|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 109 110 [111]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Azoospermija
5.8.2026 15:37:48   
Tinčee

Čini mi se da smo mi sa slučajem mikro tese usamlljeni u vto svetu. Ne znam zašto mislite da su iz mikro tese lošiji spermatozoidi ,nego iz ejakulata? Nama su suprotno rekli u Solunu. Bez obzira sto muz uvek ima nesto u ejakulatu ,smatrali su da ce biti kvalitetniji ako se uzmu direktno iz testisa. Razumem vase strahove. Ja nisam ni imala sta da zamrznem...  imala sam 7 embriona, da bi 5tog dana ostao samo jedan i nista, biohemijska i to je to. Nadam se sl.put da ce biti bolje, ali nmg a da ne strepim od kvaliteta embriona...
IZVORNA PORUKA: Dzeket

I ja se to isto pitam. Deluje mi kao da je na ovoj temi veci procenat zena ciji muzevi su u ejakulatu pred vto imali spermatozoide i da nisu ni isli na micro tese.
Kad krenes u ceo ovaj proces ni ne znas da se moze desiti da sperma nije kvalitetna i da embrion ne moze da se razvije. Toliko sam se molila da nadju spermatozoide misleci da cemo izaci kao pobednici iz ove price... A onda kad od 10 jajnih celija petog dana budu samo 2 embriona shvatis da borba nije ni blizu kraja. Strah me da neki embrion nece preziveti odmrzavanje ili jos gore oba, da i ovo sto su nasli na microtese bude potroseno na vto koja nece uspeti i onda smo opet na pocetku.

(odgovor članu Dzeket)
Direktna veza do poruke: 2751
   RE: Azoospermija
5.8.2026 15:56:48   
Dzeket
Zato sto sperma iz testisa nije prosla sazrevanje kao sperma iz ejakulata.

(odgovor članu Tinčee)
Direktna veza do poruke: 2752
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 109 110 [111]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 109 110 [111]
Idi na:

8 razloga zašto je LETO najbolje za PRAVLJ...
Začeta sam leti (hvala ti more) i mogu vam reći da je proleće sjajno vreme za rođenje.
KAKO DA ZAČNETE DEVOJČICU?
Mnogi stručnjaci, koji savetuju kako da začnete devojčicu, slažu se da par može povećati svoje šanse, ako žena ne doživi...

Anketa

Циста.
пеперутка16

Да ли сте имали велику/е цисту/е на јајнику током трудноће и шта се са њом десило?

Click Here