cicko
|
Скупштинског посланика зове кум из завичаја да пита има ли посла за његовог малог?! - 'Ђе си куме, шта има? - Ево ништа куме, живи се, ради се, све по мало. Како си ми ти? - Ја ево добро него ме овај мој мали брине. Знаш да му школа никад није ишла од руке, увек је вукао јединице, ма ни ту средњу није завршио... Па сам размишљао дал' бре имаш ту неки послић за њега у Влади Србије,да не дангуби по цео дан? - Како да нема, мора за кума да има, увек! Запослићу га да ми буде помоћник, 3500€ плата, службени ауто, телефон, боли га уво. - Јао куме, немој! Много је то, шта ће њему толики новац, помахнитаће, знаш да је проблематичан. Дај нешто разумније... - Добро куме, разумем. Нека буде асистент моје секретарице. Плата 1500€ , нема кола ал' добиће добар телефон, рачун увек плаћен, може и Америку да зове, шта га брига ! - Немој да се љутиш куме, али и то је много, није ти он за тол'ке паре, склизнуће на неку странпутицу. Дај ако има неки нормалан посао за 200-300 еврића па да мора мало да размишља и да се помучи, има ли тако шта!? - Е, јеби га куме...... За то му треба факултет....!!!
|