NadaR
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Moje dete se plaši tuša, valjda onog zvuka koji tuš pravi, nemam pojma. A stvarno me više smara da ga kupam u kadici, sve kontam da treba da pređe u kadu, kao veliki. Za početak da mu kupim onaj neklizajući podmetač, pa da mu punim kadu par puta, pa da mu kupim onaj dečiji nastavak za tuš? Kad ste počeli sa tuširanjem dece? Kada ste bacili kadicu? IZVORNA PORUKA: BubaMira A da ga ubaciš u kadu kad je već napunjena , da ni ne dolazi u situaciju upoznavanja sa tušom ? A na tuš navučeš neku igračku , pa mu bude zanimljivije ? IZVORNA PORUKA: Jele IZVORNA PORUKA: *Alexx* Moje dete se plaši tuša, valjda onog zvuka koji tuš pravi, nemam pojma. A stvarno me više smara da ga kupam u kadici, sve kontam da treba da pređe u kadu, kao veliki. Za početak da mu kupim onaj neklizajući podmetač, pa da mu punim kadu par puta, pa da mu kupim onaj dečiji nastavak za tuš? Kad ste počeli sa tuširanjem dece? Kada ste bacili kadicu? Ja nemam pojma kakav je to nastavak Ajde Alexx objasni ili stavi sličicu... Ja Uroša kupam u njegovoj kadici u našoj kadi... nekako mi je higijenskije tako... naravno da uvek oribam kadu pre kupanja, ali se onda tripujem da nisam dobro isprala Cif iako sam je ogulila od ispiranja... Šta ću kad se tripujem... IZVORNA PORUKA: Jeca* ja sam mesecima kupala luku tako sto sam drzala kadicu u kadi i on je i dalje sedeo u svojoj kadici, ali u kadi...pa smo prvo ukljucivali tus da ga kao gleda, analizira, pa se vremenom oslobodio, pa onda smo prali samo nogice...i tako postepeno. Ukljucis tus na tiho...pa vremenom pojacavas..... IZVORNA PORUKA: mati Mi planiramo u najskorije vreme. Postalo je nemoguce kupati ga u kadici, hoce da stoji i mm i ja smo mokri skroz... I pola vode zavrsi van, pravi haos. Planiramo da taja krene sa njim u kabinu pa da se zajedno kupaju jer i ovako se oboje okupamo. Inace moja drurica je sa osam meseci pocela dete da kupa u tus kabini. IZVORNA PORUKA: Verus RR Bas mi ovo zapalo smesno i slatko I mi kadicu stavljamo u kadu...pojma nemam kad cu poceti drugacije-ova kadica je dosta velika i ima ugradjeno sediste, super je... IZVORNA PORUKA: Jeca* Ukljucis tus na tiho IZVORNA PORUKA: Jeca* meni luka nikad nije seo u nasu kadu. Kad smo izbacili kadicu on je odlucio da stoji i da se tusira, tako da se vec eto mesecima tako kupamo. IZVORNA PORUKA: Jele Ja Urošu perem ruke tušem tako da se ne boji, ali ga svakako još ispiram iz bokala jer kad zgrabi tuš dok se kupa, ne da mi da ga uzmem IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Jele Ja nemam pojma kakav je to nastavak Ajde Alexx objasni ili stavi sličicu... Pa to je u obliku neke životinje, valjda navučeš na tuš, sad kao za inat ne mogu da nađem sliku IZVORNA PORUKA: majathegreat Mi kadicu, pa u kadu. Tuš obožava, za sada bar, otkud znam šta će posle biti. Kad se iskupa onda je tušem ispiram, a nekad se i ne kupamo nego samo pod tuš, ali je držim još u ruci. Sva sreća jer nije teška. Uglavnom ja joj dam tuš u ruku, bude naravno sve isprskano, ali kontam da treba da vidi i prostudira šta je. IZVORNA PORUKA: magnetic Meni se Dunja neki dan sva umazala od kake.Ma i ruke,pa rukama stomak,pa onda umocila noge u pelenu i ja u onom haosu sta cu-trk u kadu i tusiranje.Kad je videla tus-odusevljenje,cika od srece. Ipak nemam jos nameru da je tako kupam svako vece,jer mi je kicma otpala tada. IZVORNA PORUKA: Jele IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: Jele Ja nemam pojma kakav je to nastavak Ajde Alexx objasni ili stavi sličicu... Pa to je u obliku neke životinje, valjda navučeš na tuš, sad kao za inat ne mogu da nađem sliku Zvuči interesantno, možda ti to pomogne, da shvati tuš kao igračku.... I što Jeca kaže, stavi ga na 'najtiše', tj. ne na previše jak mlaz... IZVORNA PORUKA: Jele Evo tražim po ebayu taj nastavak i jedino što sam našla je ovo: ali to ima i neko crevo i neki ventil Gde si Alexx videla to, nije loše imati... IZVORNA PORUKA: ribizla Mi pre nekoliko dana probali , tj ja posto vise nisam mogla sama da je kupam , kicma mi se ozbiljno premorila , i nismo imali problem .. Kupila sam u aksi onaj gumeni podmetac da se ne kliza , malo napunim kadu , njoj predje preko butina kada sedi , napravim penicu i ona tako sedi i pljuska po baloncicima sad meni treba nesto za kolena da ne klecim pored nje na plocicama Tusa se ne boji odavno jer je perem tusem kad se ukaki IZVORNA PORUKA: *Alexx* Ženo, znam da sam videla na netu na više mesta (i pritom ne mislim na inostranstvo, već Srbiju) i nema šanse sad da nađem IZVORNA PORUKA: Jeca* Sta god da je, ne trosi pare, nego mu ubaci igracke u kadu i pokazi mu kako tusem moze da ih pere ...nek se zaigra malo i opustice se