca77
|
Delija, ti si onda sefica za pozeleti!!! Pojuri ti malo te ispite da ih sto pre zavrse!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:27:01
|
|
|
|
Tara
|
Gde se pije kafa sutra ???? I ja glasam za grad Ja radim u blizini, pa bih probala da zbrisem sa posla na kafu Samo mi kazite gde i kad??
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:27:19
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Cek, jel to ono za subotu? Ma jok, bre, u petak!!! A za subotu cu se dogovoriti sa ovim devojkama od petka!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:28:44
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Tara Gde se pije kafa sutra ???? I ja glasam za grad Ja radim u blizini, pa bih probala da zbrisem sa posla na kafu Samo mi kazite gde i kad?? Nije sutra, Tara, napravila sam pometnju! Govorimo o petku, ali ov=cigledno da je meni petak sutra!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:28:46
|
|
|
|
Iva979
|
Ok, jer ja mogu samo u subotu! kiss :* Pazi da ti rep ne izraste od tolikih kafa!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.5.2010 12:29:26
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Ok, jer ja mogu samo u subotu! kiss :* Pazi da ti rep ne izraste od tolikih kafa! Ne bi me zacudilo!!! :-*****
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?