Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 1.5.2011 21:08:26
|
|
|
|
isidora88
|
mateja je rekao mama,mama,mama znam da on jos ne konta ali ja sam presrecna,mm i ja ga spremali za kupanje i tad se raspricao,2 sata je vikao mama a mm sve vreme,kazi sine i tata
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 1.5.2011 21:09:04
|
|
|
|
lenaa
|
bravo
|
|
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 1.5.2011 21:09:50
|
|
|
|
Brana
|
BRAVOOOO
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 2.5.2011 10:13:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Mateja vec nedelju dana po ceo dan zvekece ba-ba-ba-ba.Ma svekrva da mi se istopi! ,,prvo je rekao baba''-ko da joj dokkaze da on ni ne zna sta to znaci,da je mali za to!
|
|
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 8.5.2011 17:51:05
|
|
|
|
New Mom
|
Moja KL se udvarala danas popodne jednom njenom drugaru. Bukvalno! Skroz bi se približila uz njega i onda se mazila, onako obraz uz obraz. A i on uzvraća isto. Krivo mi što nisam imala čime to da snimim...
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 8.5.2011 17:53:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj,dusica malena! Tako mala,a vec zavodi!
|
|
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 8.5.2011 18:05:34
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 8.5.2011 18:23:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja beka je u mamamama fazi Nekada joj se to mamama omakne pa bude mambamamba
|
|
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 8.5.2011 19:29:30
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Moja KL se udvarala danas popodne jednom njenom drugaru. Bukvalno! Skroz bi se približila uz njega i onda se mazila, onako obraz uz obraz. A i on uzvraća isto. Krivo mi što nisam imala čime to da snimim...
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 8.5.2011 19:53:55
|
|
|
|
majathegreat
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Moja beka je u mamamama fazi Nekada joj se to mamama omakne pa bude mambamamba E moje dete je za đurđevdan prvi put rekla mama. A bila je tu i Tash da potvrdi.
|
|
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 8.5.2011 20:40:15
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: New Mom Moja KL se udvarala danas popodne jednom njenom drugaru. Bukvalno! Skroz bi se približila uz njega i onda se mazila, onako obraz uz obraz. A i on uzvraća isto. Krivo mi što nisam imala čime to da snimim... Doduše, čim je malo podviknula, macan je potrčao mami u naručje, na sigurno.
|
|
RE: "Velika" čudesa malih beba :) 8.5.2011 22:00:57
|
|
|
|
sneza24
|
David me u zadnje vreme,kad se umiljava,zove MAMI.
|
Anketa
Филмови за одрасле.
пеперутка16
Да ли волиш да гледаш „филмове за одрасле“?