Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 10:12:06
|
|
|
|
ivaMark
|
kao omrsavicu nekad pa cu moci da nosim ponovo Tako i ja: da ne kupujem posle kada imam bas lepe krpice i svega sam se skoooooro otarasila. E Anci, stvarno je tm slikovit Verolina, svaka cast za kg, kako je lepo ugledati kada se cifra na vagi smanjuje
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 10:12:12
|
|
|
|
Olga75
|
to je bilo kad sam bila mlada i lepa a visoka sam metar i zelja da porastem , 160 cantima
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 10:13:37
|
|
|
|
ivaMark
|
Olga, ja nekada imam i 162cm, kada lepo ispravim kicmu
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 10:15:56
|
|
|
|
Olga75
|
pa i ja sam 160 visoka kad se baaaaaaaas ispravim
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 10:17:54
|
|
|
|
anci kv
|
sve neke sitne ženice... Ja stvari što ne nosim godinu dana poklanjam ili bacam,moja mama obožava da ih lageruje pod izgovorom trebaće ti Sačuvala mojefarmerice iz srednje i sa faxa,stvarno ima dobrih komada,džaba kad mi široke, govorila trebače ti kad budeš trudna. Prođe i trudnoća i još 9 meseci,ne uvukoh se u nijedne jer opet bile široke
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 10:20:15
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Verolina Jede mi se slanina, paradajz i sir. Popicu vodu ...evo i mene,stigoh iz Nis Je l' ti to na vodu il' na slaninu? na vodu
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 10:26:47
|
|
|
|
ivaMark
|
Ja stvari što ne nosim godinu dana poklanjam ili bacam Tako sam i citala negde, sve sto ne koristis godinu dana: fijuuuu, pravac kanta.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 10:51:58
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR to je bilo kad sam bila mlada i lepa a visoka sam metar i zelja da porastem , 160 cantima Ih, pa ti si mala zena. Mislim, malena za mene, posto sam visoka kao zirafa 176
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 11:00:28
|
|
|
|
ivaMark
|
Verka, ne izgledas na fotkama visoko
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 11:37:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Sine al se vi frljate ovde sa kilogrami. Moja kilaža posle porođaja je ostala ista do dana današnjeg. Jedino par meseci pred NG sam krenula na 'dijetu' izbacivši hleb, testenine, beli pirinač. I mogu vam reći da se za nekih mesec i po videla razlika. Posle mesec dana sam uvela za doručak integralni tost (2 za doručak) i jednom nedeljno integralne testenine. No dođe prvo katolički Božić, pa NG, pa pravoslavno Božić i ode mas' u propas'. Sad sam opet na 63 kg!!!! A visočija sam od Olge za cela 5 santiiima. Mada ne vidi se to na meni toliko. Eh kad se setim kako sam lepo izgledala i sa 55, a kamo li mojih 49 kg!!! I bre Torbice, živ ti ja, kako si tako mršava kad toliko jedeš?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 11:44:33
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam pravi pikavac, 154 cm
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 13:15:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Ih Torbice nikad ne bih rekla,onda sam ja bas visoka 164,5
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 13:20:14
|
|
|
|
Torbica
|
moracu da se premerim, ali to mi je ostalo u glavi, mislim da nisam preko 155 cm.. Provericu kad odemo u Savetovaliste
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 13:21:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam iste visine kao Torbica. Napoljy je pretoplo. Prolazile smo pored srednje skole. Maturanti slave kraj skole sa trubacima. Bas je brzo proletela ova godina.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 13:23:24
|
|
|
|
Torbica
|
E sjajno Sanjice, vec sam se osecala usamljeno! Meni se cini isto, proletelaaa, ne mogu da se pokupim da jos malo pa na posao...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 13:27:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja pocinjem septembra na posao. Uopste mi se ne radi, jer Sofija nece imati godinu dana. Sta da se radi takva su pravila, a ja moram da radim. Moja mama ima izreku za nas niske i to me uvek tesi. Moram je pitati.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 27.5.2014 13:28:48 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 13:43:22
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Verka, ne izgledas na fotkama visoko Ali jesam. Nosim max 6cm stikle.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 13:57:48
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: ivaMark Verka, ne izgledas na fotkama visoko Ali jesam. Nosim max 6cm stikle. samo 6cm? Ja kad se natučem na dvanaesticu,kola mogu da vozim sa zadnjeg sedišta
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 13:58:20
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 14:12:48
|
|
|
|
Torbica
|
Odoh po decicu, pozdrav
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 14:16:23
|
|
|
|
Klarita
|
179 cm Anci, a koliko kg imas? Bacate me u bedak
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 14:20:10
|
|
|
|
Verolina
|
Ja cu ti kazem-ima 54kg. Kosturko
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 14:33:23
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja dođoh sa posla,pa pravac u birtiju da vidim ima li šta za osveženje?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 14:33:51
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja cu ti kazem-ima 54kg. Kosturko ja sam šlank koska
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 27.5.2014 14:39:18
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja cu ti kazem-ima 54kg. Kosturko Pa, zato ona gricka cips i otima se za cokoladu a, i Torbica vecera oko ponoci slaninu a, ti Klarita trpi gladna, kad si svinjce za uzgoj
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: