Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 4.4.2014 15:39:26
|
|
|
|
isidora88
|
muz je zandarm , zaljubila se u uniformu, ali u posao bas i ne, nikad nije kod kuce ja treba da pocnem praksu, ali izgleda necu pre maja, zbog uskrsnjeg raspusta, pih, a bas sam se radovala
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 4.4.2014 19:41:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Žene, jedno pitanje - da li u opštini imaju pravo da mi ne izdaju izvod na latinici? Da li je neko upućen u takve stvari?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 5.4.2014 11:40:01
|
|
|
|
mama micki
|
Anči ja mislim da se izvodi izdaju na ćirilici osim u posebnim slučajevima ali tada se piše neka molba i to se dugo čeka. Što ih nisi pitala? Koja opština je u pitanju? Ja iskreno nikad nisam videla izvod na latinici.
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 5.4.2014 13:20:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama micki, na Čukarici su mm bez problema izdali venčani list na latinici (bitno je da su podaci na latinici, obrazac može da bude ćirilični) i nisu mu ni naplatili. Juče sam bila na Savskom vencu da izvadim izvod za dete, isto mi treba da podaci budu na latinici (jer šaljem u Hrvatsku, da upišem dete u njihove knjige i da izvadim pasoš) i nisu mi dali. Nudili su mi međunarodni izvod ali advokat mi je naglasio da to ne uzimam jer neće primiti u Hr. Mislim, ako ja plaćam taj izvod, hoću da ga izdaju onako kako mi treba a ne onako kako je njima lakše. Iskreno, baš me briga što je ćirilica zvanično pismo kad ja sa njom ništa ne mogu. Samo sam se iznervirala jer sam morala da platim i prevođenje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 5.4.2014 14:26:34
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Žene, jedno pitanje - da li u opštini imaju pravo da mi ne izdaju izvod na latinici? Da li je neko upućen u takve stvari? kasno odgovorih. Kako bre neće da priznaju na međunarodnom??????
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.4.2014 14:28:17 >
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 5.4.2014 14:45:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Otkud znam TRco, tako mi je rekao advokat. Kaže ni slučajno međunarodnu.
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 5.4.2014 16:33:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Mameimgaspopatrljim! Moraju da prihvate emđunarodno. Hm, pokušavam da se setim, mislim da sam ja donosila u latinici nešto ovde, a šta pojma nemam. Verovatno krštenicu zobg venčanja. A nešto znam i da sam prevodila.
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 6.4.2014 8:39:58
|
|
|
|
branki*
|
anci,ja nista ne znam vezano za tvoje pitanje ustali smo,pijem kafu,boza doruckuje,tmurno neko jutro......
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 6.4.2014 8:47:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar žene! Kod menja ništa novo. Juče ceo dan kiša, mada su rekli kao u toku dana razvedravanje. Šipak! Danas je treblo da bude vedro i toplo, ovde oblačno skroz! A planirali smo do Bleda i da Ana vozi bajs! I taaaaakoooo...
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 6.4.2014 8:58:27
|
|
|
|
Olga75
|
jutro ovde je oblacno i hladno , supa mi se kuva , ja bauljam i tako
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 6.4.2014 9:20:05
|
|
|
|
lesica
|
Dobar dan Meni je dan odavno. Što je čudno vreme i ovde, ima kao sunca, ali jako duva vetar, i nije nešto toplo... a juče je u jednom trenutku takav grad grunuo, pa recimo da je bio veličine solidnog klikera.
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 6.4.2014 9:22:38
|
|
|
|
branki*
|
ja sad gledala video snimke ,i bas gledala kako lenka peva-dis iz okej i udri mujo,kakva je zabavljacica
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 6.4.2014 9:24:15
|
|
|
|
lesica
|
Branki srećo, to nije Lenka, to sam jaaa
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 6.4.2014 9:38:52
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki ja sad gledala video snimke ,i bas gledala kako lenka peva-dis iz okej i udri mujo,kakva je zabavljacica Ja sam crkla od smeha
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 6.4.2014 9:39:40
|
|
|
|
branki*
|
haha,neverovatno!sou!kako vas dve licite,kao preslikane!e,pa,lesice,nisam znala da si takav soumen.bas sam se nasmejala sad kad mi rece da to nije lenka,nego ti.i jos vidim ja-covek nosi onakve naocare,heklano preko kauca,ali reko dobro,na pamet mi nije palo da je snimak stari
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 6.4.2014 9:41:27
|
|
|
|
branki*
|
e,pa,plavusa sam u dusi.i jos da mi ne bude sumnjivo kako to da lesica pusta lenki bas lepu brenu i to udri mujo
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 6.4.2014 9:42:15
|
|
|
|
lesica
|
Ma idi, ja sam se pokidala od smeha kad sam videla da pišeš o Lenki Šta da vam kažem, oduvek sam bila hit
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 7.4.2014 8:10:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar žeeeneeee!! Šta raaaaaaaaadite?
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 7.4.2014 8:26:38
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro!
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 7.4.2014 9:57:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Grozno vreme, nisam ispavana, trese me pms, prezivecu
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 11.4.2014 7:28:47
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro!
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 11.4.2014 8:00:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Oooo Moood pa faala! Ja sam sanjala neke grozote, do te mere da su me budile iz sna. Nisam ispavana, napolju izgleda kao da će sekire da padaju i temperatura je spala na 8 stepeni. Ana juče nije imala T. Barem nešto!
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 12.4.2014 19:49:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobro vece Mi smo danas trosili tabane, bilo lepo vreme, pa da iskoristimo. Svratili do crkve, otisli kod mog bate i njegove lepse polovine. Saznali da se bebac planira za sledecu godinu Sad punim zalihe pozitivne energije muzikom, i necu da se nerviram ni zbog cega, i ni zbog koga. Sta ima kod vas zenske?
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 12.4.2014 22:04:15
|
|
|
|
branki*
|
zdravo,misu! zdravo svima... ja malopre dosla..i juce i danas rintam i sredjujem stan,jos sutra da zavrsim i u ponedeljak donose namestaj...ruke su mi kao smirgla ,2 nokta mi otpala,a i oni sto stoje,bolje da ne,samo smetaju i zakacinjem ih...majstori lepo radili,mislim cisti su i pedantni,ali opet...koliko prasine..od kreca,i svega,svaki mikrocosak sam presla...sad uzela da jedem neku corbu,ceo dan nisam jela.sutra cu da imam upalu misica,garant. da,danas bila vrbica...
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 13.4.2014 10:40:54
|
|
|
|
Olga75
|
jutar ajd ako neko ima raspolozne nek mi natoci nesto kratko , od juce sam nadrndana pa ako se sama budem sluzila u podne ce mi biti ponoc
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?