jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: jelena038 ja imam 29 prijatelja na fb, i ne pustam unutra nikoga kome nisam bila u kuci, ili ko meni nije bio u kuci, nikoga pred kim me je stid da napisem bilo sta, i nikoga kome ne mogu da pokazem sliku na kojoj sam kao majmun, neocesljana, ili u nesredjenoj kuci. smatram se srecnom sto je takvih, tj. kompjuterizovanih takvih, cak 29! moj fb profil je jedno super mesto, i u njemu se osecam kao u sopstvenom ogromnom stanu u kom svako od mojih dalekih najmilijih ima svoju sobu, a srecemo se u dnevnoj deset_ puta dnevno i zivimo zajedno, smejemo se i placemo. nema mesta za svakoga, i nema ljutnje. Svaka čast! Ja razmišljam da to uradim sa svojim profilom, s tim da ne bih baš ograničila na ljude kojima sam bila u kući ili su bili u mojoj, ali makar da ih poznajem. kad sam ja ogranicila na one koje poznajem, imala sam ih oko 500 racunaj, bar 50 iz osnovne, bar 50 iz srednje, bar 50 sa posla, bar 50 sa faxa, bar 50 sa ranijih poslova i prvog faxa, bar 100 rodjaka, PUTA muzevljeva familija i drustvo... PLUS svi gradovi u kojima sam zivela, i PLUS sam novinar i znam gomilu ljudi! nema sanse! da zbog svih njih ne mmogu svojim ludacima da pokazem sliku na kojoj drugarica i ja u javnom WC-u interpretiramo zlatni sut iz Mi djeca s kolodvora Zoo?
< Poruku je uredio jelena038 -- 26.4.2010 14:16:17 >