|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Marrtovski gušteri [chat]
1.3.2014 12:06:41   
branki*
hvala,zenskaciuser posted image
olga i njen salasuser posted image ,uvek pomislim na pop ciru i pop spiru,bas mi lepo nekako to..
kako mi je cudno kad spominjete sunce i lepo vreme,kod nas je uzasno tmurno i hladno..
milicicak,stvarno je tako,mi nismo potrosili novca za 120 %,nejgo za 220%,sve je papreno,ovo sredjivanje stana kosta koliko i pola stanauser posted image ,sad sam se vratila iz keramike...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 26
1.3.2014 12:07:52   
branki*

zeznuh se nesto

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 27
1.3.2014 12:10:26   
Klarita
Kod nas red Sunca red oblaka, ali duva neki vetar bljak. Danas nas obilaze golemi politicari, pa ni sram da se muvamo po grad zbog kamere i kamermaniuser posted image Sas kolama ce sve zavrsimo koje ni treba user posted image
Pozdrav i od nas Branki, i srecan vam rodjendanko user posted image

Olga, sve sam se smorila kad sam videla sta si sve urabotila od jutroske, ja tek kavu pijem user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 1.3.2014 12:11:15 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 28
1.3.2014 13:02:39   
Trcosava
Vrnusmo se iz prodavnice. Majko, 100€ ni na šta user posted image

Sad sam turila paprike u rernu, pa da gi slikam kad ih izvadim (PAPRIKE) i da turim recopis user posted image

Gušteru, uživj i za mene. Pedikirku sam na''vatala - u ponedeljak odoh

I odo sad u lepe vesti da podelim rados'' sas vas

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 1.3.2014 13:03:08 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 29
2.3.2014 8:27:31   
branki*
nigde nikog nemauser posted image ..ako se izlezavate i uzivate,onda je opravdanouser posted image
boza jos spava,ja ustala i pijem kafu..kisa pada,vreme bzv..danas kao obecala drugarici da cemo se videti,taman boza da bude malo sa njenim sinom,rodjeni istog dana,ali kad vidim ovo vreme,ne izlazi mi se..
dobro jutrouser posted image

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 30
2.3.2014 8:32:29   
Trcosava
Branki dobro jutro!!!

Ma što da ne odeš, ako imate neku igraonicu ili da odete kod nje kući. Ja bi sve nogama u doope trčala user posted image

Ana see probudila negde oko pola 7, ali je otišla u dnevnu i gledala crtaće, ja ustala oko 8. Danima mi se ne ustaje iz kreveta, ne da mi se spava već ono - ležala bi i žmurila

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 31
2.3.2014 8:45:57   
branki*
kod nje kuci bismo isli,ljudi se i preselili,ima 2 godine,a ja nikako da odem u stan,sve se vidjamo po gradu,redno je da odem u kucu.
znam to kad ti se samo lezi i ne ustaje.ja jos nisam u toj faziuser posted image .nit mogu da lezim,nit nesto radim,sve nesto polovicno,verovatno zbog ovog stana,pa je sve zbrkano.a,sutra i posao.mada,nekad mi se cini da mi nije posla,tek onda ne bih imala nikakav pravac..

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 32
2.3.2014 8:57:06   
Trcosava
Ma onda begaj, da malo promeniš srediu i skreneš misli od stana.

Ja jedva čekam sutra da odem kod pedikira, ubi me nokat.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 33
2.3.2014 9:09:27   
branki*
to mnogo boli sa noktom,znam kad je mojoj mami urastao...

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 34
2.3.2014 9:26:50   
big mum
DobRRo jutro user posted image

Jutros sam ustala prije sviju,skuhala kafu ,nameračila se da je popijem,kad ono šipak.Kao u dobra stara vremena djecu budi miris tek skuhane kafe user posted image

Onda mama mi smo gladni,mama on me dira, ,upiškio se,gasi TV,otima mi igračke........

Pričate o uras'im noktima.moja rođena sestra je imala veliki problem sa tim.Otišla kod hirurga,sredila jednom zauvjek.Jeste je boljelo ali otad nema problema.

Danas mi stiže seka sa klincima,baš se radujemuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 35
2.3.2014 9:30:54   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ma onda begaj, da malo promeniš srediu i skreneš misli od stana.

Ja jedva čekam sutra da odem kod pedikira, ubi me nokat.

Draga, flogocid krema to rešava očas posla. Ako je ima tamo kupi obavezno. Za urasle nokte, dlake - spas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 36
2.3.2014 9:36:51   
branki*
anci,nisam te dugo srelauser posted image
ja imam taj flogocid,ali uopste nisam ni znala zasta je on..mislila sam da je za ojed ili tako nesto..da znam,zlu ne trebalo,sto kazu babe.

branki

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 37
2.3.2014 9:41:16   
Trcosava
Moram da pogledam, možda je imam u kući. JEdino što mi šljakamo na bebi, pa ja izbegavam sve lekove, masti i sl....

Do sutra ću preživeti.
Inače, ovde imaju neku terapiju za urasle nokte, samo ja nisam izgurala. Zalepi se neka trakica na nokat koja nokat vuče na gore, tj 'ispravlja' ga da ne urasta. I to mora da se menja na 6 nedelja - 6 meseci traje. E sad, fora je što sam ja to stavila sredinom decembra i meni nokat izrastao jedva 3mm. Kad sam otišla da mi skine, ona kao jao pa trebala si da dođeš posle 6 nedelja. I pogleda mi nokat i onda - ufff tebi baaaš sporo rastu nokti user posted image .
I skinem to u sredu i krene u četvrtak da me boli. Verovatno se nokat vratio u 'svoje ležište' i sad me bode. Najviše me nervira to što ja sa tim noktom nisam imala problema od posle porođaja. I kad smo stavljali te trakice, ja kao pa da ne stavljamo na taj nokat, nemam problema sa njim i ne urasta mi više. Ona kao, ma da stavimo neće da škodi. I sad me ubi, a onaj koji mi je urastao i dalje i boleo, on me ne boli (na njemu isto bila trakica i isto sam je skinula)user posted image

Mada, najbolje mi radi moja pedikirika u Bg. Sanji isto me isto dobro uradi i posle nemam problema. JEdva lekam da dođem u Bg da me moja Maja odradi user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 38
2.3.2014 9:44:11   
Olga75
bar dan user posted image
evo i meneee user posted image
ljudi moji koliko ja kasljem , malopre mislim da sam svest izgubila dok sam njakla , jeeee ne secam se da sam ikad toliko kasljala , ko tbc da imam user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 39
2.3.2014 9:48:35   
Trcosava
Gledala sad - nemam. Bacila sam ga kad sam čistila sve, mislim da mu je prošao rok.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 40
2.3.2014 9:52:33   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: branki

anci,nisam te dugo srelauser posted image
ja imam taj flogocid,ali uopste nisam ni znala zasta je on..mislila sam da je za ojed ili tako nesto..da znam,zlu ne trebalo,sto kazu babe.

Branki user posted image

On je super za te stvari, korisno je imati u kući.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 41
2.3.2014 10:45:34   
ivaMark
Dobar dan,
preparirana sam. Ispratila mm jutros u pola sest, spavala sam cetiri sata samo i ovih par dana koliko je on bio ovde sam bas slabo spavala a preko dana neka akcija non-stop. Jurili smo za deciji dodatak da vidimo da li moze..Moza naravno, samo sto on treba da vadi ovde radnu knjizicu i sve ostalo, da ima boraviste ovde, bla, bla... Odemo mi u odsek za strance da pitamo kako i sta, kaze nam tamo gdja da nam treba to, to i to i uplata od 16000din (bar ovi nasi ne traze test na AIDS i HepB, posto sam ja to morala da radim u BiH da bih dobila prebivaliste na godinu dana).. po osobi (za njega i bebu), aha...dobro. Dobili bi boraviste na godinu dana, onda se mi sracunamo da bi nam deciji taman pokrio troskove njegove prijave i vadjenje ostalih papira. Bebi mi treba prebivaliste zbog zdravstvene i nadjemo resenje: sutra idem ovde da je prijavim u maticnu sluzbu i to je to, nema placanja tih 16000din a za deciji necemo ni da predajemo, nema logike.

Trco, jeste Flogocid super za urasle nokte...bila ja jednom kod dr (hipohondar user posted image ) i zena mi to prepisala. Inace sam radila u kozmetickom salonu pa znam koje su muke oko uraslih noktiju user posted image

Hocemo Sunceeeeeeee user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 42
2.3.2014 11:15:55   
ivaMark
Ispratila mm jutros u pola sest
.... Aha, jesam i evo ga zove me: vratili ga sa granice, vraca se do BG pa morati za BiH da vadi osiguranje, nadam se da ce moci ovde da odradi to...Jbt... ne verujeeeeeem.......user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 43
2.3.2014 12:44:55   
World
Mislim da to moze odraditi u bilo kojem osiguranju, ako se radi o onom putnickom...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 44
3.3.2014 8:40:49   
branki*
evo da se ubelezimuser posted image
ustali rano,jos u 6,boza se probudio..pravila proju,vreme i dalje bzv,ali nema kise,juce je padala citav dan,nije stala..citala sam ono sto je postavila bigmum,jos sam pod utiskom,strasno..i vise od toga.
trco,javi kako bi kod pedikira..
dobro jutro svima!

branki

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 45
3.3.2014 8:44:11   
NadaR
Dobro jutro ! user posted image
Ja sam bas lose spavala . U komsiluku bila zurka pa su pola noci vilenili , drndali autima , onda moji psi vilenili na njih ...

Kod nas kisa ne pada . Nadam se da nece. Na telefonu pise light rain za danas . Vidjecemo . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 46
3.3.2014 8:51:29   
Trcosava
Jutar gušteRRi user posted image

Kod nas tucmuc vreme, nit sunce nit oblačno. Ana je u euforiji zbog pusta i kostima. Pedikir mi danas tek u pola 12, do tad ću već nekako izdržati.

Nado, ako uspeš odremaj makar danas malo popodne.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 47
3.3.2014 9:21:56   
Trcosava
Klarita čikita nam je malkice pomešala lončiće hahah

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: Klarita

Dobro jutro...kud krstiste ovu temu ovako, kao da izbaksuziraste pa nigde Sunca, ono... ni za lek user posted image

Klaritaa čikita, ti li si pobrkala teme?user posted image

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ma, cuti bre...kude se pa seti...prefrlji ovaj post tam' kude treba. Cekaju me u temu "gatanje" ne mog' se saberem.

Prebacih, a ona neka gata user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 48
3.3.2014 9:26:41   
wivern
Jutro, i ovde tucmuc... 'oce pada kisa, nece pada... fuuuuuj...
Mogu da zamislim tu euforiju i uzbudjenje, to je sjajno ... to treba snimati user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 49
3.3.2014 17:43:00   
branki*
bas me bole nogeuser posted image malopre usla u stan,da popijem kafu,pa opet u skolu..bila da vadim upute,naravno otkrila da mi je zdravstvena istekla,a ja nisam stavila markicu,zavrsila to..bili u keramici,uzeli cevke i ventile,sve kako je majstor rekao....nego,boza poceo malo da kaslje,valjda nece nista da se iskomplikuje,dajem mu sirup od jagorcevine ako hoce da prestane.

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here