Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 10:44:51
|
|
|
|
lelaigor
|
Kod nas će biti supica, uštipci od tikvica, pomfrit, paradajz salata. A za desert grožđe. A i kukuruz planiram da skuvam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 11:07:29
|
|
|
|
bubulence
|
nedeljna supica- pileca, piletina iz kese, pire, mesana salata.. .deserta nema, idemo na rodjendan popodne pa cemo jesti torte
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 11:19:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas jutros bili integralni ustipci, posto je moja mama cuvala unu kod nas , i prespavala. bila je voljna da mi ih napravi, dodaci po izboru, ko sta voli . Rucak supica, pire krompir, pljeskavice domace i bice neka salata dezert kupljeni kolaci
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 11:19:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Nedeljni rucak,domaca supica,rinflajs.. dezerta nema,jedino ako mm nesto ne kupi! ja cu se i ovako raspasti uskoro
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 11:27:43
|
|
|
|
Anoniman
|
musaka. i mm ce verovatno praviti tiramisu u casi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 12:10:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Oskudno-przena jaja (sa sela domaca ) i sir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 12:14:13
|
|
|
|
anita
|
Kod nas je za dorucak bio tost. Za rucak domaca supa sa knedlama, pire i peceno pile. A za dezesrt nesto cemo vec da smislimo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 12:34:08
|
|
|
|
Torbica
|
Mm kuva gulas, napolju u kotlicu. Testenina domaca, zelena salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 12:36:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Piletina sa mlincina i domaca supica. Za dezert nebeski kolac. Konacno!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 13:52:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Piletina sa mlincina i domaca supica. Za dezert nebeski kolac. Konacno! Jao Sanjice da znaš da sam malo pre razmišljal o mlincima i maminom kikiriju (ono u čemu je ona pekla) i razmišljam kako bi ih jela sa zelenom salatom. Danas imamo pekarskikrompir - hvala Oldži - i piletinu u sosu od kisele pavlake. Zelena salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 14:33:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Krompir iz rerne, bataci i sopska salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 14:51:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Domaca supica,kuvano mesp,sos od paradajza,pire krompir,dinstane krmenadle sa lukom i za desert lubenica i palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 14:58:52
|
|
|
|
wivern
|
litre i litre caja Videcemo cime ce mm da me obraduje za rucak
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 15:22:16
|
|
|
|
Dani.kv
|
Punjene paprike i pire. Sezonska salata a za dezert kolac s vocem,njam-njam kockice ili breskve
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 15:29:53
|
|
|
|
doktorkakristal
|
pilece belo uvaljano u krem supu od pecuraka i preliveno pavlakom i jogurtom i zapeceno,supa i salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 16:30:18
|
|
|
|
amelia
|
Pita sa spanacem i sirom..curece peceno meso i zelena salata..za desert cemo jesti samo vocke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 16:37:27
|
|
|
|
milicicak
|
Cipoli na dalmatinski nacin, pita od pecuraka a mm pravio Skroz lud kolac od jabuka :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 16:39:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trco preko toga izrendam gorgonzolu. Mmm sto volim ovo jelo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 17:17:45
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Trco preko toga izrendam gorgonzolu. Mmm sto volim ovo jelo. Ok bljak hahah samo ne budjav sirac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 20:50:55
|
|
|
|
minnica
|
Danas domaća supa, bareni krompir, meso i sos od paradajza. Kolača je bilo od juče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 21:28:49
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam jednom pravila mlince sa curetinom i odgore gorgonzola, razbolela sam se, dva dana stomacni, u Rodi sam je uzela. Nisam ja za te fine stvari. Tad i nikad vise. Sve te recepte napravim sa nekim lepim tegljivim sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 21:30:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Tikvice punjene raštikom, mlevenim mesecom, pirinčem i paradajzom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 21:30:59
|
|
|
|
bubulence
|
a sta su mlinci ?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 21:35:06
|
|
|
|
Torbica
|
Mlinci su vrsta testenine, kao lazanje samo izlomljene. Ma nisam nobles i to ti je.. Dunja, sa mlevenim mesecom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 21:36:36
|
|
|
|
bubulence
|
hvala na informaciji draga
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?