|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majska biRRtija [chat]
19.5.2014 12:38:17   
anci kv
torbi,onda u temu za nesavršeneuser posted image
Odoh malo do salona da se sredim,da oladim glavu

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 451
19.5.2014 13:07:33   
jole82
Dajte i meni radžu i da zalijem i obloge da stavljam
T konačno zaspala pa malo da se revitalizujem..danas joj je šandrc dan...sve hoće a pola ne može pa poludi..a ako joj pomognem onda isto nastupa histerija..majko moja šta je ovo...otišle do maxija a ona ukrala praziluk i beži...naravno uzmem joj i kad se bacila na pod na ledja...oooo...došlo mi da je deganžiram do kase...ako nešto morzim to su razmežena deca..znam da je ovo neka faza..al sad mi baš ne treba i to..dovoljno mi što pizdim jer sam na bolovanju da bih joj mazala doope...i što me majstori iznerviraše jutros...sve doneli kad jedna strana kraća ua samo 25 cm...pa majku mu kako..gde si bre gledao kad si uzimao meru...a taman sam mislila da pregrmim i to danas ..isad će u četvrtak da dodju kad je biti extra vreme i treba da sedim ovde ....ovo je bilo više za negativu...al ja samo dodjoh po tu rakijuuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 452
19.5.2014 13:14:23   
Torbica
Joj bre Jole user posted image Nije lako... jedni izazovi prodju sa decom, evo ih drugi...Ili, sve pregrmis, a onda nova bebica pa Jovo-nanovo. Te situacije bacanja sam kulirala maksimalno, ne vredi drugacije, a u sebi se mislila, e da me toliki narod ne gleda, svasta bih uradila.... Sreca, svako to pokusa JEDNOM, bar kod mene.... A dete imobilizujem, u pokretnim kolicima, nema slobodne setnje, jok, i ne priblizavam se policama, jer su lopine male... Sta ce deca, ispituju granicu. Joj kad god procitam doope user posted image
Idem da se obucem, nema smisla...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 453
19.5.2014 13:34:33   
jole82
Pa eto...ja sve kao velika je devojkauser posted image pa da prošetamo do maxija..stvarno je blizu..a trebalo mi par stvari pa uzeh korpu...ona je stvarno poslušna i zna odlično šta je ne, stnani i ne mrdaj...al eto normalno i njoj naidje da pošandrca...još kad poče da mlati onim prazilukom od metrauser posted image i sve se cereka i beži...pa zamisli te sreće i još joj zla nemajka ote "mač" i prekide igru..pa nastade drama prava...uhhh..a šta sve predstoji...možda bi mi sve ovo lakše padalo da imam -10 godina..o pola ne bi ni razmišljala tako daleko i duboko..al što bi jedna baba rekla..moram opet..Ne moš to kad ti oćeš, nego kad oni oćeju...i stvarno je tako za sve..
Počeo diklofen da radi..još sam se prikačila malo i na struju pa me popušta...skuvala kaficu..pa odo na terasu na ihalaciju, dok se zvrndićka nije oglasila..

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 454
19.5.2014 14:46:50   
Torbica
Bem ti proliv..... jutros super a sad opet jedan user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 455
19.5.2014 16:15:51   
Olga75
dajte samo onu rakiju
konacno smo stigle a ja sam uspela da padnem na sred ulice i iskrivim nogu
zver se prepala a neka porodica taman prolazila
prvo su me gledali mislili valjda sa sam ozderana i onda onaj covek pita : je l vam dobro ?
rekoh jeste al sam pala
pa je l mozete da ustanete ?
ja rekoh ako mi date ruku
i ustala ja a on : je l mozete da hodate
rekoh da vidim i zatezalo to mene al sam koracala i sepala od brece Radica do kuce user posted image
sad sedim i drzim nogu u lavoru hladne vode a zver iskoristila i nasla neku letnju haljinicu , svrbi je da se prehladi

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 456
19.5.2014 16:31:57   
anci kv
što bre piješ kad ti škodi???user posted image
ako počne da otiče,moraćeš kod čika doktora

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 457
19.5.2014 16:36:57   
bubulence
e ja nisam u toku, jesu kod Olge user posted image ili user posted image ? ovih dana nisam ni pitala...

< Poruku je uredio bubulence -- 19.5.2014 16:37:15 >

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 458
19.5.2014 16:40:33   
anci kv
ja na to zaboravila.....a hoće da pije i pada po ulici....
OLGAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!?????????

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 459
19.5.2014 17:34:26   
Torbica
Joj Oldzi, cim hodas dobro je.... Ja mislim na njene user posted image al ne smem da pitam.... Odoh na hor, malo cu da skrenem misli s ovog crnila, a i sa proliva user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 460
19.5.2014 17:37:30   
nata11

IZVORNA PORUKA: Torbica

Bem ti proliv..... jutros super a sad opet jedan user posted image

Mene juce jedan brzinski virusni pogodi. Srecom pa imah linox.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 461
19.5.2014 21:50:28   
jole82
Olga user posted image
Torbi kako stomačić?

Enyoj the silence!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 462
20.5.2014 9:58:51   
Torbica
Jutroooo, sramota me da kazem, sredila sam velike za vrtic jutro i nas dvoje se ukomirali. Sto ne pamtim kad je bilo jer dasa ustane najkasnije oko 8. Juce sam mu dala jednu Smectu jer je ipak bio treci dan i nadam se danas da nece biti proliva user posted image Ke vidimo... Eno ga gricka suvi perec... A ja cu u pidzami biti ko zna do kad, kad smo sad ustali...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 463
20.5.2014 10:08:08   
jole82
Torbi grlimo da se sad smiri posle Smecte user posted image
Mi smo od 7 budne...mene bolela glava pa sam odmah krcnula jedan lekic ..dala T mleko i prebacila je kod mene u nadi da će odspavati još malo.. cvrc...al bar me je pustila još sat da odspavam..naravno ukrala mi je telefon (moja greška nisam ga stavila pod jastuk) i poslala je prazan mail ujki i kumi poruku na "nemačkom" Das rustuser posted image user posted image
A jednom kad mi je isto ukrala mob..poslala je tati poruku "55$" user posted image

Uspela sam da popijem kafu na terasi a T je uzela vlažnu maramicu i čistila svoj stočić i stoličicu..vredno dete od ranog jutra

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 464
20.5.2014 10:24:52   
Torbica
Ijaaao, pise kao velika... user posted image user posted image Moji svi isto kidisu na telefon, pored mame vestice nisu jos uspeli da ga se dokopaju otkljucanog. Stiskaju ali ne uspeju da ga otkljucaju... Izvescu ovo dete napolje, ubudjavice se jadan danima unutra...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 465
20.5.2014 10:25:27   
Anck Su Nmaun
Helooo cure

Ja sam sad pakovala odece za decicu, nesto igracaka i nesto za higijenu. Kod nas u vrticu se prikuplja i odmah razvrstava, lakse mi tako nego da trazim po netu kome sta treba.

Brzinski kuvam musaku, i odoh nesto do grada poslovno.. pa posle da smislim de da izvedem decicu.

A tako bih spavalaaaaaaa.....

Torbi, ljubi malenog da sto pre prodje user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 466
20.5.2014 10:26:40   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: jole82 RR

A jednom kad mi je isto ukrala mob..poslala je tati poruku "55$" user posted image

Hahhah e bas si me nasmejala... lukavica kao nezna a ovamo deda ili tatta (neznam ciji tata user posted image ) treba mi 55 dolara user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.5.2014 10:27:50 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 467
20.5.2014 10:33:00   
jole82
To je poslala svom tatiuser posted image i otkud joj dolari..a sutradan joj je bio rodjendan i dobila je 100$ od baba-tetkeuser posted image Mala je talija za lovu..
Kad je bila mrva...štetamo je kuma i ja ..spava sve vreme..krećemo kući i odjednom vrisnu ona..ja se prepadoh šta bi tako od jednom da je nije nešto ujelo...gledam sve ok..ona spava i dalje... kad kuma snimi 1000 din ispod točka...tako da T mu dodje ko onaj detetktor za metal...samo mala radi i na papirni novacuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 468
20.5.2014 10:36:34   
vikiveki
Jole82 baš jeT magnet za pareuser posted image
Ja navratila malo da vidim ima li koga da mi pravi društvo za ispijanje kaficeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 469
20.5.2014 10:37:38   
anci kv
jole izvodi ti malu možda nabasa na veću lovuuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 470
20.5.2014 10:51:13   
Klarita
Ko je rek'o kafa? user posted image
Jole, samo setnja non-stop user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 471
20.5.2014 10:53:40   
anci kv
daj bre vamo tu kafu,oću i ja

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 472
20.5.2014 10:56:02   
Torbica
user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 473
20.5.2014 11:00:43   
ivaMark
E... hocu i ja kafuuuu....

Joleeee, pa tvoja T je hit... user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 474
20.5.2014 11:01:19   
Klarita
Tcccccc, sto si drcnaaaaaaa, a ja mislila ja jedina ovde user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here