Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:11:27
|
|
|
|
babby
|
zao mi ja lalo sto je tako ispalo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:19:42
|
|
|
|
Meisje
|
Лало чека тебе твоја беба у Ле За све базалке да вам графови позелене
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:21:46
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo čeka tebe VTO i
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:41:02
|
|
|
|
Jole84
|
Hajnalka,Baby..da pozelene Evo da se i ja upišem za jurnjavu ovaj mesec
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:45:45
|
|
|
|
Verolina
|
E, pa Jole, da se zakaci. Lep, smiren pocetak.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:47:54
|
|
|
|
Jole84
|
Zatišje pred buru
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:48:23
|
|
|
|
Verolina
|
Kad ti je O inace?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:56:18
|
|
|
|
daca77
|
Jole, krenuli x-ici ...samo ih ubacuj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 11:58:27
|
|
|
|
Jole84
|
Daco nema ga mm inače bi ih bilo više Verolino obično mi šeta od 15-18dc,jurim je
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:07:09
|
|
|
|
Verolina
|
E, pa da je iskoristis ovog meseca.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:19:52
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala Verka Al prvo ti
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:21:05
|
|
|
|
Verolina
|
Ma jok cile, ja jos ni dobila nisam. Ti si prva
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:22:57
|
|
|
|
Jole84
|
Kontam da će i mene da duvaju idući mesec,pa u ovaj ne polažem nade
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:25:01
|
|
|
|
Meisje
|
Јоле има да се закачи овај пут
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:25:21
|
|
|
|
J@n@
|
Jole,Verka, navijam za vas!A posle da udruzite snage i katapultirate me direktno u trece tromesecje!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:26:54
|
|
|
|
Jole84
|
Mei ako je tako,šalji onda ovamo neku jabuku i Čajkovskog Bežte na crtice,dobićemo po prstićima Jano
< Poruku je uredio Jole84 -- 15.10.2012 12:27:19 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:46:55
|
|
|
|
Meisje
|
У што сам нашла једну ствар,одлепила сам направићу ти плејлисту Добро нећемо више
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:53:55
|
|
|
|
Hajnalka
|
evo da nam donese srecu da nam T budu visoke do kraja i da ugledamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 12:56:30
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Mei ako je tako,šalji onda ovamo neku jabuku i Čajkovskog Ja jedem jabuke i ne slusam Cajkovskog sto znaci da je ova Mei u visestrukoj prednosti s obzirom da je verovatno smandrljala sendvic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 13:05:07
|
|
|
|
nemam nick
|
IZVORNA PORUKA: babby i ja isto sto bi bila fora mada ja nisam te srece obe uradimo istog dana i budu To bi bilo fenomenalno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 13:25:15
|
|
|
|
Sonreir
|
Nemam nick, ako i sutra T bude povisena, zapiski nam neki testic Baby, i tvoj graf je lep, ali sacekaj jos do dana kada treba da dobijes pa cemo videti ipak, ya sada sve lepo izgleda Hajnalka, i tvoj graf je lep, ali je jos rano da predvidjamo kraj, mozemo samo da drzimo palceve da T ostane povisena Znam kako ti je dok cekas, razumem te, i ja cekam tamo oko 20.okt., ali ja mislim da je meni O bila 5.okt. I ja se nesto mislim da pocnem da merim od sledeceg meseca, da probam da ulovim kada je moja O, a onda u sledecem trenutku pomislim da je mozda bolje sacekati neko vreme da ne bih postala previse opterecena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 13:35:24
|
|
|
|
Hajnalka
|
sonreir kako znas da ti je O bila 5.10? ako je tako onda ti brojis sitno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 13:51:37
|
|
|
|
Sonreir
|
Pretpostavljam da mi je tada bila O, poklapa mi se sekret i bolovi u jajnicima, tako mi je bilo i do sada tj. u prethodna 2 ciklusa mislim da mi je O bila 14dc. Ipak, to je mozda samo moje misljenje, zato i mislim da probam sa merenjem T da to potvrdim Ipak, i pre prvog deteta mi je O bila redovna, kao i ciklusi, i tacno 14 dana od O sam dobijala M. Sada je problem jedino to sto ja to ne znam bas 100% da je O sigurno bila 5.okt, pa cu sacekati da mi M kasni dan, dva
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.10.2012 17:33:18
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala vam drage,sad bar znam na cemu sam...sad krecem u vto vode,muz daje poslednji uzorak i onda ja stupam na scenu,dace Bog pa da nam uspe i nemam nista protiv
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 16.10.2012 7:03:42
|
|
|
|
sanjalica978
|
Evo ga i moj graf
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?