Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.8.2014 14:26:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kupus sa svinjskim mesom i dezert koji sam sinoc napravila. Dosta od mene.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.8.2014 14:56:32
|
|
|
|
Kata90
|
Kolac sa visnjama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.8.2014 15:06:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Za ručak sam spremila paradaiz čorbu sa trganjčićima,krompir pire i jaja na oko....za dezert imamo sladoled
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 9.8.2014 17:16:34
|
|
|
|
big mum
|
Punjene paprike i pogačice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 12:35:44
|
|
|
|
majared
|
Pileca dzigerica, pire krompir i pecene paprike za salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 12:40:58
|
|
|
|
Verolina
|
Cufte u sosu, pire i domaci sladoled od kupine.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 12:53:03
|
|
|
|
minnica
|
pileća supa, bareni krompir, paradajz sos, svinjski vrat pečen u rerni, kolač sa breskvama i šljivama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:05:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorycak grcka pita od sira i spanaca. Za rucak od juce kupus.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:06:37
|
|
|
|
branki*
|
krompirici i riba.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:16:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Rucak imam od juce, pasulj sareni sa suvim mesom, tako da danas ne kuvam. Dorucak bila jagnjetina poslali nam moji. Sada pravim dezert baklavu sa visnjama. I vecera najverovatnije pizza, ostala mi neka sunka od pre neki dan pa da ne propadne i da je bacam
< Poruku je uredio Unina mama -- 10.8.2014 13:17:53 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:22:05
|
|
|
|
daca77
|
Ja danas bila vredna, pa umesila sundjer hleb i zaista je predivan, seoski lonac, salata i mozda padnu knedle, popodne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:30:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnica pileća supa, bareni krompir, paradajz sos, svinjski vrat pečen u rerni, kolač sa breskvama i šljivama Jel mogu doci na kolace? Kod nas domaca supa,pire krompir,sos od belog luka,mm pekao rostilj,za desert lubenica i šimi testo.!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:39:58
|
|
|
|
tijatija
|
Danas tarana i sopska salata,za desert fugacu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:50:00
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: mimahana Kod nas domaca supa,pire krompir,sos od belog luka,mm pekao rostilj,za desert lubenica i šimi testo.! Kako se pravi sos od bela luka i sta je simi testo?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:52:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: mimahana Kod nas domaca supa,pire krompir,sos od belog luka,mm pekao rostilj,za desert lubenica i šimi testo.! Kako se pravi sos od bela luka i sta je simi testo? i mene zanima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 13:54:05
|
|
|
|
New Mom
|
Becka snicla, cuspajz od tikvica i salata od paradajza i krastavca. I toblerone.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 14:09:22
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: mimahana IZVORNA PORUKA: minnica pileća supa, bareni krompir, paradajz sos, svinjski vrat pečen u rerni, kolač sa breskvama i šljivama Jel mogu doci na kolace? Kod nas domaca supa,pire krompir,sos od belog luka,mm pekao rostilj,za desert lubenica i šimi testo.! Samo napred!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 15:07:20
|
|
|
|
madre
|
danas samo spanac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 15:20:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Sos od belog luka pravim tako sto uprzim na ulju malo brasna i seckani beli luk,nalijem mleko i kuvam dok se ne zgusne. Posolim i zakiselim sircetom po ukusu. Šimi testo je stari vojvodjanski specijalitet,bar je tamo odakle sam ja. Umesim klasicno kiselo testo kao za strudlu,kad se udvostruci razvijem,premazem izmucenim margarinom(pola margarina) i zumanjcetom i pospem suvim grozdjem. Urolam,pa upletem. Treba da stoji u tepsiji 30ak min,pa se premaze jajetom i pece. Kada je gotovo prelije se vrucim sirupom od secera i vode. Al sam ga objasnila.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 15:39:03
|
|
|
|
Verolina
|
To zvuci super. Pravi starinski kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 16:03:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeste ko voli lep je. Bas ga jedem,njam njam!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 18:26:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnica IZVORNA PORUKA: mimahana IZVORNA PORUKA: minnica pileća supa, bareni krompir, paradajz sos, svinjski vrat pečen u rerni, kolač sa breskvama i šljivama Jel mogu doci na kolace? Kod nas domaca supa,pire krompir,sos od belog luka,mm pekao rostilj,za desert lubenica i šimi testo.! Samo napred!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.8.2014 20:30:34
|
|
|
|
superm
|
A ya večeru, integralni beskvasni hlepčići by Torbica. Pravili smo sendviče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 6:14:04
|
|
|
|
branki*
|
ewvo za danas-domaca pileca supa,cufte u paradajz sosu,za veceru peceni bataci iz supe.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 7:26:42
|
|
|
|
Torbica
|
Pita sa mesom i neki kolacici, nisam jos odlucila koji!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?