Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 10:39:18
|
|
|
|
jole82
|
Jare sto kaze Son..imas zalihe xx Al opet ti kazem...nemoj da se iznenadis, ako sutra opet ripi T pa da O pomeri na 17dc
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 10:39:40
|
|
|
|
Jole84
|
Sani osmehu naš A jel si radila testić? Nikad se ne zna,možda skoči sutra Pajo nisam znala da može opet da pomeri. Oće da se igra ćorave bake sa mnom,malo mu bilo potapanje
< Poruku je uredio Jole84 -- 24.10.2012 10:40:45 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 10:49:02
|
|
|
|
jole82
|
Moze moze...racuna 3 najvise T..tako da ako i sutra ripi pa i za malo, pomerice za dan u napred.. Sto bi rekla jedna moja pacijentkinja..."Eeee sine, nece to kad i kako ti 'oces, nego kako oni oceju!"...Valjla sam se od smeha, al baka je u pravu..primenljivo na vise primera...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 10:54:06
|
|
|
|
Sonreir
|
Nisam radila test, svako jutro sam merila temp i cekala da padne pa da znam da ce stici M. Znam sebe, treba da padne ispod crte da bi mi stigla M, a meni je u lutealnoj fazi padala temp i na 36, 4 Najduzi ciklus u ovoj god mi je bio 33d, i 34.dan sigla M, tako da sam rekla da cu sacekati najduzi ciklus, jer su mi setali od 28-33dana. Uopste vise nisam pametna, cekala sam da dobijem ovu M pa da lepo krenem da merim temp od prvog dana ciklusa i da malo poradimo na bebi, a ovo sad...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:13:06
|
|
|
|
babby
|
Soni probala sam i opet ga ostavi ovako ja sam 31 dana dobila ono na 1 dan i ako dodam jos 2 posle nista se ne menja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:15:27
|
|
|
|
Sonreir
|
Pa zar nema neka opcija da sama pokrenes novi graf? Ja sam davno koristila ff, a i promenjen im je sajt tako da se jos uvek ne snalazim. Onda upisi nizu temp, ili redovno krvarenje,ili slazi nesto
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:33:32
|
|
|
|
Verolina
|
Jutro bazalke
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:34:33
|
|
|
|
daca77
|
Verka, gde su x-ici?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:37:33
|
|
|
|
Verolina
|
Daco, napisala sam ti juce, nisi procitala post, ja ne smem da pravim dete do HSG-a, dok ne vidim kakvi su mi jajovodi. HSG mi pada 11dc, ja cu vec sutradan da udarim na akciju, posto je meni O oko 15dc. Ne smem da imam nezasticeni sex, jer mogu da fasujem jos jednu vanmatericnu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:40:07
|
|
|
|
daca77
|
Joj...izvini, Verka...zaboravila sto ides na HSG, u petak . Neka oni tebe lepo produvaju, a onda se baci na muckanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:41:10
|
|
|
|
Sonreir
|
Cudi me da neces udariti odmah 11 dc Salim se naravno, samo ti nalupkaj X-ice, ovaj put ce to biti dobitno
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:41:22
|
|
|
|
Verolina
|
Pa da, to je jos malo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:42:04
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Cudi me da neces udariti odmah 11 dc Salim se naravno, samo ti nalupkaj X-ice, ovaj put ce to biti dobitno Nije iskljuceno...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:53:22
|
|
|
|
nemam nick
|
Evo i ja počinjem jedan šnajderajski i naravno navijam za sve vas, drage moje bazalke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:54:11
|
|
|
|
Verolina
|
Zell, Daco, Jole, red je da se ova nasa generacija gleda u prvom, Super su grafovi. Sanjalice, ja juce rekoh da cutim i smeskam se. To radim i danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 11:55:49
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 12:06:31
|
|
|
|
sanjalica978
|
Verka, samo se ti smeskaj meni je ovo prvi put u zivotu da merim BT, a inace tek drugi mesec da pravimo bebu, tako da ja nemam iskustva s tim sto se mene tice.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.10.2012 12:10:20
|
|
|
|
Verolina
|
Spremi test za vikend
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 7:26:31
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro.
< Poruku je uredio sanjalica978 -- 25.10.2012 7:27:29 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 7:34:38
|
|
|
|
daca77
|
Sanjalice, divan graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 7:36:24
|
|
|
|
J@n@
|
Sanjalice, !Mislim da ce tvoj graf da pozeleni !Navijam! !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:09:01
|
|
|
|
babby
|
sanjice divan jegraf evo i ovo moje cudo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:12:06
|
|
|
|
daca77
|
Babby, a sta se kod tebe desava? Sta kaze dr?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:19:00
|
|
|
|
Verolina
|
Sanjalice Evo i mog...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.10.2012 8:20:28
|
|
|
|
daca77
|
Verka, hladis se ...sutra ce lepo da te produvaju i onda smuckaj jednu
|
|
|
Anketa
Pavlegaagaaasviđa mi se (
55%)

onako (
19%)

svejedno mi je (
3%)

ne sviđa mi se (
23%)
Ukupan broj glasova: 196Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!