Yula
|
IZVORNA PORUKA: Macaki i samo jos jedno moje razmisljanje... smatram da su testovi jedno njesra i zato drugo dete necu voditi na testiranja. od februara do oktobra sam bila bez jaja - znaci 8, skoro 9 meseci. a sada K jede jaja bez ikakavih problema. kao jaaako bi joj smetalo da dobije preko mleka, sada moze da drzi kajganu u rukama i da jede. NIDJE VEZE sto bi rekli hercegovci!!!!! budem li dojila svoju sledecu decu, nikakva dijeta vise ne dolazi u obzir, sto se mene tice! Mac, bez da te u bilo sta ubedjujem, svaki roditelj odlucuje sam kako ce podizati svoje dete, ali moram da te podsetim da je Ksenija bila dokazano alergicna i na mnoge druge namirnice, ne preko testa samo, vec ste i vi sami videli alergijske reakcije, tipa crvenilo oko usta, ekcemcici i slicno, pa ih je vremenom prerasla. Tako i sa jajima. Meni uopste nije trebao test da pokaze da je L. alergican na jaja, ja sam to i sama videla, ali eto, vremenom je to prerastao, sada cak i kada mu se na kozu stavi zivo jaje uopste ne reaguje, dok ranije jeste, znas i sama pisala sam o tome. E sada, to oko dojenja i dijete, to je vec specificno, ali posto sam ja licno imala negativno iskustvo sa tim ne mogu da kazem da se slazem sa tobom, ali ako ti mislis da Kseniji nije nista smetalo sto je dobijala preko tvog mleka, ja ti verujem da to jeste tako, ali nekoj deci smeta... Ja se iskreno nadam da sa drugim detetom neces imati nikakve potrebe da uopste razmisljas o alergijama, a i ti razmisljaj tako, pa otom potom.