|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Musaka sa tikvicama i pečurkama

Ringerajina kuhinja, 9.6.2013
Ringerajin kuvar: lesica RR
Ključne reči:

image
/11


  • 3 tikvice srednje veličine
  • 600-800 gr šampinjona
  • 1 glavica crnog luka
  • par kašika pšeničnog griza
  • 3 jajeta
  • 1 kisela pavlaka
  • 1 šolja mleka
  • ulje
  • začini po volji


  1. Očišćene pečurke sitno iseckati i izdinstati sa lukom na ulju. Na kraju dodati začine prema ukusu.
  2. Tikvice očistiti i narezati na tanke šnite, polovinu poredjati na dno pleha, pa posuti grizom, zatim se na njih ubace izdinstane pečurke, pa se naredja ostatak tikvica i opet pospe grizom.
  3. Umutiti jaja, pavlaku i mleko, pa naliti preko naredjane musake.
  4. Peče se nekih 30-45 minuta na 200-220°C , u zavisnosti od rerne. Gotovo je kada je porumenelo.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Piletina sa lažnog roštilja
Ringerajin kuvar: lelaigor
Punjene tikvice
Ringerajin kuvar: Modessty



Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here