Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 8.10.2011 18:26:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Počela sam da vežbam (sklekove) i postala sam maca Hvala svima koji su popunili upitnik a ostale pozivamo ako nisu, sada je pravi trenutak
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.10.2011 18:27:45 >
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 8.10.2011 19:09:12
|
|
|
|
nela79
|
Anketa popunjena
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 8.10.2011 19:23:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala mila
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 10.10.2011 16:33:24
|
|
|
|
peruška
|
Bravo za akciju i nadamo se da će pomoći
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 13.10.2011 20:12:16
|
|
|
|
gugutka
|
Popunila:)
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 13.10.2011 21:13:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Samo napred, hvala vam
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 17.10.2011 12:43:26
|
|
|
|
guppy RR
|
Drage moje, još uvek je aktuelno istraživanje o upotrebi lekova u trudnoći. Ako ste pri volji, molim vas da popunite upitnik i pomognete nam :))) Deca su naše najveće blago! Briga o njihovom blagostanju počinje i pre nego što ih dobijemo, a najkasnije kada shvatimo da smo trudni! Nekada čak i ono što treba da nam pomogne, može im naškoditi. Na sledećem linku možete pročitati više o navedenom istraživanju i priključiti nam se.
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 30.10.2011 20:13:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Dragi naši, produžavamo "Istraživanje o upotrebi lekova u trudnoći" pa vas molimo da i dalje učestvujete i pomognete istraživanje. Upitnik je aktivan, priključite se (link dole)! Deca su naše najveće blago! Briga o njihovom blagostanju počinje i pre nego što ih dobijemo, a najkasnije kada shvatimo da smo trudni! Nekada čak i ono što treba da nam pomogne, može im naškoditi. Na sledećem linku možete pročitati više o navedenom istraživanju i priključiti nam se.
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 1.11.2011 17:13:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Nastavljamo sa upitnikom, pomozite nam u istraživanju
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 6.11.2011 22:31:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala svima koji su popunili upitnik Ko nije, eto prilike:)
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 8.11.2011 17:58:44
|
|
|
|
galovic
|
Popunila anketu !!!!!
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 8.11.2011 18:23:48
|
|
|
|
mihi
|
I ja sam popnila.
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 8.11.2011 19:32:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 8.11.2011 22:47:24
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
i ja sam popunila pre jedno nedelju dana,reko ajd na brzaka kad ono pitanjaaaaaaaaaaaaa.....al nea veze ako ce vama to pomoci :)
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 8.11.2011 22:49:34
|
|
|
|
diximar
|
zanimljivo... kod mene je uvek prisutan strah od koriscenja lekova upravo iz tog razloga. Sta ako ostanem trudna, sta ako sam vec trudna ( ) Na zalost cesto sam pod antibioticima sto bas i nije pogodno za ostajanje u drugom stanju.
|
|
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 8.11.2011 23:09:59
|
|
|
|
mikica sa
|
ispunila. mislim da cu iznenaditi doktorice
|
|
RE: Istraživanje upotreba lekova u trudnoći 28.11.2011 1:00:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage moje, još uvek je aktuelno istraživanje o upotrebi lekova u trudnoći. Ako ste pri volji, molim vas da popunite upitnik i pomognete nam :))) Deca su naše najveće blago! Briga o njihovom blagostanju počinje i pre nego što ih dobijemo, a najkasnije kada shvatimo da smo trudni! Nekada čak i ono što treba da nam pomogne, može im naškoditi. Na sledećem linku možete pročitati više o navedenom istraživanju i priključiti nam se.
|
|
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?