|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
21.2.2014 20:06:38   
madre
maksimin, to je stvarno cudo, vece od svih cuda ovde na RR, a i sireuser posted image user posted image
cestitam tiiiiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1051
21.2.2014 20:09:47   
dunja RR
Jao maksmin, suze mi krenuše, divnoooooo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu maksmin)
Direktna veza do poruke: 1052
21.2.2014 20:10:08   
maksmin
uh, verka draga, to je vec tesko pitanje, stvarno ni sama ne znam! posle laparo koja je bila u oktobru, dr mi je rekao da je video folikul od 20 mm, ja sam posle cekala kada ce da mi dodje ciklus da bih radila hormone, ali nikako ga nije bilo, inace taj poslednji ciklus mi traje od juna user posted image . onda smo zakazali kod dr konsultacije da privatno radimo vto, i kad sam joj rekla za folikul ona kaze aj na uz, i poce da se smeje, okrenu mi monitor i rece evo ti ga folikul. mi smo se posle laparo i nove dijagnoze slepljeni i totalno zapuseni jajovodi toliko ubedili da ne mozemo drugacije dobiti bebu nego na vto, da nismo ni primetili znake trudnoce, kojih je bilo sad kad vratim film, cak smo imali samo jedan odnos tada i posle sam ja bila u fazonu da izbegavam kad nista ne moze da nastane od toga. al ono vec nastalo... prava filmska prica u koju jos uvek ne mogu da poverujem.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1053
21.2.2014 20:11:30   
dunja RR
Jao Bože dragi, kako lepa vest, totalno sam se raspametila i plačem ko dete, od sreće naravno. Pridruži nam se na temama o trudnoći draga user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu maksmin)
Direktna veza do poruke: 1054
21.2.2014 20:13:30   
mika79
Maksim čestitam draga user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1055
21.2.2014 20:16:39   
maksmin
da, ja prva nisam mogla da verujem, mislila sam da se cuda desavaju nekome drugom, ne meni, ali razuverio me onaj odozgo. naravno dunja, moram ubrzano da proucavam trudnicke teme posto dosta kaskam...plasim se da nesto nisam dosad pogresno radila ipak je to odmakla trudnoca, nisam ni nikakve analize radila, sve preskocih. ali nadam se da ce moje cudo biti ok.
hvala svima od user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1056
21.2.2014 20:16:48   
17 joka

IZVORNA PORUKA: maksmin

Pozdrav svim starim i novim crticama! Mene dugo nije bilo medju vama, stosta se izdesavalo, od hsg, laparoskopije, do sakupljanja papira za vantelesnu, i cekala sam 18.02. da zavrsim konsutacije za ivf, pa da se pridruzim devojkama na temi vantelesne oplodnje. Ali Bog je drugaciji plan imao za nas, tako da tog dana umesto da saznam kakav ce mi biti protokol. kada pocinjemo, koliko ce da kosta ja saznah da sam u 16 nedelji trudnoce!!! Danima smo u soku, ali ja sam zivi dokaz da se cuda desavaju!
Svim crticama zelim da ne odustaju, kad-tad ce im se ispuniti najveca zelja! Mada ja sam sad u situaciji da mi se jedna zelja ispunila (ona najbitnija), a druga da vidim te user posted image nije, ja sam direktno videla bebu na uz i ta slika kao i doktorkin smeh ce mi ostati dozivotno u secanju!!! user posted image za sve od user posted image maksmin!

DIVNOOOO user posted image Cestitam ti draga uzivaj, mogu da zamislim tvoju srecu
citajuci najezih se, krenu mi koja suza, ovakve price mi uvek dokazuju da cuda postojeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu maksmin)
Direktna veza do poruke: 1057
21.2.2014 20:17:46   
Trcosava
Čestitam Maksminuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1058
21.2.2014 20:22:06   
lesica
Maksmin, diiiivnoooo!!! I čestitam od srca user posted image user posted image user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1059
21.2.2014 20:31:30   
7marii
Maksmin cestitam,jao kakva prica ,cist dokaz da ne treba odustajati od pokusavanja user posted image user posted image user posted image sta god rekli doktori.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1060
21.2.2014 20:48:30   
madre
zene, ne bih da ovako divan trenutak kvarim glupim pitanjem ali moramuser posted image
malo pre sam isla u wc i na gacicama primetim PARCEuser posted image gustog belog sekreta!
ja verujem da je O prosla, cak da sam preduser posted image , ali posto imam bolove u desnom jajniku, plasim se da ovo ne ukazuje na O, pa ne bih volela da ne ovaj znak ne obratim paznju? ne razumem se u sekrete... mozda je ovo i normalno pred menstruaciju, ali do sada to nisam primecivala!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 1061
21.2.2014 21:54:17   
lelaigor
Maksmin, predivno! Čestitam! user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1062
21.2.2014 22:47:43   
Branchyca
Maksmin, čestitam!user posted image
Madre, ni ja se ne razumem, ali sam i ja imala beli sekret, pred prošlu menstruciju i to baaaaš, na papiru, da sam pomislila leleeeeeuser posted image al onda mi rekoše da može biti trudnoća u pitanju ili pred menstruaciju ili čak candida, ali nije se osećalo. tako da, sve može bitiuser posted image Navijam da je ono prvouser posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1063
21.2.2014 22:47:55   
Jole84
Jao Maksmin bravo za tvoje čudoooo user posted image user posted image Doživeh ga i ja,a dabogda i ostale stare čekalice (i novije naravno al samo redom user posted image )
Neka ti je laka trudnoća draga a bogami i uskoro prvo lupkanje user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1064
21.2.2014 22:52:41   
degu
Maksmin jako si me obradovala user posted image mogu da zamislim šok kad ste videli bebu na UZ. Što kaže Jole doživeh i ja čudo, a hvala Bogu ti si bila pošteđena i nerviranja prvog tromesečja user posted image Biće sve u redu, veruj u svoje divno čudo user posted image

Madre plodna sluz nije ta gusta i bela, već ona vodenasta i ona prozirna baš sluzava :D

< Poruku je uredio degu -- 21.2.2014 22:53:58 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1065
21.2.2014 22:56:00   
Jole84
Preskočila je pakao prvog dela user posted image user posted image Sad samo uživancija!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1066
21.2.2014 23:07:48   
Anoniman
Maksim cestitam, bas divna prica i prelepa vestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 1067
21.2.2014 23:15:36   
indy_25
Maksimin cestitam na jako lijepim vjestima sve najbolje. Imali smo jos jedan takav slucaj sa jednom ringerajkom Cipiripi ako je se jos neko sjeca. Eto drage moje cuda postoje tako da ne trebamo gubiti nadu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1068
21.2.2014 23:19:07   
dunja RR
Indy, i Jole, degu i mika nas isto tako obradovaše (a verovatno ima još neko..), ali maksmin je rekorder sa 16. nedeljom user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1069
21.2.2014 23:20:00   
maksmin
hvala vam puno na cestitkama devojke!!! degu, da bio je veliki sok, pogotovu sto smo videli bas bebu, a ne neku tackicu! Ispratila sam i vasa cuda i stvarno mi je bilo mnogo drago, ali nisam bila u mogucnosti da se javljam. S jedne strane, super sam prosla zato sto nisam imala brige prvog tromesecja, a sa druge, nije mi svejedno, ipak se nisam cuvala, sve sam radila kao i inace, zalomilo se tu i malo alkohola, srecom samo po spricer, dva, nisam unosila sve neophodne vitamine, a tek preskocen dabl test. Sad cekam neki Q test, i nadam se da je sve uredu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1070
21.2.2014 23:24:18   
maksmin
rekorder sam i mojoj doktorki! user posted image Mislicete da sam luda, kako nisam skontala, mnogi oko mene to misle, ukljucujuci moju svekrvu, koja zeza mene i mm, i kaze nam akademci moji! Mada mislim da moze da me razume samo neko ko nikad nije imao redovne cikluse kao ja, bilo je nekad i po godinu ipo dana da ga nema, plus cinjenica da smo se pomirili da ne moze prirodno.

(odgovor članu maksmin)
Direktna veza do poruke: 1071
21.2.2014 23:25:50   
Jole84
Stvarno si rekorder user posted image user posted image

(odgovor članu maksmin)
Direktna veza do poruke: 1072
21.2.2014 23:31:04   
maksmin
zamalo da zavrsim na tlc-u u emisiji nisam znala da sam trudna, a mislila sam da su amerikanke tupave, hmm, gde li mi je nestala inteligencija?!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1073
21.2.2014 23:45:32   
superm
Srecno Maksmin!!! Sada dolazi ono pravouser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu maksmin)
Direktna veza do poruke: 1074
21.2.2014 23:48:46   
Ana13
Cestitam,Maksmin user posted image
Ce iskocis na tevelizor user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here