Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 17.11.2017 17:17:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Definitivno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 17.11.2017 18:35:10
|
|
|
|
mama Jo
|
🤣🤣 Zene pa vi ste sjajne 😂
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 17.11.2017 22:30:08
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Svakako mamama.savetujem da ne guglaju sta kada dete padne sa kreveta. Pogotovo ako vam je prva beba! Istraumiracete se
|
|
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 3.12.2017 1:40:22
|
|
|
|
Srecko47E
|
Desi se svakome makar jednom. Ostati priseban
|
|
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 6.3.2018 9:01:56
|
|
|
|
Dora89
|
Ništa. Svakome se nekad desilo. Vidite da li ima povreda, stavite flaster ako ima, led na modrice, i polako. Ako nema, onda ništa. Odmah idite u hitnu pomoć ako je dete izgubilo svest, čak i na par sekundi, čak iako se posle toga probudi i deluje ok!!!
|
|
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 8.3.2018 15:06:55
|
|
|
|
Dora89
|
Samo jedna digresija. Iskustvo mi je pokazalo da je za sprečavanje nastanka modrice i čvoruge dobar margarin na udareno mesto. Ali mekši, za mazanje, ne onaj za torte.
|
|
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 14.6.2018 9:49:01
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Evo da se upisemo. Svi mi padnu sa 6 meseci. O Boze kakva sam nemajka Duskov pad sam najnedramaticnije podnela jer sam i ja u bolovima,pa smo zajedno plakali.
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 14.6.2018 9:56:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma ajde, onda smo sve nemajke!
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 14.6.2018 9:57:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Samo kad im nista nije 😊
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 14.6.2018 9:59:20
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Da njemu nije meni jeste.😂😂😂
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 14.6.2018 10:03:29
|
|
|
|
Maraj
|
Joj masnice. Taj prvi pad je najstrrsniji....meni L prvi put sa 9 meseci. Al samo je seo na pod. Bas se lepo docekao. Nije ni plakao. Pojima nema sta ga snaslo. Al smo mm i ja bili prestravljeni
|
|
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 14.6.2018 11:36:51
|
|
|
|
emicaa
|
ajde Masnice pa svakoj padnu sve smo onda nemajke Meni kad je T prvi put pala mislima sam da cu umrijeti,a David kd je pao uzela ga pregladala i super.Trece vjerovtno ne bih ni uzimala,vidim nije mu nista i vratim se svom poslu PS;nadam se da ne moram naglasavati da se salim
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 14.6.2018 11:57:56
|
|
|
|
mama Jo
|
😁😁 hehehehe, Emice tako bih i ja verovatno
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 14.6.2018 15:04:31
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
E on pao, meni min pre toga stapni mikser zamalo otkinuo prst plakala sam i za njim i za sobom.
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 14.6.2018 15:07:34
|
|
|
|
mama Jo
|
joj
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 14.6.2018 17:18:40
|
|
|
|
Maraj
|
Joj masnice.... pa dobro si i ti prosla...
|
|
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 14.6.2018 17:21:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uf, mogu misliti..
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 15.6.2018 7:32:28
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 Samo jedna digresija. Iskustvo mi je pokazalo da je za sprečavanje nastanka modrice i čvoruge dobar margarin na udareno mesto. Ali mekši, za mazanje, ne onaj za torte. Da, deluje cudno ali ja mazem moje male kad se razbiju.
|
|
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 15.6.2018 7:50:32
|
|
|
|
Maraj
|
Pa i ja L. Onaj margarin u plasticnoj kutiji. Sto se maze na hleba
|
|
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 15.6.2018 8:19:40
|
|
|
|
emicaa
|
ja sve to mazem buterom,od kad imam djecu nikad nisam bez butera
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 19.4.2019 17:37:20
|
|
|
|
jance
|
Evo da upisem trece dete u temu. Pala sa kreveta sa nepuna 4 meseca. Otisla sam u wc, zamolila Ogija da stane pored nje i da pazi da ne padne... naravno nije me bilo minut, cujem tup i kako beba vristi! Izletela sam gologuza iz kupatila, Kika je vec stigla da je podigne sa poda... Vristala je jedno 15min sigurno, nikako da je smirim. Dala sam joj da jede nekih 25min kasnije, sve je popila, i bila budna posle. Pa sam je spakovala i otisla sa njom na hirurgiju deciju... Pregledana je preko reda, nije snimana glava, kaze ovako sve izgleda ok, nema povreda vidljivih, ona se smeskala lekaru i kaze da je pratimo naredna 24h....
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 19.4.2019 17:53:50
|
|
|
|
Kvakvak
|
Dodatni stres, ne spava se narednih noci...prati se beba...
|
|
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 19.4.2019 17:57:00
|
|
|
|
vonavoj
|
A sto narednih noci?Samo veceras,ako bude povracala..
|
|
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 19.4.2019 18:04:04
|
|
|
|
jance
|
Pratim ja nju svakako ali je buditi necu ako spava. Ipak je to bio stres za nju, i tumbanje u bolnici. Dovoljno mi je sto se probudila kad smo tamo dosli na red, znaci da nije ukomirana ili bilo sta slicno nego da spava normalno kao i do sada. Nisam bas mogla da je drzim budnom u voznji jer sam isla sama. Bila je budna oko sat vremena posle pada. Mala je to beba, ne moze da izdrzi budna 3 sata...
|
|
RE: Šta kad beba padne sa kreveta? 19.4.2019 21:25:29
|
|
|
|
Maraj
|
Joj jance...ogroman je to stres. Sad ja da pametujem...a nisi migla na pod da je ostavis ili u krevetac(bar ubuduce) Ti si vec pisala da je ina aktivnija beba i da se cesro tumba sa ledja na stomak
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPrepucijum - šta roditelji dečaka treba da...Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?