|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   filovanje torte
1.6.2009 14:21:29   
daca77
Hitno mi je potreban savet...hocu da napravim sladoled tortu, ali fil od pudinga i visanja mi se odvaja od kore i torta ne moze lepo da se sece. Sta da radim?
Direktna veza do poruke: 1
   RE: filovanje torte
1.6.2009 20:28:05   
afrodita
Mislim ako ti je torta vec napravljena zagrej
noz na ringli pa oseci parcad, samo posle svakog
seckanja moras ga ponovo zagrejati, ja stavim
3-4 noza pa krenem u seckanje.
Da se fil ne odlepljuje od piskote dobro je pre
filovanja naprskati piskotu mlekom.user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: filovanje torte
1.6.2009 20:53:15   
mihi
Daco daj receptuser posted image .

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: filovanje torte
2.6.2009 12:36:48   
daca77
Poslacu recept sutra...


(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: filovanje torte
8.6.2009 8:21:05   
daca77
Evo recepta:
SLADOLED TORTA Bela kora: 7 belanaca, 7 kaš.šećera, 7 kaš.brašna, 1 prašak za pecivo. Sve ovo umutiti I peći    20-ak min. na 180 C. Pečenu koru preliti sa 4 dl mleka i 100 g šećera, koje treba prokuvati. Kora II: 7 belanaca, 250 g šećera, i 1 kaš.sirćeta. Umutiti i sušiti na 150 C 1h. Fil od višanja: 500 g očišćenih višanja i 200 g šećera prokuvati i u to skuvati 3 pudinga od jagoda Fil II: 14 žumanaca, 16 kaš.šećera, 3 pudinga od vanile i 6 kaš.brašna, umutiti i skuvati u 1 l mleka. U ohladjenu masu dodati margarin umućen sa 250 g prah šećera. Podeliti na 2 dela, u jedan dodati 200 g rastopljene čokolade, a u drugi ništa. Filovati: bela kora, fil od višanja, žuti fil, 3 umućena šlaga(šlag krem), sušena kora, čokoladni fil, ukrasiti šlagom.  

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: filovanje torte
8.7.2019 15:32:42   
mama ivane
Mmmmm Sladoled torta mi je jedna od omiljenih

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: filovanje torte
8.7.2019 16:27:44   
doramar11
Gde nalazis ove recepte, da li ih ima u C kuhinji ili samo ovako u formi teksta?

(odgovor članu mama ivane)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: filovanje torte
9.7.2019 22:34:08   
Duškić
Dor..ovo su clanice ranije pisale.
Ima svacega po temama.

(odgovor članu doramar11)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: filovanje torte
9.7.2019 22:59:32   
doramar11
Shvatila sam, trazila sam ovaj recept i nisam ga nasla u formatu kakav je sada u c kuhinji. Sjajan recept!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: filovanje torte
10.7.2019 8:35:35   
Duškić
Sto se meni svidja ono filovanje sa profi spricevima.

(odgovor članu doramar11)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: filovanje torte
10.7.2019 10:40:35   
flamingos


IZVORNA PORUKA: Duškić

Sto se meni svidja ono filovanje sa profi spricevima.
Slažem se sa tobom,divim im ze.Često gledam te emisije.Filovanje vrh,e sad torte na ukusu...Ali lepo izgleda


(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: filovanje torte
10.7.2019 10:42:38   
Duškić
Ma kad ubace one filove, mljac ..bas volim one kremaste torte.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: filovanje torte
10.7.2019 11:17:44   
flamingos


IZVORNA PORUKA: Duškić

Ma kad ubace one filove, mljac ..bas volim one kremaste torte.
Prosto mame


(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: filovanje torte
10.7.2019 11:29:23   
Duškić

IZVORNA PORUKA: flamingos



IZVORNA PORUKA: Duškić

Ma kad ubace one filove, mljac ..bas volim one kremaste torte.
Prosto mame






Mljac. Mame nego sta

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: filovanje torte
10.7.2019 11:33:33   
doramar11
Ja sam malo duduk za te pipave stvari, treba i umeca doduse.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here