|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
10.2.2014 14:32:50   
vonavoj
idi piski! ja sam od jutros 5 puta!

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 401
10.2.2014 14:33:17   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Bas tako,
Vise od dva tri dana kasnjenja test pokazuje debele crte u roku od minut nezavisno od doba dana. Verka sta je sa tvojim ciklusom? JEsi li pratila sta ovaj mesec, znas li kad je bila O?

Ja sam imala cistu koja je nestala krajem januara. I nisam dobila ciklus. Ako ne stigne za par dana ici cu lekaru. Boze ti sacuvaj sta je ovo. A boli me stomak s vremena na vreme. I juce sam se mogla zakleti da sam bidela jednu minijaturnu braon tacku na toalet papiru i kontala sam, evo je. Ali nista od togauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 402
10.2.2014 14:34:35   
Verolina

IZVORNA PORUKA: milica93

Znam. Al ja to kao za svaki slucaj. Nista, onda mi preostaje cekati da mi se zapiski. user posted image

Idi pij vode, caja, kafe...rakijeuser posted image ...samo idi, daaaaajte ljudi sveze trudnicke krvi!!!user posted image Von, ovo se odnosi i na tebe da znasuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 403
10.2.2014 14:35:37   
IVA 11
Milice, srećno! Pa da ugledaš svoje crtice! Što nas je na temi! user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 404
10.2.2014 14:38:36   
vonavoj
koliko dugo ne bi trebalo da piskim?user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 405
10.2.2014 14:41:02   
Verolina
Von, idi sad i siski na test da ne bi ja doletela u Pancevouser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 406
10.2.2014 14:44:06   
vonavoj
na poslu sam,i piskila sam..a nemam test!user posted image idem kuci,pa cu tek onda da ga kupim!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 407
10.2.2014 14:45:35   
Verolina
user posted image user posted image user posted image
Milice, piskis li?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 408
10.2.2014 14:59:50   
milica93
Hahahhaha, nasmeja me Verolina. Dacu vam svu krv, samo da je trudnicka. user posted image
Hvala zene. user posted image
Ne piskim jos. user posted image Idem da pijem. user posted image
Von sa srecom. <3

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 409
10.2.2014 15:02:26   
Verolina
Iva, samo da znas da i ja imam egg vec danima. Mislim da cu biti jedini rekorder koji je do polovine ciklusa vukao jednu cistu iz proslog meseca, a onda u drugoj polovini ciklusa navukao jos jednu .user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 410
10.2.2014 15:29:09   
Olga75
cure samo da danas jos pokrijem ili sutra jer nas je skleptao neki stomacni virus Nako familijarno
ali za sada je sve po ps - u
znaci trakice pokazale , imali neku apstinenciju - mada pore zveri to nije tesko
brisevi odradjeni - uredni
jooj ne smem ni da se nadam user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 411
10.2.2014 15:41:49   
madre
jooooj, ala je ovde uzbudljivouser posted image
vooon, jedva cekam vesti! milice, jesi li piskila vec jednom?user posted image
ivo, jos malo ce 18h!
olga, mnogo mi je drago da si nam se pridruzilauser posted image znaci, za tebe navijamo za nekih13,14 danauser posted image

< Poruku je uredio madre -- 10.2.2014 15:42:30 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 412
10.2.2014 15:42:04   
17 joka
devojke navijam za user posted image jako jako

Verkic, sto nedolazi ta vesticara kad je potrebna, nadam se da ce stici i da uskoro krece navijanje

Olga bitno je da su nalazi ok,a ono kad se najmanje nadas desi se zato navijam svim srcemuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 413
10.2.2014 15:48:47   
Verolina
Joko, vec me pomalo izludjuje sveuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 414
10.2.2014 15:51:23   
17 joka
Verkic, verujem,ali sad ce ona mora doci, i ovog puta se nece vracati godinu danauser posted image

uskoro ce jedna slatkauser posted image rasti u maminoj trbi

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 415
10.2.2014 16:12:30   
milica93
Evo ispiskih se ja, ali dzaba. Negativan. Hvala vam na podrsci <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 416
10.2.2014 16:15:34   
Verolina

Ih, bem mu :-(

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 417
10.2.2014 16:19:54   
17 joka
Micouser posted image bice uskorouser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 418
10.2.2014 16:30:41   
Olga75
Madre , ajd za nekih 15 user posted image
Joko , moj muz je mator covek , iskreno cudo da jos ima spremica al ajd
znam da kod njih posle 50 te rapidno opada kvalitet a on je haha 49 punih user posted image
no ako i nije uboo sta cu mu
videcemo jer smo ponovo poceli aktivno
prelomili smo da smo matori i da eto ne zadnji voz nego trcimo za zadnjim vratima poslednjeg vagona

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 419
10.2.2014 16:39:44   
madre
ufff, miliceuser posted image ali, eto, sta je tu je, sledeci mesec da budete aktivniji u pravim danimauser posted image
joj, ja imam neka posla, a ne znam kada ce von da se javi, pa ne bih nesto da propustimuser posted image
olga, ja pocinjem ranije da navijam, a za 15 da se vec radujemouser posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 420
10.2.2014 16:49:57   
17 joka
Olga, kakav mator cuti tu sad je u punoj snaziuser posted image i moj je mator user posted image ali ga volim i imacemo bebicu,a vasa mala zvercica uskoro batu ili sekuuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 421
10.2.2014 16:51:49   
milica93
Divne ste. user posted image Ali kao sto rekoste, bice. Tesko pada, al idemo dalje. Kolko god puta ga uradila nikad se necu navici na negativan testic. Sad navijamo za Von user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 422
10.2.2014 16:58:37   
Verolina
user posted image user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 423
10.2.2014 17:00:18   
madre
sad cekamo von, ivu i verkinu menstruacijuuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 424
10.2.2014 17:03:40   
Verolina

IZVORNA PORUKA: madre

sad cekamo von, ivu i verkinu menstruacijuuser posted image

Ha ha ha ha ha ha hauser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here