Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 8:36:19
|
|
|
|
Snelle
|
Uh Anck, kako si opisala kontrakcije, sve mi se vratilo
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 9:34:22
|
|
|
|
New Mom
|
Anck, draga Uh, kad se setim iščekivanja da javiš već jednom vesti...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 15:55:02
|
|
|
|
LillyT
|
Anck oteglo se tebi, nema sta
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 15:56:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
srecom sve se brzo zaboravi
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 21:07:15
|
|
|
|
maslinica
|
anck ....meni je odmah lakse, kad vidim da nisam preterala u opisu boli....sve prodjemo vise manje kroz isto, zato i jesmo zene, hrabre i ne zamenjive..bravo anck
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 21:08:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: maslinica anck ....meni je odmah lakse, kad vidim da nisam preterala u opisu boli.... Pa morala sam da docaram situaciju
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.7.2010 21:12:42
|
|
|
|
Mishica 77
|
Jao žemske, što je mene sraaaaamoooootaaaaaaaa... Pa jasam skroz zaboravila da napišem svoju porođajnu priču!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2010 19:34:41
|
|
|
|
Shishica
|
Otvorim RR kad ono moje pace!! Mnogo ste me raznezili.. Hvala sto najzad dodje red i na moju pricu!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2010 20:12:47
|
|
|
|
buhla
|
joooooooooooooooj shishice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2010 20:18:24
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2010 20:51:48
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Otvorim RR kad ono moje pace!! Mnogo ste me raznezili.. Hvala sto najzad dodje red i na moju pricu! Ja nigde ne vidim tvoju pricu
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 11.7.2010 21:18:20
|
|
|
|
2002m
|
Micketta mislim da nisam trepnula, dok sam citala tvoju pricu.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 8:22:18
|
|
|
|
Shishica
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: Shishica Otvorim RR kad ono moje pace!! Mnogo ste me raznezili.. Hvala sto najzad dodje red i na moju pricu! Ja nigde ne vidim tvoju pricu Pa eto je na naslovnoj strani RR Vrti se sa ostalim naslovima..
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 14:24:30
|
|
|
|
Tatamata
|
Da, objavljena je i priča koju nam je poslala Shishica. Donose mi moje zlato, stavljaju na grudi umotanu, kao kiflica. Govore pol, težinu, visinu. Gledam i kažem: "Heeej. pa gde si? Pa lepa si mi! Nisi mi ružna! Kao mali grašak." Gledam je: širom otvorenih očiju gleda levo, desno, otvara usta i plazi se pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 14:29:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Otvorim RR kad ono moje pace!! Mnogo ste me raznezili.. Hvala sto najzad dodje red i na moju pricu!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 14:32:11
|
|
|
|
bebablue
|
Shishice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 17:44:10
|
|
|
|
Mimče
|
Shishice jao bre zene ja se na svaku vasu pricu zaplacem, uh
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 12.7.2010 19:01:48
|
|
|
|
Verus
|
Shishice! ONa mi taaako lici na tebe na toj slicici, ljubim vas mrvice dve!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.7.2010 14:42:51
|
|
|
|
Shishica
|
Jaaaaaa Kad neko kaze da je na mene, ja ko leptiric... Svi govore kako je na MM...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.7.2010 23:36:21
|
|
|
|
Tatamata
|
Nanica je poslala svoju porođajnu priču, bravo Nanice!! Još uvek mi je ta slika pred očima... Ružičasti dečačić, sav skučen kao da se još uvek nalazi u stomaku... Plakalo mi se tada ali glas koji sam ispustila nije ličio na plač... Bila sam isuviše omamljena i umorna za plakanje i jedino čega mi je žao je to što nisam čula prvi plač svoje bebice... Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.7.2010 8:01:51
|
|
|
|
bebablue
|
Nanice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.7.2010 13:36:32
|
|
|
|
lothroniell
|
Nanice ti i ja imamo potpuno drugacije iskustvo sa sestra s odeljenja... Poslala sam i ja moju pricu pa kad je objave videces, ja sam bila bas zadovoljna, jedino na koga sam kivna je babica.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 20.7.2010 23:15:37
|
|
|
|
Tatamata
|
Pilence81 nam je poslala svoju priču. Bravo Pilence! Budim se iz anestezije, povraćam, skačem sa kreveta "Bila sam pušac" i to nikad sebi neću oprostiti. Dolazi doktor a ja ne znam za sebe, kao da sanjam. “Čestitam dobila si prelepu čupavu devojčicu" a ja još uvek nisam pri sebi i ne registrujem. Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.7.2010 8:12:12
|
|
|
|
Jele
|
Jao, sad sam pročitala Rivaninu porođajnu priču i plakala k'o kiša Al' se žena namučila, majko moja. Što kaže, čime je to zaslužila??... I još je verovatno u pitanju greška doktora koja ju je za malo koštala života. Nemam reči.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.7.2010 13:15:59
|
|
|
|
lanajelena
|
i ja moju poslala...mozda nece biti tako lepa kao vase,jer nisam expert u pisanju a i deca me samo prekidaju pa zaboravim sta sam htela da napisem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZdravstveni problemi nedonoščadiPrevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
jel vam lepo ime Kalina?pisuljicaNapisite!da (
56%)

ne (
44%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!