|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
13.2.2014 17:48:08   
*Sara
Devojke vidim tu ste...treba mi pomoc....jos nisam dobila a trebala danas
Sutra mi je 28 dan tako da cekam jos ali me bune ti simptomi kao da cu dobiti sto mozda i hocu naravno,mada me nekako pecu jajnici i bol u preponama je prisutan a sto me buni osecam neko peckanje nalik jelte peckanju dole,kao da imam upalu besike,tako slicno...jeli imala koja takvog iskustva? Hvala

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 676
13.2.2014 19:00:47   
Verolina
saro, ne znam kako da ti pomognem, jer su simptomi ciklusa i rane trudnoce gotovo identicni.
Iskljucivi simptomi trudnoce, a ne PMS-a su::
Pospanost
Tamnjenje areola
Cedvikov znak
Montgomerijevi tubakli

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 677
13.2.2014 19:10:25   
*Sara
Jesam pospana i brze se zamorim ali i to ne mora nista znaciti...jos samo jedan danuser posted image
Moja sestra je tako nosila i uloskice dva dana pa cak i pila tablete jer je mislila da ima upalu besike ali je bilauser posted image
Jer materica pretiska mehur besike i zbog toga zna cesto liciti na cistitis a ja ga inace imam :(
Znas li objasniti zasto se bas u pms javljaju i rani znaci trudnoce,zasto bas tada bole jajnici a ne kasnije,to mi nije jasno

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 678
13.2.2014 19:10:37   
vonavoj
stigla sam od dr,potvrdila je trudnocu,pregledom,a uz mi je zakazala za 17.3..tad je slobodan termin..kaze dr,sad je jos ranouser posted image
a meni je bas puno mesec dana..a za privatno nemam...ali dobro,procice i to...i ovako sam dala 2000din za vitamine,a kad dr kaze da ne treba pre,necu da silim!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 679
13.2.2014 19:15:13   
vonavoj
Sara,i ja sam nosila uloske i pila lek,jer me je boleo stomak..i stalno sam piskila..i jos uvekuser posted image
i spaaaavaaaaaa mi seuser posted image

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 680
13.2.2014 19:19:14   
*Sara
CESTITAM TI OD SRCA...kako volim trudnice i bebe.....jel te je nekad onako stegla besika,zapekla na sekund? Tesko je rastumaciti jer ja sve te simptome imam i u pms-u.....
Cestitam jos jednom[sm=bravo.gif
Mozes li malo o tvom iskustvu pre nego ti zakasnila

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 681
13.2.2014 21:39:24   
IVA 11
Dobro veče crtice, raspisale ste se vidim. Ja još uvijek nisam dobila, stvarno ne znam više što da uradim, da je pokrenem, topla kupka, čajevi, neće pa neće...Grudi mi otpadoše, jedva ih nosim. user posted image Nadam se da će stići, pa onda u nove pobjede, sad mi džabe mućkanje. Ima li kod neke noviteta?

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 682
13.2.2014 21:51:54   
IVA 11

IZVORNA PORUKA: srculence25

joko user posted image bice verujem u tebe.Ti si nas borac.Mnogo puta kad citam tvoje komentare vracas mi snagu volju i borbu kad potonem.
Ivo da nije zakasnila o pa zato kasni

Ne znam, bas bzv. prošlih mjeseci sam se nadala da ne dobijem M, ali se ovo sad baš oduži, nemam cistu, niti kakvih drugih problema, nisam pod stresom(od sina nemam kad biti user posted image ). Kako si ti?

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 683
13.2.2014 22:38:15   
milica93
E drage moje, evo setila sam se vas. Evo me na slavlju, rodjaka dobila bebicu posle VTO user posted image Divno. Bas su svi srecni. user posted image user posted image
Da svima uspe i da sve uskoro dobijemo svoje male andjelcice. user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 684
13.2.2014 23:28:26   
Jole84

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja pozitivni vajb mogu da ti dam samo ako ti ukazem sta dobijas ako stalno mislis na dete.
Elem, ja sam pocela da pravim bebu u maju 2009-te godine. Jos malo pa ce biti pet godina. Imala sam dva spontana i jednu vanmatericnu. Potpuno sam prsla zbog toga, a sve vreme se borila da ne odlepim. I dobro nisam zavrsila na tabletama, ne zbog samih spontanih, vec zbog te zelje, puste zelje, koja te u isto vreme i gura napred i baca u ocaj. Tek skoro mi je u glavu zaista usla cinjenica da dete nema samo onaj ko ne zeli da ga ima i zbog toga sam ja sad mirna kao spricer. Znam da cu imati dete, da li inseminacijom ili putem VTO ili cu ga usvojiti, potpuno je nebitno. Meni je nebitno.
Ono sto nas ve kolektivno ubija nije cinjenica da mi mislimo da necemo imati decu, vec cinjenica da hocemo da ih imamo bas sad, bas u tom trenutku kad smo ih pozeleli. I ako ih tad ne dobijemo nastaje agonija, koja se prolongira i dobija oblik opsesije. I ta opsesija postoji i kod zena koje zele drugo dete, pa cak i trece. Ja ti necu reci da se opustis, jer kao sto rekoh, ne verujem u opustene ljude (samo u one koji zele ili ne zele ili u one kojima je , pak, svejedno), ali cu te savetovati da pocnes da razmiljas o recenici-Dobicu dete., a ne o recenici Dobicu dete bas sad kad sam ja to pozelela. To je jedini nacin da se prekine ciklusno nerviranje.
Sve ima svoje vreme.

Kad sam ovo shvatila i svarila,zatrudnela sam. Nikad nisam prestala da se nadam,ali jednostavno sam digla ruke od jurnjave i kao što znate spremala se za vto. Dobiću bebu,na malo teži način,al dobiću kad ovaj odozgo kaže,tako sam razmišljala. Tako je i bilo user posted image
Ljubim vas sve i neću vam reći da se opuštate već da se borite ali s dozom humora i mira. user posted image A bebice će da dođu,sutra ili za dva meseca,tu su one,vrebaju i čekaju pogodne zvezde...

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 685
14.2.2014 7:35:21   
Verolina
user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 686
14.2.2014 8:11:23   
bea83

saro, ne znam kako da ti pomognem, jer su simptomi ciklusa i rane trudnoce gotovo identicni.
Pospanost
Tamnjenje areola
Cedvikov znak
Montgomerijevi tubakli

Ovi su mi omiljeniuser posted image Te sam imala al nisam bila trudna, al dobro ja sam slučaj
Šta ti je majke ti ovo pod 3?user posted image

< Poruku je uredio bea83 -- 14.2.2014 8:14:31 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 687
14.2.2014 8:19:23   
vonavoj
user posted image user posted image ja sam po tabklama prvi put provalila,a sad ne...jer su ostale od prvog putauser posted image user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 688
14.2.2014 8:19:50   
Verolina
Au, bem te, pa zar te nicemu nisam naucilauser posted image
Objasnicu ti sutra u pola osam kad dodjem.user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 689
14.2.2014 8:22:08   
Verolina
IZVORNA PORUKA: bea83

Pospanost
Tamnjenje areola
Cedvikov znak
Montgomerijevi tubakli

Ovi su mi omiljeniuser posted image Te sam imala al nisam bila trudna, al dobro ja sam slučaj
Šta ti je majke ti ovo pod 3?user posted image

Ne racunaju se stari, samo novi koji iskoce. Ja pomno to pratim. U svom netrudnom stanju na desnoj imam cetiri, a na levoj pet. Ukoliko se brojcano stanje poveca eto ti Matije ili Katarine. Ha ha ha..Ako budem imala cerku dacu joj tvoje ime, je l'' vidis? Da bude takva jezicarauser posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 690
14.2.2014 8:22:39   
vonavoj
jel vidite sta sam napisala??user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 691
14.2.2014 8:23:48   
Verolina
Ha ha ha, Von, ja sam upravo ispravljala svoju poruku, jer u poslednje vreme jako rotiram slova, pa mi umesto ISKOCILI stoji SIKOCILIuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 692
14.2.2014 8:26:02   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ja pozitivni vajb mogu da ti dam samo ako ti ukazem sta dobijas ako stalno mislis na dete.
Elem, ja sam pocela da pravim bebu u maju 2009-te godine. Jos malo pa ce biti pet godina. Imala sam dva spontana i jednu vanmatericnu. Potpuno sam prsla zbog toga, a sve vreme se borila da ne odlepim. I dobro nisam zavrsila na tabletama, ne zbog samih spontanih, vec zbog te zelje, puste zelje, koja te u isto vreme i gura napred i baca u ocaj. Tek skoro mi je u glavu zaista usla cinjenica da dete nema samo onaj ko ne zeli da ga ima i zbog toga sam ja sad mirna kao spricer. Znam da cu imati dete, da li inseminacijom ili putem VTO ili cu ga usvojiti, potpuno je nebitno. Meni je nebitno.
Ono sto nas ve kolektivno ubija nije cinjenica da mi mislimo da necemo imati decu, vec cinjenica da hocemo da ih imamo bas sad, bas u tom trenutku kad smo ih pozeleli. I ako ih tad ne dobijemo nastaje agonija, koja se prolongira i dobija oblik opsesije. I ta opsesija postoji i kod zena koje zele drugo dete, pa cak i trece. Ja ti necu reci da se opustis, jer kao sto rekoh, ne verujem u opustene ljude (samo u one koji zele ili ne zele ili u one kojima je , pak, svejedno), ali cu te savetovati da pocnes da razmiljas o recenici-Dobicu dete., a ne o recenici Dobicu dete bas sad kad sam ja to pozelela. To je jedini nacin da se prekine ciklusno nerviranje.
Sve ima svoje vreme.

Kad sam ovo shvatila i svarila,zatrudnela sam. Nikad nisam prestala da se nadam,ali jednostavno sam digla ruke od jurnjave i kao što znate spremala se za vto. Dobiću bebu,na malo teži način,al dobiću kad ovaj odozgo kaže,tako sam razmišljala. Tako je i bilo user posted image
Ljubim vas sve i neću vam reći da se opuštate već da se borite ali s dozom humora i mira. user posted image A bebice će da dođu,sutra ili za dva meseca,tu su one,vrebaju i čekaju pogodne zvezde...

sve potpisujem!

Veki nisi mogla bolje da sročiš! Ko da si mi ušla u glavu i napisala sve ono o čemu sam i ja razmišljala!
Mislim da ovaj tvoj post treba staviti na naslovnu stranu ove teme! Treba svaka žena koja želi bebu da ga pročita!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 693
14.2.2014 8:29:13   
Dača

Sve ima svoje vreme.

Eh Verolina, suze mi krenuse i od tvoga potpisa i od ovog teksta. Nije lako. Ali bice. Sve u zivotu se desi sto covjek dovoljno jako zeli.
Mi uskoro krecemo u borbu za trecu bebu. Ali ovaj put pametnije nego drugi put. Bez grca stresa, jer ODMAH zelimo bebu. Idemo polako, pa kad bude, bude.
Pozdrav svim sadasnjim i buducim mamama user posted image

Čuvaj moje srce...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 694
14.2.2014 8:29:45   
Verolina
E, moja Mod, iza tih misli stoji pet godina tuge i loseg iskustva. I zaista bih volela da se drugi postede toga. Treba se boriti, ici na pretrage, ali ne treba dozvoliti da ti jedna misao okupira citav zivot.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 695
14.2.2014 8:34:41   
IVA 11
Dobro jutro svima.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 696
14.2.2014 8:37:08   
Olga75
jutro user posted image
ja samo da vas pozdravim a i zver vas pozdravlja
kod mene jos nista a i rano je doduse

post sam editovala jer je M uletela i objavila ovov "mama "dok sam joj sipala vode user posted image

mama

< Poruku je uredio Olga RR -- 14.2.2014 8:38:59 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 697
14.2.2014 8:39:22   
Verolina
user posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 14.2.2014 8:40:33 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 698
14.2.2014 8:43:19   
daca77
Dobro jutro i od meneuser posted image
Bas ste se raspisale, ovog jutra...ne mogu vam se pridruziti, jer se ne uklapam u celu pricu...meni se tako sve smucilo, a narocito user posted image , tako da ne znam kako ce mi se zavrsiti ova fazauser posted image
Veliki user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 699
14.2.2014 8:48:04   
Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Bas ste se raspisale, ovog jutra...ne mogu vam se pridruziti, jer se ne uklapam u celu pricu...meni se tako sve smucilo, a narocito user posted image , tako da ne znam kako ce mi se zavrsiti ova fazauser posted image

Nije ti se smucila user posted image nego borba za nju. I upravo je to sto kazes i sama-faza.
Ja sam skoro kod kumova upoznala zenu koja je imala 7 vantelesnih, dve operacije mioma i ne odustaje. Ona ima sina iz prvog braka koga je zacela u roku od tri meseca, ali sa drugim muzem se bori vec 8 godina. Ja se njoj divim , majke mi. Svaka joj cast.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here