|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Musaka sa tikvicama i pečurkama

Ringerajina kuhinja, 9.6.2013
Ringerajin kuvar: lesica RR
Ključne reči:

image
/11


  • 3 tikvice srednje veličine
  • 600-800 gr šampinjona
  • 1 glavica crnog luka
  • par kašika pšeničnog griza
  • 3 jajeta
  • 1 kisela pavlaka
  • 1 šolja mleka
  • ulje
  • začini po volji


  1. Očišćene pečurke sitno iseckati i izdinstati sa lukom na ulju. Na kraju dodati začine prema ukusu.
  2. Tikvice očistiti i narezati na tanke šnite, polovinu poredjati na dno pleha, pa posuti grizom, zatim se na njih ubace izdinstane pečurke, pa se naredja ostatak tikvica i opet pospe grizom.
  3. Umutiti jaja, pavlaku i mleko, pa naliti preko naredjane musake.
  4. Peče se nekih 30-45 minuta na 200-220°C , u zavisnosti od rerne. Gotovo je kada je porumenelo.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Čorba od praziluka i mlevenog mesa
Ringerajin kuvar: lesica RR
6
Čorba od mirođije
Ringerajin kuvar: lelaigor
6
Čorba od šampinjona
Ringerajin kuvar: lelaigor
6
Improvizovana ruska salata
Ringerajin kuvar: lelaigor
6





Grašak- čorbast
Ringerajin kuvar: Maraj
Rolat od mlevenog mesa sa jajima
Ringerajin kuvar: vikiveki



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Воће, поврће или пиринач?
пеперутка16

Како сте почели са увођењем чврсте хране и да ли сте задовољни тим режимом и реакцијом вашег детета? Прво смо представили:

Click Here