|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljubljenje beba
4.8.2010 18:49:10   
bratzz
Ne dozvoljavamo nikome da ljubi bebu po licu i rukama. U kosicu moze.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 26
4.8.2010 19:11:28   
Podrum Š.
Moja sveki , koja se nije izula a kamoli oprala ruke kad je prvi put došla u kuću nakon rođenja prvog deteta i uz to odmah počela da ga cmače, ima helico bakteriju i to u veoma aktivnoj fazi....

Meni preti prevremeni porođaj, a znamo svi da su takve bebe mnogo osetljivije, a i da nije, kako  objasniti????  (da napomenem da sam prvi put štampala "molim da se izuvate" i "molim da operete ruke" pre nego što uđete u moju sobu ). Svekar kaže: TI POJMA NEMAŠ (kao ja sam glupača koja ništa o životu ne zna krme nevaspitano)

Ovo sam napisala na jednom drugom forumu... šta reći?

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 27
5.8.2010 9:15:37   
Jele
IZVORNA PORUKA: Podrum Š.

Moja sveki , koja se nije izula a kamoli oprala ruke kad je prvi put došla u kuću nakon rođenja prvog deteta i uz to odmah počela da ga cmače, ima helico bakteriju i to u veoma aktivnoj fazi....

Meni preti prevremeni porođaj, a znamo svi da su takve bebe mnogo osetljivije, a i da nije, kako  objasniti????  (da napomenem da sam prvi put štampala "molim da se izuvate" i "molim da operete ruke" pre nego što uđete u moju sobu ). Svekar kaže: TI POJMA NEMAŠ (kao ja sam glupača koja ništa o životu ne zna krme nevaspitano)

Ovo sam napisala na jednom drugom forumu... šta reći?

Ovo za sveki mi je odvratno, mislim da bih je katapultirala iz kuće...
Ja sam se na samom početku malo snebivala da budem baš direktna, ali sam onda razmislila o prioritetima i više se uopšte nisam snebivala da prvo dam papuče da se izuju (obavezno), a zatim sprovedem u kupatilo na pranje ruku i trljanje dezidermom ko je išao busom ili u sezoni gripa - iopšte me nije interesovalo šta će ko da misli, drugačije nisam dozvoljavala prilaz Urošu. Mislim se, ako ga volite, onda i brinete o njegovom zdravlju.

Uostalom, polazim od sebe, nikad nisam ni takla ničiju bebu da nisam dobro oprala ruke, nisam ih čačkala po licu i ručicama, već pomazim po glavici ili nogici ako mi dete pokaže zainteresovanost, tj. ne napadam, niti sam im ne daj Bože gurala keksiće i čokoladice usta.

Mm i ja smo se dogovorili da on govori svojima, a ja svojima, jer on zna kako to izgleda kad ja kažem user posted image .

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 28
5.8.2010 10:51:18   
Podrum Š.

[/quote]

Mm i ja smo se dogovorili da on govori svojima, a ja svojima, jer on zna kako to izgleda kad ja kažem user posted image .

[/quote] Tako moj mm ide u prodavnice da reklamira stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image , i uvek napomene: bolje ja nego ona da vam dođeuser posted image .
Ovo oko cmakanja ću da rešim... sada sam malo starija (8god) i iskusnija user posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 29
9.8.2010 22:15:09   
usamljena
Evo situacije koja mene izludjuje vec par dana. Mamina prijateljica je dosla iz Beca sa unucima, 2 devojcice (malo vece) i malisa  nepune 2 godine. To dete je uvek umazano necim, prljavih rucica, po licu uvek ima neki osip, zubici su mu vec vidno osteceni, ... Svasta nesto. Zvucim grozno sama sebi kad ovako nabrajam ali tako to dete izgleda. I ja dodjem sa user posted image kod mame, ova starija devojcica dovede njega i konstantno govori ljubi devojku svoju i primice ga Uni!!!!! Ne mogu biti totalni gad pa grubo reci da to ne radi, a vec sam par puta rekla tajo joj je tu, ne sme ona jos imati decka! Mislim ejjjjjj. Kako biti ok u tim situacijama? On stalno i kasljuca i sad treba jos nesto da i ona pokupi. Inace je niko ne gnjavi osim mene jer ni ona to ne voli a i ja sam rekla da to ne rade.

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 30
21.1.2011 23:09:53   
IVA 11
Volim da ljubim moju bebu po citav dan, nikad mi nije dosta. Ali samo ja i mm. Ne volim da mi se beba ljubi u obraze, u ruke, i da neko stavlja prste moje bebe u svoja usta, to mi je odvratno i alergicna sam pri samoj pomisli na to. Svakoj bebi je osjetljiva koza, a pojedini ljudi jedva ruke da peru, a kamoli lice! Sa par ljudi sam se posvadjala zbog toga, i ne zalim. Ne dam i to je to.

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 31
21.1.2011 23:11:42   
JMPM
Ivo,u potpunosti se slazem sa tobom,sve si napisala sto bih i ja user posted image !Moj deckic i sad sa 15 meseci ima osetljivu kozu i kad ga pojube u lice on se ospe,pogotovo ako je musko (brada) user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 32
21.1.2011 23:15:07   
IVA 11
I jos se neko ljuti. Mislim stvarno, najbolje bi bilo kad dodju gosti da se sa svima redom triput izljubi! user posted image user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 33
21.1.2011 23:16:17   
JMPM
I da se medjusobno ustipaju koji put za obraze,sa neopranim rukama naravno user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 34
21.1.2011 23:16:52   
indy_25
JMPM prihvati me user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 35
21.1.2011 23:18:20   
JMPM

IZVORNA PORUKA: indy_25

JMPM prihvati me user posted image

Pri'vatila user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 36
21.1.2011 23:18:25   
Dada81
Jaoj,ja svog naravno stalno gnjavim i ljubim,a kad Iva spomenu.Neki dan mali stavio ručicu u neku hranu,čime sam ga već hranila tada,a svek.ni 5 ni 6,ručicu njegovu,pa mu je poliza onako da cokneuser posted image Jedva sam zaustavila sebe da ne odreagujem rečima ili da zinem,strašno,na svoju majku bih se izgalamila(duša moja)elem,skontala je,kad sam ga trkom odnela i šaku mu oprala pod mlazom vode..

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 37
21.1.2011 23:24:30   
majathegreat
Ljubimo je samo mm i ja. Ja tuđu decu ne ljubim, a ne volim ni mene niko da ljubi sem mm. Nemam problem bilo kome šta da kažem. Moja mama provodi mnogo vremena s njom, ali je jako retko kad poljubi. Svekrva je poljubila par puta u glavicu ili nogice ili guzu, preko garderobe, a i to me je pitala jel može, jer ona generalno jako voli da se cmače, a zna da ja to mrzim. Ako neko krene da je ljubi ja jednostavno to sprečim, ili je pomerim ili viknem da ne može. Pa nek se ljuti ko hoće.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 38
21.1.2011 23:38:25   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Volim da ljubim moju bebu po citav dan, nikad mi nije dosta. Ali samo ja i mm. Ne volim da mi se beba ljubi u obraze, u ruke, i da neko stavlja prste moje bebe u svoja usta, to mi je odvratno i alergicna sam pri samoj pomisli na to. Svakoj bebi je osjetljiva koza, a pojedini ljudi jedva ruke da peru, a kamoli lice! Sa par ljudi sam se posvadjala zbog toga, i ne zalim. Ne dam i to je to.

I ja isto user posted image Jedan dan mi je sestra rekla da prestanem da ga drzim u staklenom zvonu???user posted image
A bili mi u trgovini prije nekoliko, i place on u kolicima, i ja sta cu izvadim ga. Prilazi prodavacica i pipka ga za ruke, kao jao sto je sladak user posted image A on ne da stavlja ruke u usta, nego ubija. A ko zna sta je ona sve dirala, pakete istovarala, pare...Ma uzas, muka mi je i kad se sjetimuser posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 39
22.1.2011 0:06:28   
Brana
IZVORNA PORUKA: majathegreat

Ljubimo je samo mm i ja. Ja tuđu decu ne ljubim, a ne volim ni mene niko da ljubi sem mm. Nemam problem bilo kome šta da kažem. Moja mama provodi mnogo vremena s njom, ali je jako retko kad poljubi. Svekrva je poljubila par puta u glavicu ili nogice ili guzu, preko garderobe, a i to me je pitala jel može, jer ona generalno jako voli da se cmače, a zna da ja to mrzim. Ako neko krene da je ljubi ja jednostavno to sprečim, ili je pomerim ili viknem da ne može. Pa nek se ljuti ko hoće.

Isto!user posted image

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 40
22.1.2011 0:37:04   
IVA 11
Ehej Choopa, po meni nije to stakleno zvono, nego je meni to stvarno gadno da ga iscmace ko stigne, ali ja stalno ponavljam da moja beba nije javno dobro! user posted image I to se meni desilo u Deltu, ovdje u PG, unijela mu se i samo sto ga je uzela za rucice ja je opomenem. Mislim da je dobro prosla kako je mogla, stvarno je to velika sloboda! user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 41
22.1.2011 0:46:32   
choopa choops
Pa nije ni meni, ali njoj jeste user posted image

Zapravo djeca hoce da ga ljube non stop, a idu u vrtic i stalno su prehladjeni, bolesni....user posted image Ne znam kako da kazem a da se niko ne naljuti user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 42
22.1.2011 1:15:50   
mati
Ovo je definitivno moja tema. Meni uopste nije jasno kako ljudi ne shvataju  kad NAGLASIM da ga ne pipaju za rucice, jos objasnim da ga muce zubici i da su mu prsti stalno u ustima... Isto vazi i za ljubljenje, kako neko ne moze da razume da je bebama koza jako osetljiva, posebno obrascici... Kad kazem nema ljubljenja i mazenja rucica to tako treba i zelim da se ispostuje... Ali me najvise izludi kad kazu "Ali ja sam oprala ruke".user posted image . Ma bas me briga...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 43
22.1.2011 1:57:32   
maja19
I ja sam izricita kad je ljubljenje dece u pitanju..i kad krene neko da ga poljubi ja kazem da ima osetljivu kozu i prosto i pomerim bebu ukoliko je u mojim rukama..samo jos hvali da se osipaju ili ti da preko rucica nesto dohvate od boesti kad su tako mali..

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 44
22.1.2011 8:43:16   
Ana007
MM i ja smo se isto dogovorili da on govori svojima,a ja mojima,da nema cmakanja.
Poludim kad neko krene da je ljubi pogotovo po rukama,wtf??? Trpa ruke u usta kao blesava.Onda trcim u kupatilo pa joj perem ruke.kako neki ljudi nemaju osecaj,sta i kad trebaju da rade,odnosno ne radeuser posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 45
22.1.2011 11:25:04   
Anoniman
Samo ja bebana cmoknem po nekad u obraz,niko drugi.

(odgovor članu Ana007)
  Direktna veza do poruke: 46
22.1.2011 11:27:33   
IVA 11

IZVORNA PORUKA: mati

Ovo je definitivno moja tema. Meni uopste nije jasno kako ljudi ne shvataju  kad NAGLASIM da ga ne pipaju za rucice, jos objasnim da ga muce zubici i da su mu prsti stalno u ustima... Isto vazi i za ljubljenje, kako neko ne moze da razume da je bebama koza jako osetljiva, posebno obrascici... Kad kazem nema ljubljenja i mazenja rucica to tako treba i zelim da se ispostuje... Ali me najvise izludi kad kazu "Ali ja sam oprala ruke".user posted image . Ma bas me briga...

Isto!!! Nek se ljuti ko hoce, apsolutno me nije briga. Ja i kazem da mi smeta, a neko se uvrijedi. Niti volim tudje bebe da ljubim, niti volim da se moja cmace sa svakim.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 47
22.1.2011 11:32:18   
Anoniman
Nije tema , ali ja mrzim kada mi kod bebe dođe neko ko je na sebe stavio litru parfema . Jedna dotična gospođa zna to da uradi , i posle mi i beba , i njena garderoba , ma ceo stan miriše na tu parfemčinu koja je btw user posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 48
22.1.2011 11:37:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Nije tema , ali ja mrzim kada mi kod bebe dođe neko ko je na sebe stavio litru parfema . Jedna dotična gospođa zna to da uradi , i posle mi i beba , i njena garderoba , ma ceo stan miriše na tu parfemčinu koja je btw user posted image

Isto,odnesem Mateju gore,kada mi ga vrate a on sav mirise na neki parfem,bas se jako oseca,ne volim to,meni smeta.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 49
22.1.2011 11:39:53   
IVA 11
E ovaj moj moze da mirise jedino na parfem "Znojko" od proizvodjaca Sveky! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
video
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...
Mame zarađuju prodajom svog mleka bodibild...
Mnoge mame se bave dodatnim poslovima, a tu je i pretvaranje sopstvenog tela u mali biznis. Sve veći broj majki radi upr...

Anketa

Da li vi mozete da glasate u anketama? Ja ne mogu, glasam i ne vidim rezultat!
pisuljica

Napisite u komentar, jer samo to mogu da vidim! Bzv!

da (84%)

ne (16%)

Ukupan broj glasova: 63

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here