Nensi*
|
Nakon dugog nagovaranja , muz je odveo zenu na prvu partiju golfa u njenom zivotu i , kao sto je bilo ocekivano, njen prvi udarac je zavrsio u prozoru predivne kuce u blizini golf igralista. Muz je poludio: -Upozorio sam te da budes oprezna, sad cemo morati otici tamo, izviniti se i platiti stetu na prozoru. I tako je par otisao do kuce i pokucao na vrata Iznutra se zacuo ugodan glas. - Udjite. Kad su usli, imali su sta vidjeti; ne samo da je prozor bio razbijen i staklo posvuda po podu, nego se razbila i predivna antikna vaza. Na naslonjacu je lezao mladji muskarac.. - Da li ste vi par koji je razbio prozor? - Da, gospodine, strasno nam je zao. - Oh, nije se potrebno izvinjavati, zapravo, ja sam vam vrlo zahvalan. Vidite, ja sam duh i bio sam zarobljen u toj vazi vise od 1000 godina. Sad kad ste me oslobodili, mogu vam ispuniti tri zelje. Ako vam ne smeta, svakome bih ispunio po jednu zelju, a zadnju bih ostavio za sebe. -Oh, to je odlicno, kaze muz. Razmislio je na trenutak i rekao: -Zelim milijun dolara svake godine do kraja moga zivota. -Nema problema, rekao je duh, to je najmanje sto mogu uciniti, uz to vam garantiram dug i zdrav zivot. A sad vi gospodjo, sta vi zelite? - Zelim ogromnu kucu sa slugama u svakoj drzavi na svijetu, kaze ona. - Racunajte da je sredjeno, kaze duh. I ne samo to, vas dom ce uvijek biti siguran od pozara, provalnika i drugih prirodnih katastrofa. - A sada, kazu muz i zena zajedno, koja je tvoja zelja? - Pa dobro, kako sam bio zarobljen vise od hiljadu godina, moja zelja je seks sa Vasom zenom. Muz pogleda zenu i kaze: - Pa draga, znas da smo oboje bogati, imamo sve te kuce, sta kazes? Ona je razmisljala trenutak i rekla: - Znas, nije mi svejedno, ali s obzirom na sve, mogla bih to podnijeti, ali sta je s tobom dragi? - Draga, znas da te volim, kaze suprug. I tako duh i zena otidju uz stepenice, gdje su proveli ostatak dana uzivajuci jedno u drugom. Duh je bio nezasit. Nakon neka tri sata non-stop seksa, duh se okrene i pogleda zenu direktno u oci. - Koliko godina imate ti i tvoj muz?, upita. - Pa, oboje imamo po 35 godina, odgovori zena. - Bez zajebancije, 35 godina i jos oboje vjerujete u duhove????