Ringerajin kuvar: Nedja RR

- 150g krekera
- 300g svežeg kravljeg sira
- 100g pavlake
- 1 kašičica seckanog peršuna
- 300g tvrdog sira sečenog na kocke
- 50g zelenih maslina bez koštica
- čeri paradajz isečen na polovine ili običan isečen na kocke
- 100g pršute isečene na kocke
- 100g sira isečenog na listiće
- paradajz isečen na kocke

- Umutiti dobro oceđen sir sa pavlakom, dodati peršun i so.
- Na kreker stavljati pripremljeni sir, na to drugi kreker, pa opet sir.
- Na krekere slagati sir, masline i paradajz/pršutu, sir i paradajz, pa probosti čačkalicom.

Ostaviti ih da odstoje oko 2h da bi krekeri omekšali dovoljno da kroz njih može da prođe čačkalica a da se ne slome.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
2
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2