Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika Genesis, Atina 26.3.2012 11:00:12
|
|
|
|
nina26
|
Sunci, nisam se nesto specijalno pripremala, ovaj put, pila sam svez ananas, ali mi nije bas puno pomogao sobzirom da mi je endo, 8 dana bio samo 4cm, pomogle su mi tablete definitivno, Tako da ne znam koliko vazi to za ananas i endo. Prestala sam da pusim naravno, hranim se zdravo inace, i pila sam folnu to je sve. Pocela sam sa inekcijama za trombof. par dana pre ET i nastavljam sa njima do 3 meseca, to mi je dao sad preventivno zbog proslogodisnjeg hematom. Lekovi posle ET su manje vise standardni svuda, antibiotik, deciji aspirin (koji su mi ukinuli posle u 3 nedelji, jer mi se pojavio braon iscedak), utrogestan, estradiol, flasteri estradiola, i kortizon su mi davali 5dana otprilike, mislim da je to sve. Krcko, pretpostavljam da znas vec, da svaki sledeci VTO ti povecava sanse za uspeh, tako da samo hrabro u nove pobede
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Трудна
пеперутка16
Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?