Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:09:08
|
|
|
|
jabudic
|
Mi smo definitivno odlucili, bice Jakov...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:10:29
|
|
|
|
Olga75
|
znaci Jaso
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:12:00
|
|
|
|
jabudic
|
Jbg, bice jahanja i u imenu i u prezimenu, samo ovdje kod nas od Jakov nije nadimak Jaso- tj. Jakovi ne postoje
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:13:13
|
|
|
|
Olga75
|
ja godinama nisam znala da se cika Jaso zove Jakov
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:13:25
|
|
|
|
vision
|
Meni se dopada Jovana ili Nevena i jedno od ta dva bi bilo ako bude devojcica. A za decaka ne znam, svidja mi se Uros, ali imamo dosta Urosa i u okolini i u familiji, tako da ne znam... Takodje Djordje i Nemanja. I Nikola je OK. Jedno vreme su se sve devojcice odazivale na ime Andjela! Totalna katastrofa!! Lepo ime, ali mi postade bez veze. I Anastasija je katastrofa. A iskreno i ova imena koja je Jance nabrojala mi se ne svidjaju. Svako ima svoj ukus...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:14:23
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja godinama nisam znala da se cika Jaso zove Jakov Hahahaha, ludaco
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:15:38
|
|
|
|
jabudic
|
Jaso Jasovic jase Jelenka (konj Jelenko)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:16:24
|
|
|
|
Olga75
|
ma , pusi plavusa ja nisam imala ime za decaka a za devojcicu smo kao favorita imali Luciju ali se premetnula u Mariju
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:17:19
|
|
|
|
jeca_81
|
Kako vreme prolazi sve sam neodlucnija prvo je bilo Matija,ali sad razmisljam o jos nekim imenima..Postavila sam i anketu Matija,Lazar,Djordje,Dusan,Luka nemam pojma
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:27:46
|
|
|
|
jabudic
|
Jeco, meni je najljepse Lazar od navedenih A i Djordje mi je slatko
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 20:41:10
|
|
|
|
jeca_81
|
I meni je Lazar odmah posle Matije,imam jos 2 meseca da resim. Mada sve mislim da cu znati kad se porodim koje ime mu najvise pristaje
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 1.5.2011 21:15:11
|
|
|
|
Maleno85
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Meni je Nikola jako lepo ime i da se mm ne zove tako to bi bio prvi izbor. Isti slucaj Mi smo odlucili, nasa cura ce se zvati TAMARA
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 15:42:51
|
|
|
|
Malena_pg
|
Ja sam se dvoumila izmedju Darie i Helene, ali sad sam definitivno odlucila, bice Helena
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 15:59:29
|
|
|
|
vonavoj
|
za Helenu... mi za decaka imamo ime,Milutin, a za devojcicu ne...a jos ne znamo pol
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 17:24:45
|
|
|
|
Malena_pg
|
Za djecaka mi se svidjalo ime Mihailo ili Mateja,...po proracunima iz ovih tabela, po kineskoj tabeli i svakoj mogucoj tabeli na netu ja bih trebala roditi djecaka, ali nalaz amniocenteze je rekao BICE HELENA
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 17:35:31
|
|
|
|
bens
|
Mm jako želi devojcicu Mašu, tako da se nadam da će mu se želja ispuniti. Ime za dečaka je Dimitrije, ali je dr rekao da će biti devojka.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 17:38:44
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ja sam nocas sanjala da pricam nesto svojoj bebi,uzimam je u ruke i zovem je...Dina
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 17:51:39
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Ja sam nocas sanjala da pricam nesto svojoj bebi,uzimam je u ruke i zovem je...Dina jaooo,najlepse ime na svetu celom :) da se ne zovem tako verovatno bih cerku tako zvala inace ako bude decak bice Strahinja , a devojcica Dunja ili Nina ili Petra...ili..
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.6.2011 17:55:03
|
|
|
|
mama kukunka
|
Ne pitamo se mi tu mnogo..Cerka je resila: Dunja ili Andrija
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.7.2011 22:59:01
|
|
|
|
bina88
|
Moja ce se cerkica zvati Nahla :) ako Bog da
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.7.2011 23:03:02
|
|
|
|
vonavoj
|
ipak je devojcica i imali smo muku kako da je nazovemo,da se dogovorimo..ali bice Tijana.. najverovatnije!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.7.2011 23:13:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vision Meni se dopada Jovana ili Nevena i jedno od ta dva bi bilo ako bude devojcica. A za decaka ne znam, svidja mi se Uros, ali imamo dosta Urosa i u okolini i u familiji, tako da ne znam... Takodje Djordje i Nemanja. I Nikola je OK. Jedno vreme su se sve devojcice odazivale na ime Andjela! Totalna katastrofa!! Lepo ime, ali mi postade bez veze. I Anastasija je katastrofa. A iskreno i ova imena koja je Jance nabrojala mi se ne svidjaju. Svako ima svoj ukus... A meni Joana Moji kumovi su dali devojcici ime Andjela...lepo je ime, ali i mene nervira njegova precesta upotreba...Svi daju imena po kalupu...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.7.2011 23:53:46
|
|
|
|
PoisonEve
|
vision za ime, jako je lepo!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.7.2011 0:42:15
|
|
|
|
mmms
|
za ime.Moja mladja se zove Masa. IZVORNA PORUKA: bens Mm jako želi devojcicu Mašu, tako da se nadam da će mu se želja ispuniti. Ime za dečaka je Dimitrije, ali je dr rekao da će biti devojka.
|
|
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.