Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 20.10.2009 20:55:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cicko U poslednjih nekoliko dana se pitam sta mi je trebalo da se upustam u zivot sa ovim mm! draga?
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 20.10.2009 21:19:54
|
|
|
|
Modessty
|
obično pomislim: Jao šta sad da doručkujem!
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 20.10.2009 21:38:47
|
|
|
|
gina
|
Dusa mi spava... Leno, Maso, pustite mamu jos samo maloooo
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 20.10.2009 22:15:11
|
|
|
|
sephora
|
e cicko draga, mislim da je svaka od nas to bar jednom do sada pomislila a ja kada se probudim, pomislim-o, Bože, da li sam se upavala...o,da...akcijaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 24.10.2009 23:43:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Pomislim da ko zna kad ce MM da se probudi kako bismo se videli a nervira me vise to!
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 25.10.2009 11:15:36
|
|
|
|
Rina
|
Zar je vec jutro?
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 25.10.2009 11:16:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesam ugasila sat, pa se ne setjam, ili nije ni zvonio
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 18.2.2010 1:04:11
|
|
|
|
Mishica 77
|
Obično prvo odbrojim dane do petka pa onda pomislim: Čim dođem kući, bacam se na spavanje...
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 18.2.2010 1:12:05
|
|
|
|
cipiripi
|
koliko je sati
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 18.2.2010 1:41:46
|
|
|
|
bratzz
|
Jos jedan dan manje do rodjenja moje bebe
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 18.2.2010 7:11:37
|
|
|
|
bebironcic
|
Kako mi se spava.. ili joj kakvo ruzno vreme...
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 18.2.2010 7:20:07
|
|
|
|
Anoniman
|
O ne,OPET posao
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 18.2.2010 8:22:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bratzz Jos jedan dan manje do rodjenja moje bebe isto
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 18.2.2010 8:26:14
|
|
|
|
prase
|
Uvek prvo smislim neki mnogo dobar razlog zbog kojeg uopste ne moram da ustanem
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 18.2.2010 8:27:51
|
|
|
|
NadaR
|
Jutros pomislih... jel moguce da se Milos nikako nije budio ... a mozda jeste a ja ga nisam cula... Oooo... izgleda stvarno da nije... Ma luda glava
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 18.2.2010 9:13:38
|
|
|
|
*Alexx*
|
O ne, već je jutro... Opet se nisam naspavala... Treba da ustanem, da promenim Andreju pelenu... MRZIM JUTRA.
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 18.2.2010 11:44:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutros sam pomislila ..(i već neko vreme isto )... da li sam sinoć izvadila to i to iz zamrzivača...
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 18.2.2010 13:06:28
|
|
|
|
Anitaaa
|
o ne,opet jutro....šta bih dala za još pola sata tišine
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 31.3.2010 15:19:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Koliko ima sati? ili Mrzi me da ustanem.
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 31.3.2010 15:21:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi bože, koliko volim ovog čoveka što spava pored mene... bas to
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 31.3.2010 15:22:41
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR O ne, već je jutro... Opet se nisam naspavala... Treba da ustanem, da promenim Andreju pelenu... MRZIM JUTRA. Ispravka: prvo što pomislim je "koliko ima sati"
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 31.3.2010 15:23:34
|
|
|
|
diamond
|
s obzirom da mi je jutro omiljeni deo dana, uglavnom sam jako dobro raspolozena...pa mi je prva pomisao-jos jedan divan dan!
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 31.3.2010 15:24:18
|
|
|
|
diamond
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi bože, koliko volim ovog čoveka što spava pored mene... ( budim se pre mm-a)
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 31.3.2010 15:39:18
|
|
|
|
liliana
|
Bože, hvala ti što ja i moje voljeno biče konačno imamo nekoga za koga vredi živeti-naše dete!!! I hvala ti što nam je dete ovako lepo, zdravo i srečno!
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 31.3.2010 15:39:46
|
|
|
|
lanajelena
|
sto mi vise ne pukne vodenjak...vec mi je dosta
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
glutensneza90kada ste poceli da uvodite gluten u ishranu?ostavite komentar,vasa iskustva!pre 6 meseci (
22%)

sa 6 meseci (
30%)

sa 8 meseci (
36%)

ostalo (
12%)
Ukupan broj glasova: 86Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!