Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:37:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Moja nikad nije bila beba..sa 9meseci je jedva spavala jednom popodne!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:37:36
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Pih..nis ne smem od alkohola! Pa nećemo nikom reći
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:38:39
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv JA častim,došla sam kući hihihihihi, u to ime meni dupla limunada!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:43:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Videce se ..primetice!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:43:47
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene - pecenica domaca, hleb domaci, pavlaka, pecene paprike sa belim lukom, pa da zalijem posle, dajte viiiino!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:45:38
|
|
|
|
bubulence
|
torbice lakse malo, ima nas koje pokusavamo da budemo na dijeti
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:47:05
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Kod mene - pecenica domaca, hleb domaci, pavlaka, pecene paprike sa belim lukom, pa da zalijem posle, dajte viiiino! Torbice,da negađa tebe pritisak od silne slanine i pečenice u noćne sate? . Vince može!!! ko reče limunada?to nema,limun nam treba za tekilu i pelindžon može lav twist?ja ga zovem dečije
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:48:41
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv ko reče limunada?to nema,limun nam treba za tekilu i pelindžon može lav twist?ja ga zovem dečije pa aaajd , sto se mora nije tesko...
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:50:44
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence torbice lakse malo, ima nas koje pokusavamo da budemo na dijeti pridruzujem se klubu elegantno popunjenih dama
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:50:51
|
|
|
|
anci kv
|
šta se nećkaš,svega 2 posto alkohola,neće ni stići da ti siđe u noge
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:57:04
|
|
|
|
Torbica
|
hehe Anci, ma nece, sve domace, kontrolisano, a ja sam mrsavica, sreca moja.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:59:14
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Torbica hehe Anci, ma nece, sve domace, kontrolisano, a ja sam mrsavica, sreca moja. uuu,baš zato što je domaće!!!!tu se ne zna kad je dosta
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:08:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Usavala je Sveki sutra ide na neku svadbu, pa se ubi spremajuci, a ja sumnjam da ima decka ahhahaahhahhahah Torbice bezi tamo,sad sam gladna, a lepo sam resila da pred more ne veceravam, da skinem stomak
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:13:19
|
|
|
|
anci kv
|
Torbice,daj malo te pečenice za meze uz pićence!!!!!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:15:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne smem da pridjem frizideru, isto domaca slanina u suvo meso. Mljac
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:17:03
|
|
|
|
anci kv
|
kod mene pečenje al to ne volem
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:20:56
|
|
|
|
Anoniman
|
napravila tost , tj 2 i coca cola
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:22:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Opet pijete ja sam jela cheese cake. Mogla bih da pojedem sama sve.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:24:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Salji jedno parce, ja sutra spremam grcki sldaoled u nedelju mi r0odjendan, cu vas castim
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:25:25
|
|
|
|
anci kv
|
pa znaš kad je nedelja,ko toliko da čeka
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:26:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Ponovo pijanka na pomolu
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:29:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ljudi sta da vam kazem, ne pijem svako vece
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:31:08
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Pa ljudi sta da vam kazem, ne pijem svako vece Ni ja svako veče. Nekad i preko dana Nego,gde li je Klarita???
< Poruku je uredio anci kv -- 29.5.2014 23:32:08 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:37:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahahaahahhahh Ja za maturu popih 1 vermut i 6 tekila, i zamislite bila sam trezna, a nekad sam posle 2 bila pijana, sta uradise godine
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:50:06
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ja za maturu popih 1 vermut i 6 tekila, i zamislite bila sam trezna, a nekad sam posle 2 bila pijana, sta uradise godine kakve godine,ni alkohol nije kao nekad
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?