jelena038
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ne znam da li postoji slična tema , mislim da ne ... Danas sam na profilu svoje školske drugarice videla slike njene ćerkice od godinu i nešto dana , i , drage moje , bilo mi je muka . Jadno to dete ! Moja drugarica se udala za nekog "našeg preko grane" , i verovatno je selo pucalo od zavisti kada je došao po nju u "mečki" , a nju okitio kao novogodišnju jelku , uz obaveznog Sinana i Šemsu na svadbi sa 500 zvanica . Ali , to je manje bitno . Kamo sreće da su se tu zaustavili : devojčica , njihova ćerka , stara godinu dana , izgleda ovako : oko vrata joj je zlatni lanac , i to onako fino popunjen , na jednoj ruci ima dve zlatne narukvice , na drugoj neizostavnu brojanicu . Na ušima teeeške , ogromne minđuše , koje nisu za njene godine , i naravno , zlatne su . Dete ima GODINU dana , i meni je to sve na jadnom detetu izgledalo ODVRATNO . Ali , mama i tata žele da pokažu kako se "ima" . Druga poznanica je batinama terala svoju ćerku na balet ... Devojčici se nije plesalo i nisu joj se dobijali žuljevi od belatanki , ali - mama se kao devojčica nije ostvarila kao balerina i sada to želi da napravi od svoje kćerke . Kakvi su vaši stavovi po pitanju roditelja i dece "žrtava" ? A jadna i ta zena koja misli da na fejsu ima drugaricu.. Moze i tako da se gleda Bilo je jace od mene, izvini, ali mislim da stvarno umes da budes bolja osoba.. Ili brisi "drugaricu" sa fejsa, ako vec imas takvo misljenje o njoj, ili joj pomozi. Ovo je bas najruznija varijanta.. Sori, jos jednom, ali stvarno sam morala.